- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившият искал да се самоубива.
Няма да се самоубие. Хората пращат такива смс-и само, ако искат някой да им обърне внимание и да ги потърси.Първоначално написано от cherinka
Истинските самоубийци оставят писма. Така, че хем да не могат да ги спрат, хем да се сбогуват.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Евалата пич,точно така.Първоначално написано от umri
Малиииииии, сещам се преди 4 години тоя раздел колко теми е видял от мен за тоя миндил.![]()
Кое му е силното да мреш? Теглиш си куршума веднъж и си решаваш проблемите.
Истината е да имаш смелостта всеки ден да се изправяш срещу неволите на съдбата.
А депресари като бившият ти - бол. Тоя смотаняк вЕрно няма смисъл да живее...само да трови ежедневно живота на близките си с вечните му капризи и сръдни, и оплаквания. Аааайде пътя! Малък дри.льо.
Някои хора са тежко болни и се молят за още един ден живот, тоя тъпанар има живота на тепсия, ще мре.
Да мре! И без друго на планетата сме твърде много...
И щял да ти липсва? Т'ва леке... глупости. Който не уважава живота си...не заслужава съжаление.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В същата ситуация съм.Признавам,има ужасен живот,разбирам му тъгата до някъде.Обяснявам му,че е най-лесното да се гръмнеш и толкова,но това е слабост.
Има и друго.Хората решили да се самоубият и успяли,наистина не са толкова много.Колкото и да ти се иска,инстинктът за самосъхранение може би е най-силното оръжие на човек.
Не знам за вниманието.Била съм с него,а като късахме ми каза,че не иска да ми трови живота.Много съм била млада (аз съм на 18,той е на 24),да си хабя нервите за неговите проблеми.Прави глупости,не звъни на никой.Много пие,а по принцип не е добре със сърцето.Не мога да го разбера.Казах му,че ще ми липсва,което е истина,познавам го от много време и го ценя...Но не мога да му помогна с нищо,трябва сам да се справи....
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall