.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Фитнес

Абе на 14 бил,занимавал се от доста време,ходи на стрийт фитнес и на фитнес,дига по 30-40 кила...пич нито едно от тези неща дето си изброил не се връзват,особено първото.Ти от 10год. ли ходиш на фитнес и ако наистина е така няма да задаваш такива ТЪПИ въпроси.Набиването става когато се прави определено упражнение поне всеки ден или през ден и то в продължение на много време.
    The time's for sobieski

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    ако упражненията се изпълняват както трябва, опасно - НЯМА! Ако ще щангата да е полвин тон!

пп: лежанката е изключение, щото няма къде да избягаш
    Това е най-голямата глупост,която бях чувал скоро време...Ако знаеше от какво и как се получава хернията и дискувата херния(дископатията),нямаш да говориш подобни простотии..
    а за тея не се замислих ... аз мисля за хрущяли, стави, травми като цяло..

хернията е от напъване май, получава се нещо като въздушна възглавница и се пука коремната стена .....
    дископатията пък кат ти се залепят дисковете един в друг

само един въпрос, ако контролираме дишането си това предпазва ли ни от херния ???
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на slicky
    redbulе бая си се изпотрепал,ама на мен са ми казвали,че фитнес без контузии не може.Свалям ти шапка за упорството да продължиш.А защо не вземаш витини за стави и кости или такива хран.добавки.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    А защо не вземаш витини за стави и кости или такива хран.добавки.
    След травмата на рамото преди 2 години,се наложи накрая да взема една кутия глюкозамин. Лежанката ни за полулег е с много голям наклон.Около 70 градуса може би и това сериозно ми натовари раменете.Които още не бяха свикнали.Ходех и на плаж.През това лято водата беше студена (малко над 20) и леката болка от лежанката се засили и стана хронична. Не се къпете в хладна/студена вода, изпотени от залата и специално след няква травма. Става още по-лошо. Рамото болеше вечер дори като се обръщам в леглото и спях на другата страна.Тогава взех малко глюкозамин и постепенно се оправи. Няколко месеца правех лег само с 30 кг. Пазете си раменете.

А за хернията.Едно момче от друг сайт се оперира.Към 18 г ,180-185 см,около 67 кг.Баскетболист,много силен. Още в първите тренировки дърпа тяга 100 кг и след 2-3 седмици получи херния. А друг на 17 г получи травма на гръбначен диск.Направил тяга със 130 кг макс. Задържането на дишането е потенциално опасно за херния.Увеличава налягането в корема и избива в херния понякога.

Ми като незнае как к'во няма да получи.Всичко е техника,иначе раменете на 90% от трениращите не са в добро състояние макар и да не болят.
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си