- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подреден ли ви е гардероба?
ae hora podreden li vi e garderoba..6ot maika mi postoqnno mrunka...toi i garderoba mi da ne ti dava gospo da go otvori6-pada ti si4ko otgore ama..ta mi stana 4udno podreden li vi e garderoba...i samo na mene li mi se karat 4e e mnoooooooooo razfurlqn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
моя си е много подреден!пък дори и да има някоя разхвърляна блуза вътре майка ми веднага я оправя!(което ме изнервя)
Let The BEAT Control Your Body
моя е подреден, защото не искам да ми се мачкат дрехите, защото освен аз няма кой друг да ги глади после.
Пълна бъркотия е и постоянно го подреждам и пак е разхвърлян![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
xax i z sum tai...na sedmica po4-5 puti go opravqm ama...i sq se otkazah i si stoiii razhvurlqn..ama...Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
palnaaa barkotiqqqq
ako iskam da namerq neshtooo izkarvam sichki drehi i pochvam da rovqq
inache ne staa bratche... strashna rabota e pri men![]()
BARKOTIQ
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Подредено е![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не е подреден![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Сега точно е подреден но е имало и случаи на абсолютен хаос![]()
moq go podrejdam4esto ama to mn go razhvarlqm taka4e e 50/50
po-dobre da ne go vijdate ... i men me e strah da pogledna![]()
Да,може да се каже,че е подреден.Само някои неща не са в много голям ред,но като цяло...да.
При мен е пълна трагедия. Хиляди пъти съм се опитвала да го поддържам подреден, но не става. Като го отворя и само мене няма вътреМайка ми вече е свикнала и не и прави голямо впечатление.
Между другото, струва ми се, че момчетата са по-подредени от нас момичетата![]()
Ами половината от гардероба ми е пренесен извън самия гардероб ... било по легла, столове и т.н. Другата част (вътре в гардероба) е в безпорядък.
Абсолютно правилно. Преди няколко дни бях на гости у един приятел .. Ми тя стаята му беше 10 пъти по-подредена от моята. А с малкото си братче са в една стая. Направо срам ме хвана. до сега си мислех че само при мен е такова положението .. явно не съм сама.Между другото, струва ми се, че момчетата са по-подредени от нас момичетата
Подреден е до колкото може![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Е подреждам много ясно. Ама все пак при него е по-подредено.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
eee 6tom sega mom4etata sa popodredeni ot nas momi4etata..to za natatuk ...moje muja da izmesti jenata ot kuhnqta![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.