- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗВИНЕТЕ
Бояне, недей! Ти си единствен в сърцето й! Как може да й го причиняваш?!Първоначално написано от Done
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а ЗА ТЕБ СКЪПА РЕВЛО![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Дано да не е скоро, че взе да става забавно.Първоначално написано от justgirl19
![]()
Първоначално написано от punksss
Е,не се тревожи. Тя авторкта ще пусне нова .![]()
Първоначално написано от justgirl19
![]()
Сигурно ще има развитие с Жорчо... Или ще има някой нов герой...
![]()
НЕКА САМО ПИЧОВЕТЕ ДА МОГАТ ДА ГО ПРОЧЕТАТ...
това беше сезон 5 на сериала Жорко и приятели...Когато заключат тая,почва 6ти...
Боянчо вече е при мен и ми предложи да станем гаджета,а теб Жорчо дори не те е гушкал,а мен ме цунка по бузката...
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Аз мисля,че и Хасанчо ще се включи .Първоначално написано от punksss
![]()
![]()
И мен Жорчо ма цункаА тебе никой не те е цункал!! Завиждаш ли ужасницеее
![]()
Или някой Ахмед ще се изяви като добър любовник.Първоначално написано от justgirl19
![]()
Тоя Жорчо, много оборотен ми се струва... Сигурно ще е някой плейбой...Първоначално написано от autumn666
![]()
Аз от вчера следя изявите на авторката и мисля, че ако някой напише нейната история за сценарии на латиноамерикански/турски сериал ще спечили доста пари.![]()
О имам ти скайпа опа извинявай имам скайпа на ИСТИНСКИЯ БОЯН!И в момента си пиша с него ОЛИГОФРЕЕЕЕЕЕЕЕНвие сте много зле аз не ви вярвах от началото че сте гери лори мишо и боян
![]()
![]()
МАЙ СТЕ МНОГО ЗЛЕ А?????????????????? САМО СЕ ШЕГУВАТЕ С МЕН ! А АЗ САМО ВИ ПОМОЛИХ ЗА СЪВЕТ
А ОТ САМОТО НАЧАЛО ВИЕ САМО СЕ СМЯХТЕ И СЕ ПОДИГРАВАХТЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще ви кажа само ще си изживея мъките и ще си гълтам сълзите на воля но вие нищо не знаете не знаете на какво съм способна аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЯМАТЕ СИ И ИДЕЯ КОЛКО МЪКА ПОЕХ КАТО ПРАВИХ ТЕМИТЕ И ЧЕТОХ ТОВА НО ВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ НИЩО НЯМА СМИСЪЛ ЗАЩОТО ВЕЧЕ НА НИКОЙ НЯМАМ ДОВЕРИЕиска ви се още да ви имах доверие но вие го разбихтеееееееееее УМРЕТЕ
Аз вече знам какво да превя аз ще се здобря с ИСТИНСКИТЕ Гери, Лори, Жорчо, Мишо и Боян![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ЗА ВАС МОГА ДА ДАМ САМО ТОВА
РАЗБРАХ ЧЕ ПОМОЩ ОТ ВАС НЯМА ДА ПОЛУЧА
ЗА КАКВО МЕ НАРАНИХТЕ ПРЕДИ МАЛКО НАИСТИНА РЕВАХ, НАИСТИНА ГО НАПРАВИХ АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ ПИТАЙТЕ КАКА МИ ТЯ ЧАК СЕ УПЛАШИ
ПИСНА МИ ОТ ВАС ПИСНА МИ КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА ПОВЕЧЕ АЗ ТЕМИ НЯМА ДА ПУСКАМ САМО ЩЕ ПОМАГАМ НА ХОРА АМА НАИСТИНА ЩЕ ПОМАГАМ НЕ КАТО ВАС!!!
ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ШЕГУВАТЕ С МЕН!!
Помогнете ми наистина ако можете!
АКО МОЖЕТЕ НАИСТИНА МИ ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
СПРЕТЕ ДА СЕ ШЕГУВАТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН
Не мога да разбера дали наистина си толкова глупава или темата наистина е фейк!Но да приемем за момент, че целия тоя сериал е истина. Ти сериозно ли повярва на всички тези хора във форума?! Беше повече от ясно, че се шегуват с теб още от самото начало. А защо го правят? Ами след някоя друга година, като пораснеш малко, ще разбереш колко е нелепа цялата ти история. По-добре си гледай лятната ваканция и се НАУЧИ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО! На 12 още е рано за любов!
But in the end we were meant to be apart like separate chambers of the human heart
Linkin Park![]()
Success is my only mutherfuckin’ option. Failure’s not.
Eminem![]()
There is a fire inside of this heart and a riot about to explode into flames.
30 Seconds to Mars![]()
Without music life would be a mistake. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
http://www.youtube.com/user/XwanessaX
Искаше помощ, ето ти помощ. Това момиче ти го е написала повече от ясно.Първоначално написано от wanessa94
![]()
oстави Жорчо на мира той е мой !!!!!
ПС аз съм Михаела
SUPERNATURAL (H)
Благодаря но аз исках някой просто да ми помогне с проблема ми а не да ми каже че съм малка за любов!! Всички които не ми се подиграваха пък казваха това а според мен щеше да е по-добре ако просто ми бяхте помогнали със самия проблем и нямаше да се налага да пиша 5 теми а не знаех кой друг да питам !!! Ако за вас съм малка за любов не се занимавайте с мойта тема!!!! Това е!!! Колко мн писахте объркахте ме даже плаках а само исках съвет относно живота ми в момента е все тая пистна ми вече! И престанете ето ги пак продължават да се шегуват с мен по този начин аз какво съм ви направила че да ме разтройватеПървоначално написано от wanessa94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже умрех
![]()
bleskawotokotencce , уникална си
Прай си темите, пиши си коментарите за ЖорЧо, Мишо и маймуната Михаела,че страшно радваш.
Ама ако хубавите теми са наистина сериозни сме истински!ужасници
Първоначално написано от FreShHhH
![]()
![]()
![]()
аз исках да съм нея![]()
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Съжелявам но аз съм Михаела. Ние двете ходим на курсове по Английски език ще докажаПървоначално написано от Nestlee
My name is Mihaela !!
SUPERNATURAL (H)
Ама ти сериозно ли се разстройваш от това? Леле... Ето защо всички ти казват, че си малка за любов. Не знам на колко си. До колкото разбрах си на 12, но се държиш като на 8. Просто си седни на задника, гледай си лятото и остави всички тея драми. Като се осъзнаеш, което сякаш няма да е скоро, тогава пиши във форума... И следващия път, гледай да има смисъл...
Първоначално написано от FreShHhH
Вярно си Михаела !
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Аз не мога да разбера как очакваше да реагираме ?! Та си на 12 забога. Както ти казахме вече няколко души - гледай си лятната ваканция ! И нали искаше съвет ,е добре,ето го моя - НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА БЪДЕШ ГОЛЯМА !!! Имаш време за любов,сега ти е времето да се забавляваш КАТО ДЕТЕ , а не да ми казваш,че обичаш Жорко,Боян,Мишо и кои ли не още . Ето в момента бях напълно сериозна,надявам се да си ме разбрала![]()