Такааа,проблема е,че тази година щяхме да ходим с гаджето на море,но впоследствие разбах,че той не иска да ходим само двамата,а иска да ходим с приятелите му.Стана ми гадно,но се примирих.След това ми каза,че ще ходи на море с негов приятел август месец,ако искам да отида с тях...но аз не мога да отида ,август месец съм заета и му казах да отидем сега (юли месец) при баба ми и дядо ми,които живеят в Бургас и имам възможност да отида там.Но той заяви,че ще му е скучно и нямало да има какво да правим там само двамата.Питах го дали ще отиде с неговия приятел,дори аз да не мога,на което той отговори "т'ва че ти не можеш,значи ,че и аз не трябва да ходя ли?".Стана ми обидно,но си казах,че ще видим какво да правим като дойде август месец.И така вчера ми заявява,че довечера заминава на море с доведената си сестра (която е много красива) и семейството и на море,при положение,че знае колко много ревнувам от нея и колко много съм плакала заради нея.Казах му,че ако отиде повече няма да ме види ,а той ми каза "няма заради тебе да се лишавам от море и да не мога да си живея живота,само защото ти нямаш възможност да отидеш....не ми пука прави к'вото искаш".И така снощи замина и до днес вечерта ми звъня 15 пъти ,но аз не му вдигнах.Според него всичко това е нормално,а аз съм филмирана на тема ревност и не съм го пускала никъде.Просто искам вашето мнение и да разбера дали наистина проблема е в мен.