- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лунички ..
Пробвай да се мажеш със сок от лимон. Чувала съм, че действа![]()
Аз ужасно се кефя и на момичета и на момчета с лунички. Намирам го за сладко. Пък и гаджето ти не би ли трябвало да те харесва каквато си?
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Първоначално написано от darrie
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Ако не ги харесваше. Ако не харесваше самата ТЕБ - нямаше да тръгне с теб,нали се сещаш ?Първоначално написано от Buubka
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нищо по-сладко няма от момиче с лунички. Толкова е невинно и естествено. Не ги махай, според мен просто е бил любопитен, а не е било намек да го направиш.
Еми има хора, които не харесват лунички - например аз.
В миналогодишни теми съм чела, че сокът от краставица помагал - пробвай.
Лунички не се махат.10000 теми се изписаха вече не го ли разбрахте ?!
Hostis Honori Invidia
'мислиш' ?! Просто го попитайПървоначално написано от Buubka
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
В една книга четох, че с ягоди се махат.Разрязваш една ягода на две и с половинките започваш да си мажеш лицето.
Според мен луничките са прекрасен начин да привлечеш момче.. Много им харесват момичета с лунички. А комбинацията червена коса с лунички е меко казано УНИКАЛНА. <3
Недей да ги махаш, просто съвет !Аз също искам да имам лунички, но за жалост нямам и съжалявам за това, защото мисля, че биха ми стояли хубаво... Харесвай се такава, каквато си и не прави промени заради гаджето си. Много гаджета ще имаш в този живот и ако всяко едно иска да се променяш един ден няма да бъдеш себе си, не мислиш ли ?
![]()
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Та да започна така - имам лунички и всичко това, което ще ти напиша е от личен опит.
Ако искаш временно премахване най-силен ефект ще има от магданоза!
Няма по-добра и по-ефективна 'маска' от тази с магданоз, наистина лицето се чисти и то доста.
Другото, което ти препоръчвам е крем - Ахромин той е единствения крем, който аз съм открила, от който наистина ефекта е поразителен, но смятам, че е най-силен след няколко години.
Другото ефективно нещо е дерматолог. Искам да поясня нещо за всички, които твърдят, че луничките не се махат - ГРЕШИТЕ. Има начини чрез пилинг и други козметични процедури от специалисти, луничките да бъдат премахнати, но повечето от докторите предприемат такава процедура, ако човекът решил да махне луничките си е емоционално стабилен.
Още нещо - луничките изсветляват МНОГО с времето и годините, стига да полагаш грижите, които трябва.
Ако решиш да използваш крема или маската ми пиши.
ВАЖНО: Ахромин-а се използва САМО през студените сезони! Края на есента, зимата и малко от началото на пролетта. През лятото той уврежда кожата и не е препоръчителен.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
^ Мисля,че Ахромин вече не се продава. Не съм сигурна.
Та,да. Избелващите кремове се използват през есента - зимата.
И все пак не си заслужава да се променяш заради някой друг.
Ти си си ти. И това е нещото,което те прави уникална.
Просто бъди самоуверена в себе си.
Аз пък съм момиче и въпреки, че имам лунички не ги харесвам. А онези хора с червените коси и лунички по цялото лице са меко казано УЖАСНИ![]()
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ахромин-а се продава и то повече от всякогаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Не виждам причина да го спират, след като е най-ефективният крем.
Друг е въпроса, че сега през лятото много малко хора си го взимат.
♫ Beautiful.. ♫
Когато търсех този крем,аптекарката ми беше казала,че е спрян от производство. Явно просто... и аз не знам.Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Може би не те е разбрала както трябва или си ходила в най-старата аптека на света![]()
П.С - Нещо наистина много важно за момичетата с лунички - преди да тръгнете да се клепете с каквото ви падне през лятото, преди това вземете си слънцезащитен крем за лице. Това е всичко, от което лицето ви има нужда в този сезон и единственото, от което ще има ефект върху луничките =) 100-тен фактор за месеците юли и август е задължителен за всяко момиче с бяла/светла кожа и лунички! Всичко останало може да почака зимата, ако ще и Джъстин Бийбър да дойде.![]()
♫ Beautiful.. ♫
принцип естествената ми коса е червеникава и имам лунички . някой ми казват че това ми е чара но това е далеч от истината ... поне за мен .чувала съм за маска с пъпешови семки(както са със сока) ..избледнявали луничките
и аз имам лунички, но няма да ги махна нито заради мен, нито заради някой друг.. с тях и без тях пак съм същата..![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..