- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- R.I.P Amy Winehouse
Толкова ми е мъчно за Ейми,беше толкова таланлива и оригинална,но за нещастие зависимостта от дрогата не прощава.Жалко за пропиления талант.
Никога не съм я харесвалаНо все пак RIP.. поредния нелепо загубен живот.
Тя си е виновнааа.Да почива в мир и жалко за хубавия й глас.
R.I.P бе страшно талантлива...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&feature=share[/youtube]
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Много жалко, беше уникална, със страхотен глас! И Ейми се присъединява към Клуб 27 наред с Джими Хендрикс, Джим Морисън, Джанис Джоплин, Кърт Кобейн и Брайън Джонс.![]()
Поредното доказателство,че славата убива.Не може да се каже,че беше неочаквано.Майка ми ми каза сутринта.Първото,за което се сетих беше свръхдоза.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Като чух много се натъжих..R.I.P.
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
Почивай в мир. Жалко, че толкова млад и талантлив артист като нея губи живота си при такива обстоятелства![]()
Първоначално написано от ameli
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Жалко че при такива обстоятелства? Ако видите някой пропаднал наркоман на улицата ще го напсувате ама за звездите "жалко тя е добра бла бла бла" все едно за нищо не е виновна. За такива изчадия само смърт. Един тъп и пропаднал човек по-малко на тая зема.
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
Ако за теб човек с 5 награди Грами и страхотен талант е ТЪП И ПРОПАДНАЛ не знам какво мислиш за себе си
![]()
Дразня се, когато хората говорят лошо за някого, било то мъртъв или жив, без да го познаватНе са справедливи...
Ейми беше сладуранахаресвах я ... слу4ва се понякога 4овек да залитне в грешна посока!!! Голяма загуба за света на музиката и ВИП средите, както и за нейните фенове!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Божкее гласа й<333
R.I.P
Клуб 27 се увеличава...
Wanting to be someone else is a waste of the person you are.
Никога не съм я харесвала и няма и да я харесам,но все пак R.I.P. Мисълта ми е че тя не е починала така както го описват или поне според мен е така.Не искам да обиждам никои,просто ми казаха че билетите били разпродадени,всичко били уредено и те(някои близък до нея човек примерно) са решили че вече не им трябва и й е време да си ходи и са я убили под предтекст "свръхдоза"всеки си има мнение и това е моето.Моля без злобни отговори
![]()
ripПървоначално написано от Djuff
![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
Първоначално написано от edinstvenatasisi
какви са тези филми? нищо лично, просто не ми звучи правдоподобно.
Иначе като цяло не знам много за нея, слушала съм нейни песни, харесваше ми като визия и глас.
Жалко, че се погуби по такъв нелеп начин, както казаха- дрогата не прощава...
Към мнението BladeDancer - не мисля, че е тъпа и пропаднала, просто не е уцелила правилната посока, в която да се развива, правилната компания, правилния начин да се справя с проблемите и славата...
Жалко за таланта й.
R.I.P.
Кво като е с 5 награди това различава ли я от един наркоман умрял от свръхдоза? НЕ!Първоначално написано от 0409
ваУ рокс
Grell
Задаваш реторичен въпрос! Какво я различава от един наркоман умрял от свръхдоза - ами 5-те награди ГрамиПървоначално написано от BladeDancer
![]()
Е нищо.. поне ще е на място, на което надявам се, няма да може да се друса.
Не мога да съжалявам за човек, който сам попилява живота си, няма защо и вие да проявявате такова голямо съпричастие.
Човек, които дава покъртителен пример на останалите и на всичкото отгоре е известен и 10 награди Грами, не могат да го оправдаят.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.