.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ми.. НЕ !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Обичаш" на 13 .. СЛАБООО!! .. и НЕ, не е нормално!!

Град
    Варна
    На 13 НЕ МОЖЕШ да обичаш, или си поредния/та ... (СПЕСТЯВАМ ИНФОРМАЦИЯ).... дето всяка връзка и всеки общ интерес/симпатия към момче/момиче е ЛЮБОВ.

И НЕ НЕ Е НОРМАЛНО. Чудя се как има недорасли дечица които (така мисля) ИМАТ КЪСМЕТ или не знам просто ги огрява по рано, и то от някакви кифли/идиотчета. (всичко това с извинение)
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За мен специално не е нормално ! Извинявай , ама 13 години не е много редно според мен !За къде сте се разбързали , аз това не разбирам?! Като пораснеш можеш да надуваш вувузели по цял ден , ама сега ...:X

Различни хора - различни идеали /и гледни точки/. За мен не е нормално. Просто мисля, че е прекалено рано. А кой какво прави си е негова работа и честно казано не ме вълнува.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Интересно... на 13 да си разбрал кой ти е голямата любов...
    Нещо май мн съм изостанала...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на peace95
    На 13 хората , които обичаш са мама и тате .. как мислиш ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Съгласен съм , че на 13 може да изитваш любов.Мойта пъвра любов я харесвах от 12 годишна възраст до почти 14!За уралната любов не съм от най-съгласните , но всеки има право на мнение.Аз на тези години (12-13) по-далече от целивки с език,обарвания и търкане не съм стигал и не съм си и мислил да стигам!!!

Не, не е нормално.
    На 20 колко ще си лизал? И колко ли ще са я лизали?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: Нормално ли е ?

Цитирай Първоначално написано от fastnfurious
    Според вас нормално ли е на 13 да правиш и да ти правят орална любов? Имам предвид с човека, който обичаш.

Естествено че е нормално.Като не можете да функционирате с мозъците си ще го правите с устите и останалите ви телесни дупки.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Голям фен Аватара на magita
    аре оставете ги да си играят на чичо доктор
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Не е нормално

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Съгласен съм , че на 13 може да изитваш любов.Мойта пъвра любов я харесвах от 12 годишна възраст до почти 14!За уралната любов не съм от най-съгласните , но всеки има право на мнение.Аз на тези години (12-13) по-далече от целивки с език,обарвания и търкане не съм стигал и не съм си и мислил да стигам!!!
    Урал е име на планинска система в Русия, разположена между Европа и Азия.
    Урална любов НЯМА! Има ОРАЛНА!!!

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Болни мозъчета....Не е нормално да правите орална любов...А и зависи кво разбираш под това понятие..... + това *естествено с човека,с когото обичаме* казано от 13 годишен/а звучи смешно.....

Повече от фен Аватара на vassy
    Всеки се чувства готов на различна възраст. Нямате право да съдите хората .. вие за кфи се взехте бе, алоУуу ... Като не сте се развили бързо и сигурно още си стискате младежките пъпки и вече всички по-малки от вас са прекалено малки, а? ... Аре стига глупости... за всеки е нормално на различна възраст и всеки си избира за себе си, а после си е с последствията. Щом искат и им харесва какъв е проблема?!? ...
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от vassy
    Всеки се чувства готов на различна възраст. Нямате право да съдите хората .. вие за кфи се взехте бе, алоУуу ... Като не сте се развили бързо и сигурно още си стискате младежките пъпки и вече всички по-малки от вас са прекалено малки, а? ... Аре стига глупости... за всеки е нормално на различна възраст и всеки си избира за себе си, а после си е с последствията. Щом искат и им харесва какъв е проблема?!? ...
    Нека позная-и ти си на 13 нали?Да не си и по-малък (или малка).Относно това,че някой горе обичал от 12 до 14 годишна възраст някакво момиче ще кажа-глупости.Не си я обичал това се нарича привличане.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Знам ли.. не съм много "за" това. Само гледайте да не си навлечете неприятности, и да не преминете в следващия етап, в близките 2-3 години.

Цитирай Първоначално написано от akrobatkata
    Не!!! Не е нормално.. на тринадесед години си за бога!!!!
    Подкрепям с две ръце

на 13 , ТИ ЛУДА ЛИ СИ .... Аз на 13 вместо да мисля кой ше ми лапне ташака си карах колелото из крвартала като пич , а ти за опална лубов ми говориш ... егати ...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Подкрепям коментарите над мен. Преди времената бяха други, а сега поколението деградира към лошо, затова децата на по 12-13 годинки им се прави орална любов толкова рано. Лошо, но факт.

Фен Аватара на bib
    Град
    Wonderland
    На 13 ??? Ти добре ли си?
    Аз на 13 не знаех к'во е това орална любов,ти си тръгнал/а да ми я практикуваш..
    Осъзнай се,има си време за всичко>
    No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
    One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
    Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
    Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
    Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..

Град
    Варна
    Не е нормално на 13,14,15 защото от свирките, после секс, и следващият пост на тоя дето е написал темата е " Бременна ли е/съм" Ей затова не е нормално. Не че няма 20 годишни които се притесняват, ама те поне знаят какво правят за разлика от някой келеши!
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от norain
    Не е нормално на 13,14,15 защото от свирките, после секс, и следващият пост на тоя дето е написал темата е " Бременна ли е/съм" Ей затова не е нормално. Не че няма 20 годишни които се притесняват, ама те поне знаят какво правят за разлика от някой келеши!
    +1
    "Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bub0linna
    Цитирай Първоначално написано от norain
    +1
    +1 и от мен за поста МИ И за твоето +1

Повече от фен Аватара на vassy
    Me4encety, няма значение на колко съм аз, нито пък тя... защото всичко упира до акъла!! Тфа че вие не сте били готови на 13 не означава нищо... времената се менят... майките и бащите ви са го правили на 16-17 ... вие на 15-16 ... ние на 14-15 и дори 13 ... а колкото до привързване ... оу оуоуоу ... кфи сте вие че да знаете аз или някой друг какво чувства .... да, подкрепям това, че ако и двамата партньора са на по 13-14 години няма да е любов ... но ако примерно момчето (а може и момичето) и по-големичко, както сега тръгна едно такова влечение .... и когато момичето е с всичкия си и е разумно и подготвено за такъв контакт - защо пък НЕ?? А? Защо ...
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си