- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Тъчпада на лаптопа на работи
Здравейте тъчпада на лаптопа ми не работи. Лаптопът ми е ASUS x51Lseries. Някой ако знае да помогне. Благодаря
Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.
Виж имаш Fn бутон на клавиатурата (между Ctrl и знаменцето) и го натисни и задръж и виж на клавиатурата кой от F бутоните ти е за тъчпада и ги натисни заедно. Моя е F9 ама модела на лаптопа ми е др.![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
комбинацията ми е Fn и F9. Изключих го и после пак го включих но не работи отново![]()
Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.
Може да ти се е прецакал по някакъв начин, не знам.. Попринцип на някои видове лаптопи, като моя, има едно бутонче точно над тъчпада, чрез което можеш да включиш/изключиш тъчпада
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
аз нямам такова бутонче. един познат ми беше казал, че може би някакви драйвъри трябвало да се инсталират, но не знам какви?????