здравейте мили хорица!как сте?аз не съм добре.намерих едно момче в google и се запознах с него.беше много мил, изглеждаше супер печен и стана по-сериозно!запознахме се на живо, тоест се видяхме. отидох в дадения ден и час, но той закъсня, бил с гаджето си която е тъпа конска блондинка.разходихме се, поговорихме си, опознахме се.общо взето се влюбих в него, той също мен!стана късно, трябваше да се приберь в нас и тоя ми каза че иска да ме изпрати щото беше тъмно и ме беше страх чичо турбалан да не ме открадне ! съгласих са и ме изпрати до вратата. казах му че съм си изкарал прекрасно и тъкмо да му каа чао той ме целуна, а майка ми отвори вратата и ни видя!прибрах се, той си тръгна и ми стана кофти щото го обичам, той има гадже е ме цунка ;( на следващия ден след даскало се прибирах и той беше долу пред входната врата на блока ми и ме чакаше на пейката!!!изглеждаше мноо напрегнад отидой да вика кво му е и той ми каза че е скъсал с конската блондинка и че ме иска! аз просто мълчах ии не знаех какво да кажа!изплаших са оот него, представих си как турбалан ме взима ;( моля ви кажете ми какво да правя с него, той е уникален и май ако не му обарна внимание ще тича при конската блондинка!!! и няма да има кой да ме изправи и турбалан ще ме вземе ;( АЙ ДЖЪСТ НИИТ ХЕЛП!