- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Уличен бой
Оф, ама от мишки, които освен, че са освободени от физическо са и меко казано неадекватни...Я виж ТИ първия пост и заглавието на темата :Първоначално написано от SomeRandomDude
аре ся се върни на моите постове и виж АЗ какво съм написал...Колко боя на улицата имаш ти?Колко спаринга имаш ти?В колко сериозни ситуации си попадал, в които е можело да ти се наложи да защитиш здравето ти?Първоначално написано от wakethehead
Да ти кажа ли отговорите - всичко е 0 :P
Кво пишеш въобще- постове ли трупаш, умения за уличен бой ли, да а знам и аз...![]()
Е те ти го противоречието :Първоначално написано от ZipFail
ти примерно тренираш 5 години бокс, той примерно има 10 сбивания в училище на двора.Ти не си се бил никога на улицата,но в седмицата играеш по 30 спаринга с всякакви противници.Скарвате се, той нали е "смело сърце" тръгва с рогата напред(най-вероятно с дясна балтия), ти обаче рефлекторно го контрираш с лев-десен прав...после на него главата му звъни 3-4 дена, дъвченето му е трудно, миенето на зъбите - също, тебе 10-ина минути те тресе адреналина и...пичетата ти се намават яко, щот вече си битка.
Е?
Да мисля ли по-като-за-първокласник пример или тоя е достатъчен