- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Питбул
Всичко зависи от това как се възпитавано питбулите не са лесна порода....
Аз лично имам фия от питбули. Само като ги видя съм готова да се покатеря на дърво .
Моля те обаче като порасне не го пускай без каишка защото преди 2 години един питбул който беше пуснат беше на 1 игла разстояние да убие кучето ми което е пекинез... Като го захапа 20мминути не можаха да му отворят устата.....
Така че успех![]()
Лично на мен кака ми ми е разказвала за един нейн приятел с питбул .. и стопанина и е казал че когато някой напада друг човек той скача върху този който напада -дори да е стопанина му ..
П.С дано да му отделиш достатъчно време)
Потвърждавам казаното от black pearl . Разхождам си кучето в 23-24ч лятото на КАШКА вързано.. по това време тряя да е късмет да срещнеш друго куче като изключим уличните. Та разхождам си го вързано иии по едно време гледам некъв питбул се спуска подушиха се и го сдави. Същата история 20сетина минути се опитвах ме да му отворим устата, а оня почна да си рита кучето.. защо ли?!?.. Пак същата история, но този път превечер към 18-19ч пак си го разхождам на каишка вързано и по едно време некво хъски идва и се сдавиха, но този път немеца ми го направи на нищо. А после оня ми вика ти що си пусна кучето като моето дойде... ми то тъпото хъски идва нахвърля му се.. остава и да го остава. Така,че с тия питбули и хъскита бегай те на далече,че не се знае кога кучето ви ще направи белята и вие ще отнесете вината му. Една приятелка има неаполитански мастив... плаща веднъж,два пъти кучета. Така,че аз лично куче с обратна захапка не бих рискувал.. земи си една немска овчарка и така. Вие,ако си зимате питбул щот бил много силен...
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Абе поне да си го държи на каишка ...Аз лично толкова случаи съм имала с пуснати кучета които са агресивни че не е истина ....
Надявам се поне да го гледа както трябва..
Бтв при мен случката беше лятото на плажа 20 21 часа а на 5 метра от случката си играеха малки деца...Иначе нямам нищо против кучетата... в повечето случаи зависи от стопанина![]()
Бтв немските овчарки са много умни кучета.. една фр сега има 3 месечна и е такъв сладур ; дд
П.С удряха питбула с кво ли не и едвам си отвори устата....
Точно.. немската овчарка не е куче,което ще те нападне за разлика от питбула.. от страна на малко дете,хора може и кучета, завси от кучето как е научено. Моете не нападаше докато не му кажа.. пълния непукис, а тяло си имаше. Ама тва куче.. много грижи искат![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
питбула е много любвеобилно куче, дори съм гледал по animal planet че са едни от най-добрите кучета обаче ако стопанина почне да го озлобява става ужас...
това че ти си попаднал на някакъв с назлобен питбул и си се насрал не значи че всички са такива ..
Хъски давило НОК , хахахаха, ще ме скъсаш. Прочетох нещо и за обратна захапка на питбула горе.... Точно немската овчарка има агресия към хора ако се обучи да напада, не пита и хъскито.
Последно редактирано от D12Respect : 01-22-2013 на 10:37
значи имам питбул и познат който ги развъжда и са много умни кучета стига да ги възпиташ моята беше много твърдоглава ,но се посъветвах с моят познат .. той каза "колкото и да ти е жал това куче по начало се раждда машина за убиване инстинкт е .. бой му е майката, но не да я млатиш от бой а само когато направи нещо лошо по главата защото не отчитат болката на друго място" така де разбрах как неговите кучета го слушат толкова много .. ако не искаш да се озлубява то трябва да знае кой е шефа и да те слуша а за тази цел не трябва да си позволяваш кучето да доминира .. бой докато е малко после няма да ти се налага
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако не се възпитава изобщо, питбула си става агресивен по дефолт /хаха/. Тест, не е задължително да е бил тормозен или озлобяван нещо, за да разкъсва всичко живо. Да не забравяме, че тази порода е селектирана специално за бой с кучета. И, не, че нещо, ама са изключително глупави животни... Може би, са най-глупавата порода кучета. На всичкото отгоре, много лесно се разболяват и зимата задължително трябва да ги прибираш на топло. Вярно е, че към хора не са агресивни, но без възпитание, могат да нападнат бебета и малки деца. Изобщо, както казаха, много са трудни и ми се струва, че не си заслужават труда...
zdraveite predi dva dni mi se rodiha 9 pitbul4eta,no za sajalenie dve ne ucelqha ,molq za savet kakva moje da e pri4inata i kak da predpazq ostanalite . Blagodarq
^Ветеринар, момко, ветеринар!
По възможност занапред избягвай да вдигаш стари теми и пиши на кирилица.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!