- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Никои не говори за кой е скучен. Питах те съвсем различно нещо.Първоначално написано от vassy
Зрелите хора не са скучни, но знаят какво да кажат. И не се държат като лапета на 13..
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Именно !!!! belphegor![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Aйде вече стига глупости казах ти: НЕ МЕ ПОЗНАВАШ!!! ела ме виж па после ми разправяй колко съм малка и кфо лапе съмПървоначално написано от norain
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Хубаво дай си фейсбука ако имаш де. И да земем да се запознаем като толкова искаш ????Първоначално написано от vassy
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
По-принцип не горя от желание, ама щти дам скупе.... може и фб...Първоначално написано от norain
зависи..има различни хора.
по-скоро не,но както си прецениш.
Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
![]()
![]()
![]()
дааам...и все пак близането води до ебане...предполагам следващата тема ще е "нормално ли е ако си на 13 да забременееш? ама само от човека, който ОБИЧАШ, разбира се"![]()
![]()
[quote="vassy"][quote="norain"]извинявай, ама как така една 13 годишна ще е физически готова? на нея тепърв и растат цици, току що и е дошъл първия мензис, има си кандидат-гимназиални проблеми и терзания и изведнъж е ФИЗИЧЕСКИ и ПСИХИЧЕСКИ готова... Това не го разбирам и ако разбера някой ден, че 13 годишната ми дъщеря прави ВСЯКАКЪВ вид секс с някакъв недорасъл пикльо, такива високи ултиматуми ще й поставя, че в чудо ще се види.Първоначално написано от vassy
100% Не е нормално !
Дефекирам ви на мирогледите!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даже е по-яко щото още няма косми![]()
Луди ли сте бе на 13 с "човека, когото обичаш"....
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
на 13 могат само да си разменят карти Ю ги ОПървоначално написано от the_man
![]()
![]()
![]()
За друго не се сещам![]()
Не е вярноо! Познавам момчета на 16 ,които още си ги разменятПървоначално написано от norain
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе и аз съм на 16 ама друго ми се разменяПървоначално написано от YyoOnNiItTyY
Като например телесни течности
![]()
![]()
![]()
![]()
По случайност за norain знам..Първоначално написано от norain
А иначе казвам, че щом момчена на по 16 не се интересуват токова от това.. как някой може да ме убеди ,че на 13 е нормално
![]()
Абе аз отдавна минах 20-така, ама още ми е манийка YuGiOh
На 13 също ми се е*еше покрай разгонените мастии от класа и mIRC-ата, също мислех, че сам преминал лапешката възраст и стабилно си навлизах в тийн фазата.
Но на 13 просто го няма събрано нужното време, през което да видите как поредица събития са оказали влияние на даден човек и да си направите изводите от това. От моите 13 до сегашните ми 22 видях как хората около мен се променяха: от хетеро към хомо, от "к*рви" към кротки и обратно, как момичета са лъгани от "квартални селяци", как момчета са предавани от к*рвенски номера, как на едни им идва ъкъла, а на други си заминава.
А вие, авторката и vassy, падате в най-елементарния капан: "Аз го обичам, а той прави най-невероятния секс: всичко е толкова идеално". 99% от женските около мен са били тъй, а после са били на мнението: "Оня нещастник не е никакъв мъж, всички мъже са боклуци". К'ва любов, к'ва "здрава и стабилна връзка"Че аз си се влюбвах от детската градина и чак на 16 разбрах какво е любов. Здрава връзка... виждате се за кафе-филм-секс и фигурирате като статус във Facebook-а на другия, мама и тати ви хранят и дават пари, не живеете заедно: вие сте видели само светлата страна на една връзка. Да не говорим, че милуту ще ви остави заради първата с по-дълбоко гърло, а вие него - заради следващия "единствен и неповторим"
Първоначално написано от runway27
Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от marilyn
и защо да не можеш да обичаш на 13 години ? не било обич ... хората в този период те първа разбират какво е обич и колко боли да те нарани определен човек ... след това вече се внимава повече
Ебахти изтрещялите лапета
Когато аз бях на 13 си играех на улицата с приятелите си и не сме се замисляли за такива въпроси![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Нормално е ? Защо да не е нормално
Те картите няма да избягат и другите игрипросто не е нормално за момичетата да правят такива работи на тази възраст
не момчетата сме разгонени още от 8-9 годишна възраст :Д напълно нормално е ако някоя иска да ни лапа да НЕ и откажем
![]()