.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на Me4encety

Значение ;))

Съжалявам за тъпия въпрос,знам,че се излагам,но какво значи садомазо?Нямам си никаква идея просто Питала съм прители,но те просто се усмихват доволно и казват "ще разбереш като пораснеш" а съм по-голяма от тях И все пак не знам колкото и да е ви е смешно

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Садо-мазо сексът се практикува от садисти и мазохисти, но названието е общо, защото обикновено хората със садистични наклонности имат мазохистични желания, и обратното. Освен това, ако единият участник в секса е садист, за да осъществи пълноценен секс, се нуждае от мазохист, и обратното. Садистът изпитва сексуално удоволствие от това да причинява болка или да унижава партньора си. Мазохистът изпитва сексуално удоволствие от това да му бъдат причинявани болка или унижение.

Терминът “садизъм” идва от името на френския писател Маркиз дьо Сад, а терминът “мазохизъм” от името на австрийския журналист Леополд фон Захер-Мазох. По ирония на асоциацията термините са измислени от немския психиатър Рихард фон Крафт-Ебинг през 1866 година. Неговият съвременник Зигмунд Фройд ги обединява в названието “садомазохизъм”, защото според него и двете може да са присъщи на един индивид.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ах... Маркиз Дьо Сад. Така и не намерих книгите, които е написал. Само филма за него изгледах...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

чичо гугъл знае всичко
    Женско съм

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Толкова ли беше трудно да го провериш в google..

Супер фен Аватара на Me4encety
    Друго имах предвид.Когато чувам да споменават израза не мисля,че го използват в буква;ния му смисъл.Затова ви попитах дали знаете за какво иде реч.А може и да го използват в буквалния,каквито са изрудчетаа

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Друго имах предвид.Когато чувам да споменават израза не мисля,че го използват в буква;ния му смисъл.Затова ви попитах дали знаете за какво иде реч.А може и да го използват в буквалния,каквито са изрудчетаа
    Е в буквалният ще го използват,защото преносен няма...но най-вероятно на шега.И като му дойде времето може и да не е на шега

А и последно нещо..."садомазо" не е израз
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ах... Маркиз Дьо Сад. Така и не намерих книгите, които е написал. Само филма за него изгледах...
    В книжарницата зад Съдебната палата, до ОЧЗ има една книжарница там има негови книги, но не са на български.

Сори че е офтопик,но вчера ме накарахте да дръпна филма Страхотен! Ще си търся книжките
    ~девойче съм~

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от dimdim
    Сори че е офтопик,но вчера ме накарахте да дръпна филма Страхотен! Ще си търся книжките
    И аз мисля да го гледам днес
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    В книжарницата зад Съдебната палата, до ОЧЗ има една книжарница там има негови книги, но не са на български.
    Понеже виждам, че има интерес към книгите, ето линк
    http://thepiratebay.org/search/Marqu...%20Sade/0/99/0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си