.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Бившият искал да се самоубива.

Не заради мен, де, ама като разбрах ми стана мъчно ли, състрадателно...

Сега ми е смешно като се сетя.
    Та, заради приятелката си искал да мре.

Тръгнал да ходи там, където ще се самоубива, цитирам "Исках да го направя чисто, кратко и бързо", потеглил, стигнал до едно кръстовище, светнало зелено, тръгнал да пресича и една кола го блъснала...

Сега си седи вкъщи, оплаква си живота, боли го цялото тяло и се заканва цитирам "Все ще издържа 3 дена, другия път направо на тепето дърпам спусъка и готово, лошото е само че ще ме намерят бързо ама карай.."

Впрочем аз нищо не му казах, то какво да кажеш на кон с капаци, вече всичките му приятели и роднини са му казали каквото са сметнали за добре. И тръгва да ми се кара като му кажа нещо и се ядосах и му викам щом ти е кеф, МРИ. И той ми вика - не се прави, че няма да се радваш.
    Къде ги намирам все такива извратеняци.
    И се замислям сега това проява на смелост ли е или слабост...
    Последното, което му казах, бе че ще ми липсва, каквото и да реши.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мисля, че просто все попадаш на някакви психично нестабилни ненормалници. Единия посяга на жени (и то не лекичко), другия се самоубива... Смени си средата.

ПП. Определено е проява на слабост. И на лудост.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на dami666
    Да,на това момче нещо сериозно не му е наред..или е много тъп,или има много проблеми,или просто е меркантилен и има нужда от внимание..
    Believe in yourself.

Проява на слабост. Може да се е депресирало момчето от нещо, знае ли човек...

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    То и аз искам много, ама не бих лишила този свят от присъствието ми.
    Би било егоистично.
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Супер фен Аватара на someonerandom

Re: Бившият искал да се самоубива.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Сега си седи вкъщи, оплаква си живота, боли го цялото тяло и се заканва цитирам "Все ще издържа 3 дена, другия път направо на тепето дърпам спусъка и готово, лошото е само че ще ме намерят бързо ама карай.."
    Щом наистина е решил,защо трябва да чака 3 дни? Може и да греша,обаче според мен абсолютно си проси внимание.
    И той ми вика - не се прави, че няма да се радваш
    А това имам чувството че е някакъв вариант на просене на комплименти.
    П.С:Определено мисля че е проява на слабост.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Проява на слабост, разбира се...

Иначе момчето е изключително "кухо". Ако беше малко по-рано и не ми се спеше, щях да обясня защо.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Проява на слабост. Най-вероятно си има доста проблеми,които го карат да се депресира и следователно в такъв момент си мисли,че самоубийството е единственото решение,за да се спаси.
    Поговори си с него. Може би му трябва и помощ от психолог.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    Проява на слабост е. Един нормален ПОРАСТНАЛ човек няма да прибягва до такива решения, а ще търси начин да си реши проблемите ..
    Дано инцидентът с колата да го е поизплашил (макар да не го показва) и да не прибягва до следващи опити ..

Има някакъв психичен проблем...
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Голям фен Аватара на Done
    не не... това нали не е ебавка ? да тръгнеш да се самоубиваш и да те блъсне кола по пътя сори ама ми е много смешно

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Влюбен се моли на любимата си:
    - Не ме изоставяй. Не мога да живея без теб.
    Тя:
    - Те всички така казват. И си тръгва.
    Чува се изстрел и той пада на земята. Тя само си вади тефтерче и отбелязва. От 100 поне един казва истината.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Влюбен се моли на любимата си:
    - Не ме изоставяй. Не мога да живея без теб.
    Тя:
    - Те всички така казват. И си тръгва.
    Чува се изстрел и той пада на земята. Тя само си вади тефтерче и отбелязва. От 100 поне един казва истината.

По темата: Проява на човешка глупост. Сатаната го е обладал

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Внимание си проси. Човек, който е решил да го направи, няма да говори, а направо ще действа.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Напомни ми за онзи, който решил да скача от дървен мост, наредили се 10-20 човека да го разубеждават, накрая моста паднал всички се удавили и само самоубиеца останал жив

Та, така де... не е добре човечеца.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Ти пък сериозно си му повярвала. Човек, който наистина иска да приключи със себе си, ще го направи максимално бързо и няма да разправя наляво-надясно. 'Бати смешника. Доста жалък опит да потърси внимание.

Никой не заслужава да се самоубиеш за него.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    На мен пък тази история ми напомня за една друга, която доколкото знам е действителен случай. Решил един човек да се самоубие,но взел и всички мерки нещо да не се обърка.Нагълтал се с хапчета.Отишъл над някакво езеро и се вързал за някакво високо дърво над него да се обеси, а ако и това не се получи да падне в езерото и да се удави.Клонът на дървото се счупил и той паднал в езерото.Видяли го и го спасили.Накрая умрял в болницата от простуда и хипертония.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    МРИ му казала... ти си шибана кучка, дет не знае какво говори. Ами представи си, че наистина е искал да се самоубие? Какво правиш тогава? Ако сериозно вземе се хвърли от тепето, скочи отнякъде или си пререже вените, знаеш ли колко ще съжаляваш, че си го казала тва?

Посетила си го веднъж, да видиш как е, сега го остави да си живее мизерния живот на спокойствие. Нали ти е бивш, остави го. Такива самоубийствени типове не ти трябват. Животът е най-ценното нещо на тоя свят.. как може да си го отнемеш?

едит: До малоумният ти въпрос дали е смелост или слабост. Смелост е да се изправиш от безкрайната яма с лайна, в която си затънал и да продължиш да се бориш. Самоубийството е за слабите и е най-лесното.
    Temet Nosce

벨야카

От скромен опит с кандидат-самоубийци знам, че обикновено човек, който много разгласява бъдещото си самоубийство, така и не стига до него
    Пък един възрастен човек, познат на семейството ми се самоуби, без да е споменал и думичка дори на най-близките си...
    Мъничко разум не би навредил на никого!

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Един мой приятел също "се самоубива" през 5 дни, явно е като котките - с много живота. И то тва, че ще се самоубива го пише навсякъде - фейсбуук, скайп.. Един път ми се натресе в скайп с "помогни ми да се самоубия". Ами не му писах. Явно си търсеше внимание човечеца.

Та така, проява на слабост е. Повечето хора в болниците се борят за живота си, пък твоя бивш ще си го отнема. Кажи му, че ще ти липсва и го остави той да избира какво да прави. 100% няма да се самоубие!

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Внимание си проси. Човек, който е решил да го направи, няма да говори, а направо ще действа.
    +1
    Бтв, ти как разбра за "опита"?

Hey!Wait!
    I've got a new complaint
    Forever in debt to your priceless advice

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ Негов приятел ми каза. Вика "получавам смс от него "СБОГОМ, ПРИЯТЕЛЮ", (много сантиментално,а?), набирам го, телефонът изключен и по-късно вечерта разбирам, че го е блъснала кола, отивам при него в болницата и той ми разказа".
    Днес се мъчих да се свържа с него, ама то каквото има да става, ще се разчуе.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Тоя е за психиатрията! Оставяй го да се оправя сам, а не да ти трови и на теб живота с жалките си закани да се самоубие и тн.

Град
    In the heart of action.
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion

Ти пък сериозно си му повярвала. Човек, който наистина иска да приключи със себе си, ще го направи максимално бързо и няма да разправя наляво-надясно. 'Бати смешника. Доста жалък опит да потърси внимание.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си