Така с моя приятел сме заедно от 1година и 7 месеца от различни градове сме и в началото като се видяхме всичко беше супер той идваше при мен аз ходех при него и така .. След това аз се преместих в неговия град и така до към 8-мия 9-ия месец всичко беше наред аз се преместих в тях и от отгава почнаха проблемите...постоянните караници и глупости...Всеки ден по няколко пъти се караме и то за най-малките неща..Той не е момчето което беше преди ..... Незнам на какво се дължи промяната,но имам чувството,че ако не бяхме се събрали да живеем заедно всичко щеше да е наред и да си е както си беше преди...Много пъти съм тръгвала да си събирам багажа и всички пъти ме е спирало едно нещо-любовта ми към него....А той си стой и все едно нищо не е станало...от което на мен ми става гадно и си мисля,че на него не му пука за мен и така ...Та сега след поредния скандал реших вече да споделя с вас и да чуя мнението ви Има ли смисъл да съм с този човек и какво мислите като цяло дали си има и друга и това да е причината за постоянните ни скандали или незнам вече ...