- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Според вас нормално ли е на 13 да правиш и да ти правят орална любов? Имам предвид с човека, който обичаш.![]()
Не!!! Не е нормално.. на тринадесед години си за бога!!!!
На 13 вече знаят какво е да си с човека, когото обичаш..... деградирала работа.
+ и ако смятате,че сте готови за орална любов,а за секс не сте...тогава и двете ви съветвам да не ги правите...пък и най-вероятно не са ви развити достатъчно телата за водене на полов живот.Първоначално написано от runway27
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Как ще е нормално бе? лелел да ви имам проблемите ...
Всичко може да се очаква вече.
според мен не е нормално се пак си на 13 едва ли го обичаш толкова много на тия години![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
абе ко значение имат годините , аз на 13 несъм , ама съм искал , така че няма проблем щом и желание и възможност
Нормално е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На 13 хормоните са ви повечко. На 14 вече сигурно ще даваш на куче да ти лиже топките. Успокойте се малко.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
като бях на 13 си мислех коя карта да си разменя за синеокия-бял дракон вие орална любов си правите ...![]()
ЕДНА карта за синеокия ?!?! Аз него за 3 го разменях![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Но явно е нормално да си неграмотна...Първоначално написано от akrobatkata
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Няма значение.Посланието е важноПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
а "човека, който обичаш" на каква възраст е? защото ако и той е на 13, смяташ ли, че е достатъчно наясно какво прави и че няма да те нарани по някакъв начин... защото от такива некадърни опити после се появяват куп проблеми и лоши спомени от някакво кратко удоволствие (ако изобщо на тази възарст можеш да усетиш някакво удоволствие, различно от гъдел)![]()
Мъничко разум не би навредил на никого!
Да бе с голямата си 13 годишна пищка ще и избие 3 зъба и ще й извади сливиците :ДПървоначално написано от MegaShopacholic
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Според мен не е нормално. Да си мислиш за такива неща - да, но чак пък да го правиш.![]()
А по-какво разбират на 13 какво е любов? По изрази от рода на: "ако не ми го л*пнеш, значи не ме обичаш"?
А синеокия мисля, че е справедливо да се спечели в дуел, но дори и тогава неговата душа е вярна само на Кайба
на 13 не се ли правят други работи...като игри, забавления-мисля, че е по-нормално... Те тръгнали за СЕКС да питат ?!![]()
Хм..еми нормално е.. може би![]()
Хора,не нападаите така момичето.И аз на 13 си мислех,че изпитвам дълбока любов към едно момче.Хормоните й бушуват,нормално е.Авторке,да ти кажа не е много нормално,но напоследък всички на твоята възраст започнаха да си мислят,че е.Не знам какво да ти кажа,може би вече стана нормално.Само гледай да не си навлечете някакви неприятности.
браво...Първоначално написано от Me4encety
![]()
![]()
awerw♥