- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми акъл.
Един вид е едно и също но с някои доста сериозни разлики. Примерно хомосексуалистите не извършват кръвосмешени, те просто харесват хора от същия пол. Докато това в момента е кръвосмешение. На мен лично не ми е терсене, кой какво прави, но е малко кофти когато се поставиш на мястото. Примерно аз ако имах брат, никога не бих помислила за него по този начин. Въпреки, че в доста форуми и разни такива се оказва, че има доста подобни хора. Кой мечтае за майка си, кой за баща си, кой за сестра си, кой за брат си. Извратеното е, че една майка ви е раждала (за братя и сестри) А това да си влюбен в баща си или мака си, и да изпитваш сексуално влечение към тях, си е доста преебано. Даже някъде четох че сестрата на някакво момче, го карала да правят секс иначе щяла да каже на майка им, че се друсал.
Гледайте "Not another teen movie" и 4е видите, 4е има и по-извратени ора!![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
И ти си болен, и сестра ти е болна, че се е съгласила да сте заедно ! Извратено е .. : \
Яка история.![]()
Ако историята е истина, което малко ме съмнява, родителите ви са малоумни, а най-вече майка ви. Трябваше да ви заведе на някъв терапевт, психиатър, психолог.... такива работи.
Ама понеже цялата работа е тшак... чукай сестра си и да не ти пука. Ние нямаме толкова акъл като теб, кво да ти дадем?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Правете квартет с майка и татко.
Да, знам, че е трол, видях. Добре го беше конструирал, мааалко повече пипане и щеше да е перфе.![]()
Аз просто нямам коментар.Правиш се на интересен с 'уникалната' ти измислена история.Точно за това си направил/а друг профил.Явно ти е много забавно.ЕДНА ДУМА - ИЗВРАТЕН/А СИ !
“Never sneak up on a vampire.”
^ даже в паданието на тролщината си продължавам да троля!1!!!
![]()
повервах си
онази разгонената сестра ..Първоначално написано от Dyany10000
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Защото ще се роди хермафродит..Първоначално написано от DeLaSoul
Звучиш крайно убедена. Някакъв предишен опит?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
НЕ.Просто а3 съм енциклопедия със цици....Първоначално написано от NFW`
Трябвало е да те издадат в поне 3 тома.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Учените щяха да бъдат доста странни хора![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!