- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пред дилема
Така с моя приятел сме заедно от 1година и 7 месеца от различни градове сме и в началото като се видяхме всичко беше супер той идваше при мен аз ходех при него и така .. След това аз се преместих в неговия град и така до към 8-мия 9-ия месец всичко беше наред аз се преместих в тях и от отгава почнаха проблемите...постоянните караници и глупости...Всеки ден по няколко пъти се караме и то за най-малките неща..Той не е момчето което беше преди ..... Незнам на какво се дължи промяната,но имам чувството,че ако не бяхме се събрали да живеем заедно всичко щеше да е наред и да си е както си беше преди...Много пъти съм тръгвала да си събирам багажа и всички пъти ме е спирало едно нещо-любовта ми към него....А той си стой и все едно нищо не е станало...от което на мен ми става гадно и си мисля,че на него не му пука за мен и така ...Та сега след поредния скандал реших вече да споделя с вас и да чуя мнението виИма ли смисъл да съм с този човек и какво мислите като цяло дали си има и друга и това да е причината за постоянните ни скандали или незнам вече ...
А ще кажеш ли поне за какво се карате?
Бтв хората са го казали, вижда се колко се обичат хората, когато заживеят заедно... Това не е случайно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Опознала си го вече .. не сте си паснали .. не виждам какво още правиш при него?![]()
Любоявта си е любов .. това не значи, че трябва по 839303 пъти на ден да си хабиш нервите в скандали .![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
за абсолютно всичко : не ми дава да излизам с една доста добра моя приятелка,не мога да си пиша с никого с най-добрия ми приятел даже,ако тръгна си пиша с някой-с кой си пишеш,кой ти звъни и така....дразни ме факта,че той може да се сърди по 1 2 дена а пък аз нямам право и му го казвам и той казва да не можеш да сърдиш и за куп неща още
Няма смисъл от такива неравнопоставени отношения.
Сама си помисли струва ли си - най-накрая ще изгубиш всичките си връзки, социални контакти и пр. заради него, и като скъсате ще се чудиш къде да се дянеш.
Не мисля, че го обичаш. Мисля, че си зависима от него - от това да те обича, да ти казва колко си яка и т.н. По-добре поработи над самочувствието си и не си въобразявай, че това между вас е любов. Съмнявам се и той да те обича - просто явно е толкова комплексиран, че иска да има приятелка като теб, която мекушаво и слабохарактерно да му засвидетелства чувства, докато той прави фасони и си вдига самочувствието на неин гръб.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Както казаха вече, може да го обичаш, но той не те уважава по този начин.Ще намериш някой, който да ти има доверие и да ти дава достатъчно свобода![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Той казва,че ме обича,но не мога да бъда сигурна,а колкото до мене аз го обичам и в тва съм убедена....А това за контактите наистина е така всички се отдръпнаха от мене понеже не искат да ми създават проблеми,защото знаят,че ако ми звъннат за кафе примерно и ще се скарам с него и си ми го казаха,че няма да ме търсят,защото не искат да се карам с него заради тях ...
Може би сте избързали?
Е ние заживяхме заедно 9 месец а може и 10-я....мисля,че не в това,че сме избързали е проблема незнам пък може и в това да е ...