Е защо си взимаш като не знаеш как се гледа влезни в pitbull-bg.org и dog.bg и прочети МНОГОООООООООООООО! Питбулите не са злобни към хора и това ''озлобяване'' ме шокира .. питбулите обичат хората много ! Само ,че преди са били използвани за гладиаторски битки и не обичат себеподобните си. Ако го социализираш от малко след като му биете 3 тата ваксина и почнете да го изкарвате го запознайте с други кучета извеждайте го всеки ден на разходка за да може да се социализира в тази среда. Те имат нужда от дългааа разходка. Като го социализираш няма да имаш проблем с другите кучета , може да проявява доминантна агресия , но винаги ще има причина наблюдавай го от малко и вникни в характера му. Винаги имай едно на ум ,че може да се сбие с друго куче и като го разкарваш , носи КЛИН (инструмента) в себе си.Защото ако заключи мъртва захапка като се сбие с някое животно слагаш му го в устата или 'душиш' ,но за това се иска много сила.Влез в дог.бг и виж как се приучава към команди от малко! Не знаеш с какво се захващаш просто .. това не е обикновено куче! Много е обичливо и всичко би направило за стопанина му обича стопанина да е доволен.И не е агресивно към хора.Не му давай от собствената си храна , нали трябва да си водача на така наречената '' глутница'' семейството ти.Направи му колиба на двора задължително и просто прочети доста 'всичко' за тази порода! Дано не си поредния стопанин на тази уникална порода ,които ще се провали в отглеждането .. и пак ще има един убит питбул или изоставен .. прочети тези 2 сайта , моля те наистина .. даже се регистрирай и питай за ВСИЧКО никои няма да ти се скара . Аз съм ги изчела и 2 та и съм запозната с тази порода и преди имах питбул.Ако има нещо в отглеждането което искаш да питаш ми пиши на личен и винаги ще ти отговоря ако трябва щи 'помогна' един вид за всичко ,което питаш.