.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Питбул

Голям фен Аватара на black pearl
    Всичко зависи от това как се възпитава но питбулите не са лесна порода....
    Аз лично имам фия от питбули. Само като ги видя съм готова да се покатеря на дърво .
    Моля те обаче като порасне не го пускай без каишка защото преди 2 години един питбул който беше пуснат беше на 1 игла разстояние да убие кучето ми което е пекинез... Като го захапа 20мминути не можаха да му отворят устата.....
    Така че успех
    Лично на мен кака ми ми е разказвала за един нейн приятел с питбул .. и стопанина и е казал че когато някой напада друг човек той скача върху този който напада -дори да е стопанина му ..
    П.С дано да му отделиш достатъчно време )

Голям фен Аватара на s40t4
    Потвърждавам казаното от black pearl . Разхождам си кучето в 23-24ч лятото на КАШКА вързано.. по това време тряя да е късмет да срещнеш друго куче като изключим уличните. Та разхождам си го вързано иии по едно време гледам некъв питбул се спуска подушиха се и го сдави. Същата история 20сетина минути се опитвах ме да му отворим устата, а оня почна да си рита кучето.. защо ли?!?.. Пак същата история, но този път превечер към 18-19ч пак си го разхождам на каишка вързано и по едно време некво хъски идва и се сдавиха, но този път немеца ми го направи на нищо. А после оня ми вика ти що си пусна кучето като моето дойде... ми то тъпото хъски идва нахвърля му се.. остава и да го остава. Така,че с тия питбули и хъскита бегай те на далече,че не се знае кога кучето ви ще направи белята и вие ще отнесете вината му. Една приятелка има неаполитански мастив... плаща веднъж,два пъти кучета. Така,че аз лично куче с обратна захапка не бих рискувал.. земи си една немска овчарка и така. Вие,ако си зимате питбул щот бил много силен...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Абе поне да си го държи на каишка ...Аз лично толкова случаи съм имала с пуснати кучета които са агресивни че не е истина ....
    Надявам се поне да го гледа както трябва..
    Бтв при мен случката беше лятото на плажа 20 21 часа а на 5 метра от случката си играеха малки деца...Иначе нямам нищо против кучетата... в повечето случаи зависи от стопанина
    Бтв немските овчарки са много умни кучета.. една фр сега има 3 месечна и е такъв сладур ; дд

П.С удряха питбула с кво ли не и едвам си отвори устата....

Точно.. немската овчарка не е куче,което ще те нападне за разлика от питбула.. от страна на малко дете,хора може и кучета, завси от кучето как е научено. Моете не нападаше докато не му кажа.. пълния непукис, а тяло си имаше. Ама тва куче.. много грижи искат

Мега фен Аватара на TrollFaace
    питбула е много любвеобилно куче, дори съм гледал по animal planet че са едни от най-добрите кучета обаче ако стопанина почне да го озлобява става ужас...

добро куче ...

Мега фен Аватара на TrollFaace
    това че ти си попаднал на някакъв с назлобен питбул и си се насрал не значи че всички са такива ..

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето

Хъски давило НОК , хахахаха, ще ме скъсаш. Прочетох нещо и за обратна захапка на питбула горе.... Точно немската овчарка има агресия към хора ако се обучи да напада, не пита и хъскито.
    Последно редактирано от D12Respect : 01-22-2013 на 10:37

krisiinka66
    Guest
    значи имам питбул и познат който ги развъжда и са много умни кучета стига да ги възпиташ моята беше много твърдоглава ,но се посъветвах с моят познат .. той каза "колкото и да ти е жал това куче по начало се раждда машина за убиване инстинкт е .. бой му е майката, но не да я млатиш от бой а само когато направи нещо лошо по главата защото не отчитат болката на друго място" така де разбрах как неговите кучета го слушат толкова много .. ако не искаш да се озлубява то трябва да знае кой е шефа и да те слуша а за тази цел не трябва да си позволяваш кучето да доминира .. бой докато е малко после няма да ти се налага

krisiinka66
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkasladka Виж мнението
    Първо: какво прави едномесечно кученце при теб? Кученцата се взимат от втория месец. Второ: взимаш си куче без дори да знаеш с какво да го храниш? ГОСПОДИ! Както се вижда нямаш аболютно никакъв опит с кучета, но на всичко отгоре и си взимаш една много трудна порода-питбул. Това е за хора с опит и разбиране, не за такива, които даже не знаят с какво да го хранят. Закавай го на ветеринар, първо ще му дадат една паста за вътрешни паразити, после се почват ваксините, които са три, две седмици след третата ваксина можеш да го разхождаш, по-рано е много опасно, защото може да хване много лоши болести. При ветерианря ще ти кажат с какво да го храниш, препоръчвам ти Роял Канин Стартер, която е храна за отбиване, струва повече, но поне е качествено, а пък и като имаш предвид, че кученцето се предполага да е при майка си на тази възраст...те ще ти обяснят как се дават гранулите и по колко. Дали кучето ти стане злобно или не, това зависи много от възпитанието, но ако взема да ти обяснявам трябва да изпиша един роман, зависи много и от характера, по темата мога да говоря и пиша с часове за това или чети в нета или ми пиши ЛС да ти дам няколко съвета. Направил си голяма грешка, да си вземеп куче, за което нищо незнаеш, няма да говоря, че едва ли ти е от развъдник, защото ако беше от там, нямаше да го дадат на човек без никакъв опит и информация. Всяка порода си има характер, по който трябва да се съобразява възпитанието.
    моята я взех на 40 дни питбулите трябва да се отвиват от рано това са кучета който не трябва да се лигавят колкото по рано толкова по добре , но до 40тия ден са при майката

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect Виж мнението
    Хъски давило НОК , хахахаха, ще ме скъсаш. Прочетох нещо и за обратна захапка на питбула горе.... Точно немската овчарка има агресия към хора ако се обучи да напада, не пита и хъскито.
    ако съм добър стопанин и си възпитам правилно кучето а именно смесица от английска и немска система за възпитание

няма да напада нищо

иначе ме кефи какви съвети давате
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на an7raks
    Ако не се възпитава изобщо, питбула си става агресивен по дефолт /хаха/. Тест, не е задължително да е бил тормозен или озлобяван нещо, за да разкъсва всичко живо. Да не забравяме, че тази порода е селектирана специално за бой с кучета. И, не, че нещо, ама са изключително глупави животни... Може би, са най-глупавата порода кучета. На всичкото отгоре, много лесно се разболяват и зимата задължително трябва да ги прибираш на топло. Вярно е, че към хора не са агресивни, но без възпитание, могат да нападнат бебета и малки деца. Изобщо, както казаха, много са трудни и ми се струва, че не си заслужават труда...

krasimir ot varna
    Guest
    zdraveite predi dva dni mi se rodiha 9 pitbul4eta,no za sajalenie dve ne ucelqha ,molq za savet kakva moje da e pri4inata i kak da predpazq ostanalite . Blagodarq

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Ветеринар, момко, ветеринар!
    По възможност занапред избягвай да вдигаш стари теми и пиши на кирилица.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си