.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на Zaharinka

Проблеми с бивш

Преди около 2,3 седмици за трети и окончателен път скъсах с него.След 1 седмица получих смс,че ме обича,но казах на себе си,че това наистина е краят и,че няма да се върна при него.Разбрахме се спокойно да сме приятели,чуваме се,видяхме се дори 2 пъти.Но през това време се появи друго момче,което ме харесва.Обаче понеже ги имам и 2та като приятели във фейсбук въпросният бивш ми следи профила и си мисли,че ходя с него,а аз не ходя.Просто се дразня,когато някой си вади грешни изводи.Започна да се държи странно моят бивш вече не толкова приятелски.Постоянно за новото момче ми плямпа и т.н.Не мога да разбера дали наистина ме обича въобще пука ли му и редно ли е това нещо.Да,и аз го обичам,но ината ми е в повече и искам да сме приятели,но той постъпва странно спрямо ситуацията.Как да действам в този случай?

Ти сериозно ли вярваш, че може бившият ти да ти е просто приятел, след като сте скъсали преди 2-3 седмици?!?! И той щом още (уж) те обича?
    Как мислиш, че това се получава? От раз? Днес сме гаджета - утре просто приятели и ти ще му говориш примерно за новата си авантюра или с кой мухльо си излязла и кви неща сте си приказвали, и... бла-бла?

Можете да бъдете евентуално приятели след известен период от време, когато страстите са утихнали... ама не и след 1-2 седмици.

Тия американски филми тотално е.ават майката на мозъчната дейност.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Не просто причината да скъсаме беше,че той нямал чувства и ме имал само за приятелка и сега тези действия.Тотално ме обърква с държанието си..

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Игнорирай го.

Игнорирай го тотално за 1-2 седмици - без да му се обаждаш, без да го търсиш ти... да остане насаме с мислите си и ако вече много пририта за теб, тогава поговорете. Ама такива 'днес те обичам, утре вече нямам чувства' аааааааайде пътя! Баси. Ти да не си играчка... че и ще ти държи сметка. Той пък кой е, че да ти се меси, като заради него явно сте се разделили...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ама вие в момента не сте никакви че да ти държи сметка. За да ти плямпа постоянно за "новия" явно се дразни и се опитва да изкопчи информация. Ноо да наистина и на мен ми беше доста странно как така го мислиш това да сте приятели при положение, че уж го обичаш?
    Лично при мен нещата стоят така - с бившия ми не си говорим от почти 10 месеца. Вчера се видяхме неволно и двамата се чувствахме гузно някак си не на място. Пробвахме се да бъдем приятели точно 1 седмица след приключването на връзката ни. Не стана, постоянно се искахме ;ddd а не можехме да бъдем заедно. Може би когато е имало голяма любов (поне от едната страна) не може да стане дума за приятелство. Нали си чувала израза "Приятелството може да прерасне в любов, ноо любовта с приятелството - никога"
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Според мен - живей си живота и не се съобразявай.Тва че ти е бивш , хм , окей , никога да не погледнеш друг ,така ли ?Постави го на мястото му и му покажи ,че ти не си негова собственост и да спре да ти се бърка в живота.Баси наглото копеле .

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Нали знаеш "оценяваш нещо, чак когато го загубиш".. еми така е при него. Съжалява, ревнува, самообвинява се [предполагам], но щом си решила, че не искаш нищо повече от него освен приятелство - хубаво за теб. Много по-добре ще ти е да започнеш на чисто и да ги няма старите ви проблеми и дразги.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

От моя страна няма проблем аз нито му се бъркам нито го разпотвам нито ме интересува какво прави,с коя къде и по кое време.Щом е щастлив за мен няма проблем.Човекът обаче мн яко се филмира и някакви неща,които не съществуват ми говори.И това ме ядосва понеже аз филми не обичам.Колкото и да съжалява и т.н. той сам си го направи и аз си тръгнах.Просто когато започнеш да си задаваш въпроса:''Какво правя с този човек,има ли смисъл?''Просто тогава ти става ясно,че е вече късно.Казах му:''Виждам,че ти е тъпо и гадно,но преглътни и продължи.''И той ми отговори с ''Кво виждаш,аз що не виждам нищо''-прозвуча ми много нагло...И му казах,че приятелите не си говорят така,след което получих отговор понякога и така си говорят.Много съм объркана какво иска ад жаба този човечец от мен.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма приятелство между бивши (има само някакви безкрайно големи изключения, но ти не си от тях) .. ако искаш да си с това ново момче - бъди!

Колкото до бившия .. не му се обяснявай, нито се опитвай да бъдете "приятели" .. загубена кауза е !!

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Игнорирай го.
    +++

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Пълен игнор.Щом сте скъсали, защото той е ''нямал чуства към теб'' значи не е знаел какво иска и все още не знае.Не се занимавай с такъв тип хора.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си