- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви филийки обичате да си правите у дома?
ОО .. сите де е с филии ядем ..
Много обичам ;д ама със сичко .. ;д
Аз много обичам препечени филийки, намазани със сиренце![]()
Както и принцеси със сирене..![]()
Ами в повечето случаи филия с маргарин,домат и настъргано сиренее..![]()
Обичам филийка със сирене, домат и риганмного!!!
а иначе понеже единственото нещо, което може да готви моят приятел са пържени яйца /мразя пържени яйца/ и пържени филийки, започнах да ям и пържени филийкиприсеща се да ми прави закуска един път на 2-3 месеца и не мога да го обидя просто
![]()
Най харесвам препечени с масло и домат..всяка сутрин преди да спя си правя :P
А когато ме мързи си правя с маргарин кетчуп и шарена сол;;p
1 - Препечени на тостера, отгоре с масло, сирене и домат
2 - С кашкавал > в микровълновата, за да се разтопи и отгоре пак домат :P
ммм...вскусна темапрепечена филийка със сиренце + домат : ) !! или..лютеница /мешана със сиренце/ илиии...със салам и кашкавал ..ии абе има много варианти, но сиренцето при мен е задълже ;ддд
оо да ..забравих да спомена и филийките с яице и сирене ;дд /мешани/ : ))
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
+1 много вкусноПървоначално написано от smokeit9
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами пържени филийки със салам и сирене, или припечени с лютеница кашкавал и салам![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
1.Филийка със маргарин и мед
2. Филийка със течен шоколад
3.Филийка със кашкавал и домат във микровълновата
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Пържени филии, принцеси, филии с майонеза и кренвирш нарязан, или пък с лютеница и салам.. абе общо взето с почти всичко обичам .![]()
Напоследък само препечена филия с топено сиренце![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
оо аз си правя едни мега вкусни![]()
значиии препичам си филийка черен хляб, намазвам със сирене Филаделфия, ако нямаме такова слагам заквасена сметана , отгоре поръсвам с чубрица, а след това си слагам филе..каквото и да е, важното е да няма мазни неща по негонай-често филето е едно такова от Била..някво голямо и кръгло (там ми го режат)
и такам :P
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
На мен пък любимото ми е филия с пастет и салам Камчия и леко затоплена в микровълновата :P
Съдбата има пръст навсякъде.. и в повечето случаи той е среден !!
Филия с пастет и домат.Голяма филия е товаСъщо и печена с кашкавал и едно пуешко филе от метро
Обикновено повече наблягам на сандвичите, но филийките най-често си ги правя с масло и кашкавал (запечени или в микровълновата) или ако ми се яде нещо сладко - с масло/фъстъчено масло + течен шоколад. Не мога да ям филия само с шоколад отгоре, странно ми е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Принцеси с домат и кашкавал.ААА! <3
аз много обичам да си правя сандвич със запечен кашкавал, шунка или луканков салам, царевица, топено сирене ии отгоре доматче, краставичка и маслинка... аранжирано в чиния със свежа марула и за пиене фреш от портокалМного свежо меню за през лятото.. и преди сандвича 1 тараторче
![]()
отварям хладилника и каквото има подходящо за сандвич го трупам на една филийка.Винаги се получава.Сандвич с подръчни материали![]()
с яйце и сирене мн обичам (печени)![]()
![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!