Главни действащи лица в драмата ми:
аз - на 18.
майка ми.
сестра ми(която ми е полусестра) - на 17, имаме 10 месеца разлика.
гаджето на майка ми(на когото съм доведен син).

Ще я карам по същество. От +/- година имам връзка със сестра ми. Винаги сме били много близки, пазили сме си гърбовете, споделяли сме си и т.н. Естествено, пазихме всичко в тайна, но преди няколко седмици се случи така, че ни хвана баща й. С него отношенията ни бяха като между съквартиранти, които просто живеят заедно. Не сме се карали, не сме се и обичали. Откакто разбра за нас, съвсем му причерня. Все прави някакви планове как с нея да не живеем в една къща, как ще ни премести в различни класове, дори училища. Гледа ме на кръв - ама как да ме гледа все пак. Разбирам го донякъде. Другото лошо е, че започнаха да се карат с мама - сина ти такъв, онакъв, а тя не е склонна да взима страна и виждам, че се мъчи.

Две неща ме човъркат, едното е, че не искам историята да се разчува, защото като го гледам как беснее.. другото е, че аз сега съм пълнолетен, тя - не. Не знам какво ще му скимне, но от това може да стане проблем.

Мисля, че най-доброто решение ще бъде просто да постискаме зъби още година докато завършим, после ще кандидатстваме някъде в Германия с химия и палим джапанките.

Искам да изслушам и чужди мнения как бихте се справили със ситуацията на мое място. Мерси предварително.