- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си съкратя проблема само до заглавието. Вижте...
Поредната скучна и сива тема, тоя път, обаче по-дълга. Преди около 3 месеца и половина си харесах едно момиче. И двамата сме на 17. Не трябваше да избързвам и реших да я опозная, пък и тя мене. Съветваха ме да не се сближаваме толкова като приятели, защото после измъкването било трудно. Почти никога не събирах смелостта да и звънна...казвах си: "ми след 2-3 минутки" и те най-често се превръщаха в дни.
Веднъж, обаче, ми прищрака нещо в главата и реших твърдо, че няма кой да действа, ако не съм аз! Обадих и се, разбрахме се за кафе. Само двамата. Когато се видяхме, аз и подарих подаръче (не искам да изпадам в подробности, дано не чете това xD), много му се зарадва, надявам се да и е харесало. Говорихме си, ходихме и на кафе...Вечерта я изпратих, а тя ме покани у тях...просто да имала с кого да си говори. Беше късно, околко 9.45 вечерта, отказах от учтивост, а и съм притеснителен, не исках да ставам нахален, разбирате (е не, момчетата не могат да повярват, естествено...). На следващия ден и звъннах да и кажа нещо, тя ме пита дали ще излизаме пак...отново с оня риск, а и съм си срамежлив е така.. питах я: "ами ако ти искаш". Е, тя се съгласи. Излязохме пак, ама тоя път започна да ми говори за приятели: как всичките и приятели накрая се оказвали влюбени в нея, как аз съм и бил повече приятел отколкото някаква нейна приятелка (която познавала от 2-3 години, мене от 3 месеца), защото харесвала повече мъжките за приятели. Не мога да разтълкувам това което прави...първо ме кани у тях, после ми говори за приятели и тн... А аз съм човекът, който винаги си е мислил, че не може да му се случи нещо толкова хубаво..и наистина не ми се е случвало, всичко си има първи път, ама... тя е тооолкова хубава, мила, грижовна, прекрасна, пък аз толкова... . Заслужава си да и кажа, човек трябва да рискува, никога не знае съдбата си, въпреки че пръстът и много често е среден... Не мисля, че има какво да губя: приятел? Едва ли. Просто се чудя как да и го кажа...и дали вобще да и говоря глупости или да я целуна? Някакви съвети, препоръки, критики също приемамкато цяло може да обобщите какво мислите за всичко, не само за последния въпрос. И всъщност да, и кафенце ще пийна
P.S. И да, не мога да измисля заглавие на цялата тая история.. пък и на кого му е притрябвало?
Това, че те е поканила у тях, непременно ли значи, че е някакъв намек за друг вид сближаване, а не приятелски ?Явно за мъжете да. Според мен момичето наистина вижда в теб само приятел, дружка за кафе, за разговори. Това, което ти е казала, че всичките й приятели накрая се влюбвали в нея, ми звучи като "Недей и ти !"
Поканила те е у тях, а ти като типичен тъпанар си отказал. Хитър ход, зат'ва си в т'ва положение. Може би тя е узнала за чувствата ти и е предприела действие, а като си й отказал и тя си е казал "Оффф..заблуждавам се, той иска само приятелство." И ето зат'ва на следващия ден ти е говорила за врели-некипели за приятелството. Направо я целуни следващия път и виж накъде вървят нещата.
@ Godess И на мене ми звучи като нещо такова. Но пак мисля да и кажа...няма да загубя нищо, надявам се.
@ TheNewReligion Еми, не исках да бъда нахален, техните ако са там? Малко неловко, не мислиш ли? А иначе не 'явно ако се е сетила' а тя направо си се е сетила, ама като я знам...абе да, трябва да знае -> първо един SMS в който я питах дали ще идва с нас, бяхме тръгнали дружинката, тя каза, че не може, пожела ни приятно изкарване, аз и отвърнах, че без нея просто няма да е приятно. А сега и подаръче...и разбираш ли точно каквото тя винаги е искала да има (според нея..). Трябва да знае :S
Съгласна с коментара на Goddess.
И, за Бога, това че те е поканила у тях наистина не значи абсолютно нищо![]()
Аз много обичам да имам гости и често каня хората на гости, но това не значи, че искам да правя секс с тях или нещо такова - не разбирам как може това да се тълкува грешно?
А ти не бъди п**ка. Направи ми доста лошо впечатление това, че се държиш колебливо и един вид всичко оставяш в нейни ръце с привкус дори да те командори, един вид - твоето мнение сякаш не е важно. Как ще й кажеш "Ми ако и ти искаш". Втф... покажи малко характер, воля, настъпателност. Някой, ако вместо да ме покани (дори с риск да го отрежа), ми каже "Може да излезем, ако ти искаш" ще си помисля, че е пълна мишка.
За съжаление не знам какво да ти кажа по темата, много се извинявам за което. Може би наистина те има за приятел, а може и да се е отказала от теб като е видяла колко спичаш от нея (което е изпарило всякаква мъжественост у теб в очите й.. почнала е да те вижда като мишка). Нямам идея какво е станало, само ПРЕДПОЛАГАМ, така че не се хващай буквално за поста ми.
Може да опиташ все пак да я търсиш от време на време, но се дръж като мъжкар, а не като приятел и по начина, по който ти отвръща ще разбереш дали имаш шанс. Ако с неохота отвръща на закачките ти, намеците ти, мъжките жестове и т.н., явно няма да я бъде твойта.
Бтв да й отвориш врата да влезе преди теб, да й смъкнеш палтото (въпреки че не е зима, ЛОЛ) е едно, но да се държиш като нейна най-добра приятелка или плюшена мечка, изслушвайки куп глупости ежедневно и помагайки й като ратай/най-добър приятел е съвсем друго! И тези две различни неща ти изграждат имиджа - на "най-добър приятел" или на "бъдещото гадже".
ПП. Никога не е добре, когато момиче ти казва, че си й като брат или като голямо плюшено мече.Сериозно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е и кво като те е поканила у тях ? Аз колкото момчета съм канила у нас да си говорим ..
Е, хубаво де, аз също нищо не съм казал... но като кажа на момче, че съм отказал на такова предложение от момиче само защото ми е било неудобно откачат...дори 1 момиче на което казах се възмути от постъпката ми. Как съм могъл да и откажа, било еди кво си еди що си...просто отбелязвам.
Е т'ва е много ограничено мислене - показал си някакъв такт, защо да е толкова странно че си отказал.
М/у другото със сигурност знае, че я харесваш, жените усещаме тези неща
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Емии изчакай известно време да си проличи дали и тя те хареесва и тогава ще му мислиш. За две срещи нищо не мое да се разбере.
възможно е да те харесва.
по-добре все пак се опознайте малко по-добре и чак тогава и покажи по някакъв начин чувствата си.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ама да не стане така, че да се превърнеме в приятели? Защото от приятели трудно може да излезне нещо повече. Докато и призная искам и ще изляза с нея поне още веднъж, решил съм го!