- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми акъл.
Според мен не знаеш какво е полусестра. Питаме те за трети път сигурно:
Една и съща майка ли имате?
Първоначално написано от peace95
![]()
да.Първоначално написано от PinkPan7her
извратеноооПървоначално написано от DeLaSoul
![]()
!!!!!
Усмихвайте се ! : )))
~
И вие в опита си да бъдете "широко скроени" сте склонни да подкрепяте подобно извращение?! А когато се говори за голяма възрастова разлика (примерно) веднага скачате.
Болни мозъци.
Искрено се надявам темата да е някаква ебавка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не че нещо, ама не мислиш ли, че трябва наистина да прекратиш тази връзка? Каква е разликата между сестра ти (била тя от друг баща или не) и някое друго момиче. Може би фактът, че НЕ Е СЕСТРА ТИ?!Стига човек наистина е извратено. Попринцип не съм тесногръда, ама това си е извратено!
може да е от жегатаПървоначално написано от lamer4e7o
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
null
фак шит издадох си тролщината
REGGAE BOOM <3
Абе не знам от какво е, но със сигурност това не едно от най-хубавите неща в живота!
О Боже до къде стигна народа ...![]()
За милионен път ИЗВРАТЕНО Е !
В едно от по-горните мнения се каза , че проваляте връзката на родителите си и автора отговори,че били щастливи....WTF ???![]()
К'во е т'ва щастие бе ?
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
^ виж, и на мен тролването нещо ми фейлва, ама ти не можеш и да четеш. srsly.
Фейкче. Горе-долу добре скалъпено, но с няколко слаби точки.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да, може би най-слабата е, че поствам от редовния ми рег без да искам? тежко е да си шматка.![]()
Честно? Не изчетох тематаПървоначално написано от DeLaSoul
Е другия път внимавай повече
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ скила идва с практиката![]()
Ами бих кандидатствал с математика. Другото което е, че ти, приятелю, имаш връзка със сестра ти, малко или много във вас двамата тече една кръв. Откажете се и си живейте живота нормално!Първоначално написано от DeLaSoul
Само с това, което започна, че имате намерение да следвате заедно и толкова много се обичате.. няма как да се заричаш, че не смяташ да имаш деца от нея, тъй като не знаеш как ще се развият нещата и до къде ще стигнете. Не те съдя, но и според мен това не е редно и колкото по-рано го прекратите -толкова по-добре..![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
айде бе хора. няма ли някой да повилнее малко. тамън почна да ми става кеф.
Смисъл?Първоначално написано от DeLaSoul
^ викам няма ли още някоя праведна душа да се тролне и да напише някой гневлив и справедлив пост, че да се покефя.
Това е Богохулство! Вървите срещу природата! Направо изродска история! Трябва да дойде папата да ви АНАТЕМОСА! Направо нямам думи!!!!!![]()
(как е?)
има какво още да се желае де. ама все пак постарала си се - пишем ти го кредит.
чудя се сега, дали да хвърля форОма в некви размисли и страсти, или да си трайм.. >.>
Размисли и страсти! И без това е доста скучно... трябва да се размишлява!
^ ми ай размишлявай за (лъже)моралния казус тогава. защо си толкова склонна да съдиш фиктивните герои, които описах? а не са ли един вид те като хомосексуалистите, т.е. никой не ги приема защото минават една граница на различност?
п.с. опитвам се да троля с темата за толерантността. госпожата ми по етика и право би се гордяла с мен