.

Виж резултатите на анкетата: е?

Гласували
58. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

29 50,00%
  • Не!

23 39,66%
  • Велзебуртра!

6 10,34%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    обезкосмявам се навсякъде и не ми пука кво мислят тъпите ***** за това

Голям фен Аватара на magita
    Само на подмишниците да няма и е перфе :P

Ако са някви стегнати или по-релефни, тогава ми харесват да се обезкосмяват, ма честно казано не ми прави чак такова впечатление ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен Аватара на dami666
    Подкрепям твърденията за мъжете ''голи охлюви''..Много са гнусни.Средното положение е най-добре..На ръцете и краката ако един мъж няма косми,хич не ми е ''мъжествен''.По принцип харесвам такива ,които си махат космите под мишниците и интимните части задължително.И гладките гърди подкрепям,въпреки че приятелят ми е маалко по окосмен
    Believe in yourself.

Предпочитам минимално количество косми по тялото, ама няма как :/ По гърди, ръце, крака се преживява . При една вежда, нищо че е момче/мъж, според мен си е нормално да се бутнат съвсем малко. Неприятни са ми косми и на подмишниците. Виждала съм адски обрасли гръб и задни части - това вече намирам за гнусно. Чак в такава голяма степен не мисля, че е често срещано и не бих очаквала да се бръсне там ако има умерено окосмение.
    Поддържана брада/брада + бакенбарди даже харесвам, стига да му отива. Гладко избръснат/набола - също, на всеки различно му стои добре.
    Харесвам и дълга коса

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не ми пречат космите по краката и ръцете, също и около оная му работа. Дори не обръщам особено внимание. Моят каприз е, че харесвам гладки гърди. Но не бих накарала някого да си обръсне гърдите заради мен де.

+1

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Не ми харесват мъже, които прекаляват с обезкосмяването. Да не е прекалено космат, ама и да не е и като кренвирш все пак.... Апък леко набола брада ме побърква (в добрия смисъл)
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Не харесвам супер космати или супер обезкосмени може би средното положение - подмишници, брада и там онова място

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ръце,крака и т.н не ме бърка.. подмишниците и "там долу" обаче мисля,че е добре да се махат космите Не обичам и мъже с космати гърди.. даже по добре стои когато има косми там,защото ако е някой,който ги бръсне.. когато започват да избиват става много грозно

Много зависи от мъжа.Някои мъже просто трябва да са космати,а на други им отива обезкосмени,абе зависи много.

Иначе аз държа да се обезкосмява отдолу и гърдите и на коремчето ако има.
    Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
    Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
    Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си