- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми акъл.
Главни действащи лица в драмата ми:
аз - на 18.
майка ми.
сестра ми(която ми е полусестра) - на 17, имаме 10 месеца разлика.
гаджето на майка ми(на когото съм доведен син).
Ще я карам по същество. От +/- година имам връзка със сестра ми. Винаги сме били много близки, пазили сме си гърбовете, споделяли сме си и т.н. Естествено, пазихме всичко в тайна, но преди няколко седмици се случи така, че ни хвана баща й. С него отношенията ни бяха като между съквартиранти, които просто живеят заедно. Не сме се карали, не сме се и обичали. Откакто разбра за нас, съвсем му причерня. Все прави някакви планове как с нея да не живеем в една къща, как ще ни премести в различни класове, дори училища. Гледа ме на кръв - ама как да ме гледа все пак. Разбирам го донякъде. Другото лошо е, че започнаха да се карат с мама - сина ти такъв, онакъв, а тя не е склонна да взима страна и виждам, че се мъчи.
Две неща ме човъркат, едното е, че не искам историята да се разчува, защото като го гледам как беснее.. другото е, че аз сега съм пълнолетен, тя - не. Не знам какво ще му скимне, но от това може да стане проблем.
Мисля, че най-доброто решение ще бъде просто да постискаме зъби още година докато завършим, после ще кандидатстваме някъде в Германия с химия и палим джапанките.
Искам да изслушам и чужди мнения как бихте се справили със ситуацията на мое място. Мерси предварително.
Полусестра или заварена сестра ??!! Разликата е огромна...
Полусестра значи, че все пак имате кръвна връзка?
Извратено е, това е единственото, което мога да ти кажа.
Ако случайно се задържите и някой ден имате деца, не знам какви изроди ще се родят.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да и аз затова попитах, но май просто не се е изразил правилно... (надявам се).
полусестра ми е. и двамата сме наясно със ситуацията. и не планираме да сме заедно завинаги, нито да имаме деца и т.н.
Извинявай, ама...отврат !А майка ти знае ли ?
^ Знае. А защо всички говорите така, все едно е нещо толкова ужасно? Защото според мен не е.
Това е кръвосмешение. Не, не е нормално, ама хич!
И как го приема ? Ами защото е извратено и ако беше толкова нормално, за каквото го приемаш, щяха да съществуват повече такива явни връзки. (защото е ясно, че не сте първите, не сте и последните)Първоначално написано от DeLaSoul
И неслучайно интимността между такива хора се нарича "кръвосмешение" и неслучайно от такива връзки се разждат уродливи деца...просто е против природата...
Много съдържателни отговори получих. Няма как да не благодаря.
Ами кажете му, че сте прекратили отношенията помежду си, а вие си продъжавайте, но се крийте по-добре. Друг вариант няма, щом не искате да се разделяте.
И внимавайте какво правите, че ако забременее, става лошо вече.
И спря да се върти за миг земята..
чак сега ти видях поста. ами как да съществуват явни връзки? аз не искам това да се разчува, защото навсякъде ще ме гледат като изрод. а не смятам, че съм.Първоначално написано от Goddess
вървели сме срещу природатакакто написах по-горе, нямаме намерение да имаме деца. пък и според мен хиляди хората на планетата вървят повече срещу природата, когато си изхвърлят отпадъците и вредят на екосистемата, отколкото ние, дето се шибаме веднъж на седмица. сори за израза.
ама аз се отвлякох. исках съвет как да продължа в ситуацията, ако исках обществено порицание - щях да помоля.
да, това ми се струва най-доброто решение.Първоначално написано от xoxi
А защо ще те гледат като изрод според теб ? И под природа, нямах предвид в екологичния смисъл....А и го дадох като пример, иначе прочетох, че нямате намерение за деца. Странно и неестествено е, но така или иначе вече съществува...ще се стараете да се прикривате по-добре пред ва'ще...Първоначално написано от DeLaSoul
^ не ме гони някакъв фетиш, просто защото ми е сестра и наистина не виждам какво изродско има в това да призная желанията си. не възнемерявам да имам деца от нея. не завираме отношения ни в ничие лице - това, че някой изобщо разбра за нас беше съвсем случайно. защото знам, каква реакция ще получа.
и все пак не виждам с какво е толкова по-различно от това да имам сексуални отнощения с някое от момичетата, които съм харесвал.
Никак не е задължително да се появяват някакви... уроди, ако имат деца. Просто се наблюдава засилване на предразположеността им към някакви наследствени заболявания, което не значи, че ще са задължително болни. Просто не е прието... А знаете ли, че преди години благородниците често са страдали от разни болести, например... хемофилия. Защото точно са се женели за братовчедите си доста често, и като я има в рода болестта, няма как да се махне, щом няма друго ДНК...
Значи сте от една майка? Нейния баща е бил с твоята майка и тя се е родила десет месеца след тебе, така ли? Нещо ми бие на шмекерия тая тема, ама да видим...
Освен че сте яко гнусни, няма какво повече да кажа. Трошете си главите. Нямате и на идея колко наранявате родителите си. Заради вашето желание да се шибате, проваляте връзката на вашите. Абсолютни егоисти и гнусари сте, не знам как спите нощем. Поне взимайте качествени предпазни мерки, за да не обречете невинно създание на живот.
това е една от причините да търсим някаква алтернатива, чрез която да излезем от тая ситуация. нямам никакво желание да създавам конфликти между майка ми и приятеля й, понеже виждам, че са щастливи заедно.Първоначално написано от TheNewReligion
Факт е, че заради тенденцията благородниците да правят връзки един с друг (братя със сестри, 1ви и 2ри братовчеди) само заради идеята кръвта да е "синя", се е стигнало до много болести и уродства. Това се учи по биология, учителка го е казвала. : ) Тези хора често са били болнави.Първоначално написано от IncendiaSanctus
И да, хемофилията като болест тръгва точно от такива отношения!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако все пак не е *бавка..
Опитвам се да не съм тесногръда и разбирам че любовта е сляпа.Изтрайте година като през това време кажете на вашите, че е било грешка и пред тях се дръжте сякаш нищо не е станало.После си заминете и си бъдете щастливи, но без деца, защото последствията няма да са хубави за тях.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
За мен е странно , но всеки човек с вижданията си .Наистина , правете се ,че нищо не е станало за пред вашите и си правете после квото искате.Няма смисъл да те предупреждавам да се пазите , ти си знаеш.Щом пък ви харесва да не ви пука за мнението на другите.
Не дай си Боже след време ако сестра ти забременее, детето може да излезе с някакви хипер увреждания... Майка ти знае и не предприема нищо?!? Баща и е взел правилни мерки според мен .. Връзката ви няма бъдеще...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
От една майка сте ? Искам само да ми кажеш дали съм разбрала : баща ти и майка ти не са заедно , откакто си се родил и майка ти 1месец след като те ражда отново е бремена от приятеля си , с който са вече 17години ?
Усмихвайте се ! : )))
~