.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Витамини или Хранителни добавки...

Добър вечер на всички чудя се какво да купя витамини за растеж на костите или хранителни добавки незнам от къде и колко струват но отдавна съм намислил да купя ако някой е запознат с тези неща моля да каже и дали са вредни.

Re: Витамини или Хранителни добавки...

Цитирай Първоначално написано от dinqta
    Добър вечер на всички чудя се какво да купя витамини за растеж на костите или хранителни добавки незнам от къде и колко струват но отдавна съм намислил да купя ако някой е запознат с тези неща моля да каже и дали са вредни.
    Най-добре мултивитамин. Хранителните добавки ти трябват ако тренираш някакъв спорт и искаш да качиш/свалиш килограми а и много протеин не е полезен за костите.

от къде мога да ги купя за колко лева долу-горе и как действат

Цитирай Първоначално написано от dinqta
    от къде мога да ги купя за колко лева долу-горе и как действат
    Мултивитамините ги има навсякъде. Наскоро гледах едни таблетки на Universal Nutrition които са 100 за 19 лева ( супер цена ). А ако не искаш да взимаш такива от магазините за хранителни добавки може да си вземеш от аптеката ( не им знам цените но предполагам че ще са по-скъпи )

Smile FITNES

Здравейте
    ако ви трябват консултации отнсно фитнес и хранителни добавки
    псшете на скайп-Numb_D и Имел - denis5@mail.bg
    I love you baby

fogooo
    Guest
    Здравейте аз взимам хранителни добавки от този сайт http://athlets-nutrition.com/ вижте го и вие ще останете доволни :P :P аз останах

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си