- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, обичате ли космати мъжаги?
Не говоря прекалено, нормално - без кола маска.![]()
Като брадата е единственото обръснато нещо. И може би топките![]()
Първоначално написано от Arterranes
'начиии т'ва за брадата не съм съгласна. Аз предпочитам мъже с добре поддържани брадички. Но и да има брада на 2-3 дена, пак ми допада.
Ииии чакам с нетърпение времето, когато ще спре да бъде свръхмодерно мъжете да се правят на толкова нежни, безкосмени и пр.
Като голи охлюви.
Оскубаните им изтънени вежди, обезкосмени ръце и крака, гърди.
Къде е онзи Мачо, дето още има косми, символ на мъжественост???
Днешните мъже и моммчета-пикльовци даже не са никакви гейове. Чисти педера.и!
**без извинение**
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да,ама да не са прекалено космати.Да си махат брадата и космите отдолу .
На мен не ми пречи,но под мишниците задължително трябва да е обръснат.Иначе по останалата част от тялото дори да е като горила не ме бърка.Отвръщавам се като видя мъж с космати подмишници.![]()
Това за подмишниците - подкрепям, да!Това там задължително се оскубва без право на дебат!
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Брада,ръце,крака,на корема,гениталите ок,но на гърба ако са в повече или на гърдите мисля,че е добре да ги маха.
различно, на някои им отива да са по-космати, на други не, харесвам и двата типа![]()
зависи къде![]()
на някои места е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има косми, в противен случай ще ме отврати дори
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ами,аз бях на море тия дни и забелязах,че бях един от малкото с космати гърди или много малко имат или това дето имат го махат,иначе си мисля,че подмишниците и долу при малкия човек е достатъчно.Е и гърба,но повечето,които имат там са над 40![]()
Не ми пречат космите по краката и ръцете, също и около оная му работа. Дори не обръщам особено внимание. Моят каприз е, че харесвам гладки гърди. Но не бих накарала някого да си обръсне гърдите заради мен де.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Предпочитам да не маха нищо отколкото да няма 1 косъмче .
Следващият път, когато чуя, че космите са символ на мъжественост, ще повърна, честна дума!
НЕ, не харесвам "голи охлюви". Оставила съм изцяло на човека да си прецени къде иска и къде не. Съгласна съм с повечето от вас, но това с космите е пълна глупост.
Единственото, на което наистина държа, е нула номер долу и изрязани нокти на ръцете. Подмишници, брада - както той ги харесва, нямам против да си ги бръсне и на 3-4 дни. Гърди, крака, ръце - абсолютно ми е през центъра на гащите.
Да, това е важно и за мен. :PПървоначално написано от PinkPan7her
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Само на подмишниците да няма и е перфе :P На краката са задължителни - все пак , ако случайно се случи да е по гладък от мен на краката ще ми е кофти ;дд
Усмихвайте се ! : )))
~
Май се оказва, че обичате леко тип "МАЧО"![]()
Не се сдържах![]()
Азис - Хоп [music]
Хах, аз бавноразвиващ се ли съм, но ако щете ми вярвайте на 17 съм и нито ми расте брада, нито мустаци, нито под мишниците (има но съвсем съвсем малко и незаблележимо, още повече, че имат рус отенък от косата може би..). Дори по ръцете и краката са ми яко малко и незабележимо, сигурно пак заради светлата ми коса и кожа.. А там долу расте и не старее xD
По-добре от епилирана мацка... или квото трябва да е...
Обичаме!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
обезкосмявам се навсякъде и не ми пука кво мислят тъпите ***** за това
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Туй е много гадно, защото аз имам нокти на дясната(свиря на китара и ми трябват) и едно момиче като ми види ноктите и сигурно минавам в графа гей....Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
А, не. Аз не мисля, че някой с дълги нокти е гей.Първоначално написано от peroto
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()