- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, обичате ли космати мъжаги?
Само на подмишниците да няма и е перфе :P
Ако са някви стегнати или по-релефни, тогава ми харесват да се обезкосмяват, ма честно казано не ми прави чак такова впечатление ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Подкрепям твърденията за мъжете ''голи охлюви''..Много са гнусни.Средното положение е най-добре..На ръцете и краката ако един мъж няма косми,хич не ми е ''мъжествен''.По принцип харесвам такива ,които си махат космите под мишниците и интимните части задължително.И гладките гърди подкрепям,въпреки че приятелят ми е маалко по окосмен![]()
Believe in yourself.
Предпочитам минимално количество косми по тялото, ама няма как :/ По гърди, ръце, крака се преживява. При една вежда, нищо че е момче/мъж, според мен си е нормално да се бутнат съвсем малко. Неприятни са ми косми и на подмишниците. Виждала съм адски обрасли гръб и задни части - това вече намирам за гнусно. Чак в такава голяма степен не мисля, че е често срещано и не бих очаквала да се бръсне там ако има умерено окосмение.
Поддържана брада/брада + бакенбарди даже харесвам, стига да му отива. Гладко избръснат/набола - също, на всеки различно му стои добре.
Харесвам и дълга коса![]()
Не харесвам супер космати или супер обезкосмениможе би средното положение - подмишници, брада и там онова място
![]()
Много зависи от мъжа.Някои мъже просто трябва да са космати,а на други им отива обезкосмени,абе зависи много.
Иначе аз държа да се обезкосмява отдолу и гърдите и на коремчето ако има.
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!