- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде да си празнувам рождения ден ?
Здравейте! Та въпроса ми е къде мога да си празнувам рождения ден в град Пловдив ? Ще ставам на 13 и съм момиче ! Бих искала да не е вкъщи,а някаде навън![]()
в публичния дом ,на сметището,дом за сираци , пред районното , или на тавана на блока видано съм ти помогнал ...
You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .
Предлагам в Слънчев Бряг,на Какаото ..
опа,на 13 си,заеби.
във вас например, аз на 13 още играех с децата навън и като имах РД пихме кола и ядохме пица![]()
Зависи на колко години си ако си от 5 до 8 можеш да го празнуваш в някои детцки клуб напромер а ако си над 18 мойе да отидеш на кино с фр или да отидете на дискотека... дано да съм била полезнаПървоначално написано от tapi4kyty
![]()
В някоя пицария?!
Там е най-сладко![]()
И спря да се върти за миг земята..
Басейн .. или купи 1 бира и пред блока с приятели..
Can't get you outta my mind ♡
басейн,пицария,дискотека![]()
Навънка,под чистото небе,под необятния покров на летните звезди...ще се въргаляш пияна на свиня в някоя канавка както правите всеки път,така че не задавай глупави въпроси ами бегай за водката.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Офф кЪв ви е проблема бе хора...Кво се заяждате (някои) Питам съвсем като хората къде мога да си празнувам рождения ден..И веднага някои почват:
в публичния дом ,на сметището,дом за сираци , пред районното , или на тавана на блока ви дано съм ти помогнал ...
~~~
Предлагам в Слънчев Бряг,на Какаото ..
опа,на 13 си,заеби.
~~~~~
Навънка,под чистото небе,под необятния покров на летните звезди...ще се въргаляш пияна на свиня в някоя канавка както правите всеки път,така че не задавай глупави въпроси ами бегай за водката.
За ваше сведение не пия!А има ли смисъл да се заяждате?Нищо не съм ви направила !Просто искам идея къде мога да си празнувам рождения ден в град Пловдив ! На 13 ще ставам Моля ви,ако ще се заяждате не си правете труда да пишете поста
![]()
точно така.Първоначално написано от sp33der
Аа...между другото...
http://www.google.bg/#hl=bg&q=%D0%BA...gc.r_pw.&cad=b
enjoy
Къде точно във форума може,защото мисля да каня към 20 човека (момичета и момчета)Първоначално написано от SuNsEt
Еми правиш им рег или те си правят,правиш една тема,даваш ядене и пиене,пускаш музика,през тва време се включват и останалите СЪфорумци и става много по-як 13ти рд с над 20 човека.![]()
enjoy
На детската площадка?![]()
Не, шегувам се.
“Never sneak up on a vampire.”