- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
"Обичаш" на 13 .. СЛАБООО!! .. и НЕ, не е нормално!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На 13 НЕ МОЖЕШ да обичаш, или си поредния/та ... (СПЕСТЯВАМ ИНФОРМАЦИЯ).... дето всяка връзка и всеки общ интерес/симпатия към момче/момиче е ЛЮБОВ.
И НЕ НЕ Е НОРМАЛНО. Чудя се как има недорасли дечица които (така мисля) ИМАТ КЪСМЕТ или не знам просто ги огрява по рано, и то от някакви кифли/идиотчета. (всичко това с извинение)
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
За мен специално не е нормално ! Извинявай , ама 13 години не е много редно според мен !За къде сте се разбързали , аз това не разбирам?! Като пораснеш можеш да надуваш вувузели по цял ден , ама сега ...:X
Различни хора - различни идеали /и гледни точки/. За мен не е нормално. Просто мисля, че е прекалено рано. А кой какво прави си е негова работа и честно казано не ме вълнува.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Интересно... на 13 да си разбрал кой ти е голямата любов...
Нещо май мн съм изостанала...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На 13 хората , които обичаш са мама и тате .. как мислиш ?
Усмихвайте се ! : )))
~
Съгласен съм , че на 13 може да изитваш любов.Мойта пъвра любов я харесвах от 12 годишна възраст до почти 14!За уралната любов не съм от най-съгласните , но всеки има право на мнение.Аз на тези години (12-13) по-далече от целивки с език,обарвания и търкане не съм стигал и не съм си и мислил да стигам!!!![]()
![]()
![]()
Не, не е нормално.
На 20 колко ще си лизал? И колко ли ще са я лизали?![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от fastnfurious
Естествено че е нормално.Като не можете да функционирате с мозъците си ще го правите с устите и останалите ви телесни дупки.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
аре оставете ги да си играят на чичо доктор
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Урал е име на планинска система в Русия, разположена между Европа и Азия.Първоначално написано от mitkooo0
Урална любов НЯМА! Има ОРАЛНА!!!
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Болни мозъчета....Не е нормално да правите орална любов...А и зависи кво разбираш под това понятие..... + това *естествено с човека,с когото обичаме* казано от 13 годишен/а звучи смешно.....
Всеки се чувства готов на различна възраст. Нямате право да съдите хората .. вие за кфи се взехте бе, алоУуу ... Като не сте се развили бързо и сигурно още си стискате младежките пъпки и вече всички по-малки от вас са прекалено малки, а? ... Аре стига глупости... за всеки е нормално на различна възраст и всеки си избира за себе си, а после си е с последствията. Щом искат и им харесва какъв е проблема?!? ...![]()
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Знам ли.. не съм много "за" това. Само гледайте да не си навлечете неприятности, и да не преминете в следващия етап, в близките 2-3 години.
Подкрепям с две ръцеПървоначално написано от akrobatkata
на 13 , ТИ ЛУДА ЛИ СИ .... Аз на 13 вместо да мисля кой ше ми лапне ташака си карах колелото из крвартала като пич , а ти за опална лубов ми говориш ... егати ...![]()
![]()
Подкрепям коментарите над мен. Преди времената бяха други, а сега поколението деградира към лошо, затова децата на по 12-13 годинки им се прави орална любов толкова рано. Лошо, но факт.
На 13 ???Ти добре ли си?
Аз на 13 не знаех к'во е това орална любов,ти си тръгнал/а да ми я практикуваш..
Осъзнай се,има си време за всичко>
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Не е нормално на 13,14,15 защото от свирките, после секс, и следващият пост на тоя дето е написал темата е " Бременна ли е/съм" Ей затова не е нормално. Не че няма 20 годишни които се притесняват, ама те поне знаят какво правят за разлика от някой келеши!
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
+1Първоначално написано от norain
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
+1 и от мен за поста МИПървоначално написано от bub0linna
![]()
![]()
И за твоето +1
Me4encety, няма значение на колко съм аз, нито пък тя... защото всичко упира до акъла!! Тфа че вие не сте били готови на 13 не означава нищо... времената се менят... майките и бащите ви са го правили на 16-17 ... вие на 15-16 ... ние на 14-15 и дори 13 ... а колкото до привързване ... оу оуоуоу ... кфи сте вие че да знаете аз или някой друг какво чувства .... да, подкрепям това, че ако и двамата партньора са на по 13-14 години няма да е любов ... но ако примерно момчето (а може и момичето) и по-големичко, както сега тръгна едно такова влечение .... и когато момичето е с всичкия си и е разумно и подготвено за такъв контакт - защо пък НЕ?? А? Защо ...![]()
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.