Питбулите се озлобяват след време само в случай, че са тормозени преди това!!!Както в боевете между кучета! Но ако се гледа с любов и тн, няма да се озлоби. Това се отнася и за всяко друго куче. И мисля, че за трети път пиша, че ПИТБУЛИТЕ НЕ СА ЗЛОБНИ към хора. И са изключително верни на стопаните си. Ама наистина много. Познавам семейство, което имат пинчер и дете. Детето си играе с пинчера, а пинчера го е хапал адски много пъти. Имам и приятелка с пинчер, която има белези от него, хапал я много, а тя никога не го е удряла, ритала, тормозила, дърпала и тн. Дори май и бяха шили пръста, защото много яко я беше съдрал. Имам и много познати с питбули, включително с деца. Е, нито веднъж от тях не съм чула питбулите им да са им изръмжали дори. Дори ми казват, че са адски големи лигльовци и много обичат да се гушкат. Мен самата ужасно много ме е страх от кучета, защото като малка са ме хапали няколко пъти, и то все от дребните породи. Просто наистина прекалявате с това, че питбулите били зли.

(горкото куче )