.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Пред дилема

Така с моя приятел сме заедно от 1година и 7 месеца от различни градове сме и в началото като се видяхме всичко беше супер той идваше при мен аз ходех при него и така .. След това аз се преместих в неговия град и така до към 8-мия 9-ия месец всичко беше наред аз се преместих в тях и от отгава почнаха проблемите...постоянните караници и глупости...Всеки ден по няколко пъти се караме и то за най-малките неща..Той не е момчето което беше преди ..... Незнам на какво се дължи промяната,но имам чувството,че ако не бяхме се събрали да живеем заедно всичко щеше да е наред и да си е както си беше преди...Много пъти съм тръгвала да си събирам багажа и всички пъти ме е спирало едно нещо-любовта ми към него....А той си стой и все едно нищо не е станало...от което на мен ми става гадно и си мисля,че на него не му пука за мен и така ...Та сега след поредния скандал реших вече да споделя с вас и да чуя мнението ви Има ли смисъл да съм с този човек и какво мислите като цяло дали си има и друга и това да е причината за постоянните ни скандали или незнам вече ...

А ще кажеш ли поне за какво се карате?

Бтв хората са го казали, вижда се колко се обичат хората, когато заживеят заедно... Това не е случайно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Hilary_
    Опознала си го вече .. не сте си паснали .. не виждам какво още правиш при него?

Любоявта си е любов .. това не значи, че трябва по 839303 пъти на ден да си хабиш нервите в скандали .

за абсолютно всичко : не ми дава да излизам с една доста добра моя приятелка,не мога да си пиша с никого с най-добрия ми приятел даже,ако тръгна си пиша с някой-с кой си пишеш,кой ти звъни и така....дразни ме факта,че той може да се сърди по 1 2 дена а пък аз нямам право и му го казвам и той казва да не можеш да сърдиш и за куп неща още

Няма смисъл от такива неравнопоставени отношения.
    Сама си помисли струва ли си - най-накрая ще изгубиш всичките си връзки, социални контакти и пр. заради него, и като скъсате ще се чудиш къде да се дянеш.

Не мисля, че го обичаш. Мисля, че си зависима от него - от това да те обича, да ти казва колко си яка и т.н. По-добре поработи над самочувствието си и не си въобразявай, че това между вас е любов. Съмнявам се и той да те обича - просто явно е толкова комплексиран, че иска да има приятелка като теб, която мекушаво и слабохарактерно да му засвидетелства чувства, докато той прави фасони и си вдига самочувствието на неин гръб.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Както казаха вече, може да го обичаш, но той не те уважава по този начин.Ще намериш някой, който да ти има доверие и да ти дава достатъчно свобода

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Той казва,че ме обича,но не мога да бъда сигурна,а колкото до мене аз го обичам и в тва съм убедена....А това за контактите наистина е така всички се отдръпнаха от мене понеже не искат да ми създават проблеми,защото знаят,че ако ми звъннат за кафе примерно и ще се скарам с него и си ми го казаха,че няма да ме търсят,защото не искат да се карам с него заради тях ...

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Няма смисъл от такива неравнопоставени отношения.
    Сама си помисли струва ли си - най-накрая ще изгубиш всичките си връзки, социални контакти и пр. заради него, и като скъсате ще се чудиш къде да се дянеш.

Не мисля, че го обичаш. Мисля, че си зависима от него - от това да те обича, да ти казва колко си яка и т.н. По-добре поработи над самочувствието си и не си въобразявай, че това между вас е любов. Съмнявам се и той да те обича - просто явно е толкова комплексиран, че иска да има приятелка като теб, която мекушаво и слабохарактерно да му засвидетелства чувства, докато той прави фасони и си вдига самочувствието на неин гръб.
    ++

Banned Фен
    Може би сте избързали?

Е ние заживяхме заедно 9 месец а може и 10-я....мисля,че не в това,че сме избързали е проблема незнам пък може и в това да е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си