.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    "СБОГОМ, ПРИЯТЕЛЮ"
    Няма да се самоубие. Хората пращат такива смс-и само, ако искат някой да им обърне внимание и да ги потърси.
    Истинските самоубийци оставят писма. Така, че хем да не могат да ги спрат, хем да се сбогуват.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от umri
    МРИ му казала... ти си шибана кучка, дет не знае какво говори. Ами представи си, че наистина е искал да се самоубие? Какво правиш тогава? Ако сериозно вземе се хвърли от тепето, скочи отнякъде или си пререже вените, знаеш ли колко ще съжаляваш, че си го казала тва?

Посетила си го веднъж, да видиш как е, сега го остави да си живее мизерния живот на спокойствие. Нали ти е бивш, остави го. Такива самоубийствени типове не ти трябват. Животът е най-ценното нещо на тоя свят.. как може да си го отнемеш?

едит: До малоумният ти въпрос дали е смелост или слабост. Смелост е да се изправиш от безкрайната яма с лайна, в която си затънал и да продължиш да се бориш. Самоубийството е за слабите и е най-лесното.
    Евалата пич,точно така.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Малиииииии, сещам се преди 4 години тоя раздел колко теми е видял от мен за тоя миндил.

Кое му е силното да мреш? Теглиш си куршума веднъж и си решаваш проблемите.
    Истината е да имаш смелостта всеки ден да се изправяш срещу неволите на съдбата.
    А депресари като бившият ти - бол. Тоя смотаняк вЕрно няма смисъл да живее...само да трови ежедневно живота на близките си с вечните му капризи и сръдни, и оплаквания. Аааайде пътя! Малък дри.льо.

Някои хора са тежко болни и се молят за още един ден живот, тоя тъпанар има живота на тепсия, ще мре.
    Да мре! И без друго на планетата сме твърде много...

И щял да ти липсва? Т'ва леке... глупости. Който не уважава живота си...не заслужава съжаление.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Мека китка.
    А и да,търси си внимание.

В същата ситуация съм.Признавам,има ужасен живот,разбирам му тъгата до някъде.Обяснявам му,че е най-лесното да се гръмнеш и толкова,но това е слабост.

Има и друго.Хората решили да се самоубият и успяли,наистина не са толкова много.Колкото и да ти се иска,инстинктът за самосъхранение може би е най-силното оръжие на човек.

Не знам за вниманието.Била съм с него,а като късахме ми каза,че не иска да ми трови живота.Много съм била млада (аз съм на 18,той е на 24),да си хабя нервите за неговите проблеми.Прави глупости,не звъни на никой.Много пие,а по принцип не е добре със сърцето.Не мога да го разбера.Казах му,че ще ми липсва,което е истина,познавам го от много време и го ценя...Но не мога да му помогна с нищо,трябва сам да се справи....
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си