- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Варненски свободен университет
Някой може ли да ми каже колко е семестъра там,защото търсих,но нищо не намерихсмисъл знам,че би трябвало да пише в сайта им,но просто не можах да се оправя там,ако някой знае ще съм много благодарна
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
За кво ще ходиш в частен университет да даваш излишно пари!
Ами и аз бях чула,че е 1200,но ще ходя в частен защото само там има моден дизайн,както и в Пловдив,но там не искам...така че мисля че нямам друг избор...Иначе просто не бях сигурна за тези 1200 лева и се надявах да съм сбъркала и да ми кажете по малка сума но.... ще видя какво ще правя![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Двете неща са коренно различни!Първоначално написано от reni7o0o
Моден дизайн има и в НХА София, въпреки че като гледам темата, май е късничко, че отговарям, сигурно вече си се записала в Свободния.
В НХА мисля, че модния вървеше към 800 на семестър, ако не се заблуждавам, а на Свободния таксите са си соленички - поне 1000, че и отгоре. Архитектура в свободния е 1800 май, най-вероятно и модния ще е някъде толкоз.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не знаех, че Варненският свободен университет е частен![]()
Е нали затова се води "Свободен Варненски Университет"- плащаш си и влизаш...няма изпит, а само мотивационно есе.Първоначално написано от Sarafina
Свободния...![]()
![]()
само ще си изгубиш времето.Който не е записал там,той не го е завършил...Една позната го завърши и кво?Потърси си работа ама като покаже тази диплома се едно е със средно образование..пълна тъпня е.никой няма да те вземе на сериозно със завършен свободния
![]()
Първоначално написано от amk933
Вярвай сиПървоначално написано от stelit0
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от fenasf
Точно така си е. Нормален университет не приема чрез изпращане на съчинения по интернет![]()
Медицинският във Варна не е частен, нали?
Не, не е! Вие не правите ли някакво частчно проучване, като решите да кандидатсвате ?Първоначално написано от Sarafina
Да, влизала съм в сайтовете и на двата университета, айде кажи ми къде пише, че първият е частен...
Заповядай, умнико/це:
http://www.vfu.bg/
"Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ е най-големият частен университет в България със седалище в гр. Варна."
Източник: Wikipedia
Прекланям се пред щателната ти и крайно изчерпателна проверка.
Никога ли не си се питала защо му казва "Варненски свободен университет Ч.Храбър" ?Първоначално написано от Sarafina
Не, не съм се питала... Направих най-голямата грешка в живота си. Май ще се самоубия![]()
Ровила съм в сайта, но явно наистина Уикипедия знае всичко...
ОК...това и без това го пише във всеки справочник. Плюс това няма как да не пише това, или поне какви са таксите- около 1200 лв на семестър.Първоначално написано от Sarafina
Хайде със здраве.