.
Затворена тема
Страница 13 от 32 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 781
    Мега фен
    А да река,че по-голяма глупост не бях чел..Лунна диета,ускорявал се метаболизма с вода и зеленчуци,ей такива диетоложки като на тая дето си попаднал/а е да ги късаш от рас ! 2-3 кг може да загубиш за един ден - 90% вода

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от HoeHilton
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Преди 4-5 месеца приключих с 90 дневната повреме на диетата не се качвах на кантара често, може би от страх , но мога да призная, че
    действително има огромна разлика започнах със 113 кг сега съм около 80, тоест -33 кг, много добра диета а от тази вечер започнах лунната диета която за 1 месец можеж да свалиш -12 кг и ако не прекаляваш след това дори и да ги запазиш...Казват, че диетата е много нездравословна ( лунната ), но диетоложката ми каза, че това е идеален начин да се прочисти организма и да се ускори метаболизма
    Я дай да я видим ква е тая лунна диета
    http://dieti.net/lunna-dieta/
    Частта с яденето на каквото и да било за първи път я чувам. По време на лунната диета можеш само да пиеш вода, прясно изцедени сокове и чай без захар.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен
    А как си преебаваш тялото , да не ти пука и това,че се забавя метаболизма,да не ти пука , и тва,че губиш мм да не ти пука,и тва ,че като я спреш и не знаеш накъде да погледнеш ще качиш x2 от преди-да не ти пука

Град
    А как си преебаваш тялото , да не ти пука и това,че се забавя метаболизма,да не ти пука , и тва,че губиш мм да не ти пука,и тва ,че като я спреш и не знаеш накъде да погледнеш ще качиш x2 от преди-да не ти пука
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?

Мега фен
    К'во се смееш ,бе муци ? К'во не ти хареса ?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Пича е много прав.. но повечето тук изобщо не мислят ..

Ще караш ти само на вода, сокове и чай и си мислиш, че наистина ще постигнеш някакви качествени резултати ..

Между другото някой да знае нещо за протеиновата диета? И дали действа, защото ми казаха че е доста ефективна а и не е тежка и какви са ефектите, дефектите , смисъл някой ако е пробвал да сподели мъдри мисли....

Град
    К'во се смееш ,бе муци ? К'во не ти хареса ?
    Всичко ми хареса, бе муцка.Просто ме кефиш

Мега фен
    Между другото някой да знае нещо за протеиновата диета? И дали действа, защото ми казаха че е доста ефективна а и не е тежка и какви са ефектите, дефектите , смисъл някой ако е пробвал да сподели мъдри мисли....
    Зависи как излизаш от протеиновата диета,ако след диетата,която е да речем 2-3 месеца излизаш от нея с безразборно хранене,ще качиш безбожно много килограми,ако минеш на РБД за около 1 месец и после продължиш с ВВД тогава ще ограничиш доколкото можеш натрупването на мазнини след подобна диета,която пък ще ти удари доста здраво бюджета,ако мислиш да е както трябва с по 75-80% протеин (като в предсъстезателен период)

DownloadVirus, ако си запознат може ли да споделиш упражнения подходящи за стягане на бюста, които да могат да се извършват в домашни условия ..

Мега фен
    Зависи с какво разполагаш в домашни условия,обаче по-важното е какво ядеш,тренировката за самият бюст може да не е много обемна и натоварваща,но самото "стягане" идва от мускулната маса,при жените е по-добре процента на мазнини да е по-голям в бюста,а и по принцип нормалните нива на подкожни мазнини на жените са 20-25%,докато при мъжете 10-12%

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Опитах се да правя диетата,не става.Започнах да ям нормално,даже и малко и за 10 дни съм свалила около 2 кг. Тая вечер бях на годеж и имам чувството,че съм си ги върнала,но едва ли

Мега фен
    Може би

Голям фен Аватара на alehole
    Добро утро.Как сте? Шоколадчето наистина се изгуби А тя много ни мотивираше Днес ми е въглехидратен ден 27-ми ден ми е,не съм се мерила и теглила още..
    *Лелеле 29-тия ден идва
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен
    Само да ви светна,че тази 90 дневна диета е пълна боза Типични диетки за 10 годишни затлъстяли момиченца

^Така ли?И какви са доводите ти,за да твърдиш това?

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Shizaya
    Хей, всички в темичката ли спазвате 90-дневната?

Искам да започна диетка с някой.
    Коя искаш да почнеш? Ако искаш може да си правим заедно 90-денвната Мен утре ми е белтъчен тоест първи (от сичките 4)
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    ^Така ли?И какви са доводите ти,за да твърдиш това?
    1.Веднъж на 29 дни правете разтоварващ ден.

Πpи opигинaлнaтa диeтa зa 90 дни, тoвa e дeн, в ĸoйтo ce пpиeмa caмo вoдa. Tъй ĸaтo тoвa e дocтa тeжĸo изпитaниe, ocoбeнo aĸo дoceгa нe cтe пaзили диeтa, мoжe дa cи избepeтe дневно меню за разтоварващи дни.

-Ден на вода,пълна безсмислица,загуба на време и здраве

2.Закуската трябва да е само от плодове или фрешове.

-Закуска само от захароза и фруктоза какво всъщност цели ? Нали ще отслабваш,какви са тези плодове ? И какви са всъщност плодовете ? Може би праскова и кайсия или банан ,който ще качи инсулина и ще прецакаш цялата диета?

3.Ограничете приема на газирани напитки, алкохол (може да пиете по чаша бяло вино), сол.

-Fail! Заменяш я с калиева сол

4.Πлoдoв дeн - Πpи eднo xpaнeнe нe cмecвaйтe плoдoвeтe. Инaчe ca paзpeшeни вcичĸи видoвe плoдoвe, cъщo paзлични видoвe cypoви ядки и семена (мoжe и пeчeни, нo дa нe ca coлeни).

-100% fail ! Ден само на плодове и то каквито и да e

5.Пъpви дeн - бeлтъчeн, втopи дeн - дeн c бoбoви xpaни, тpeти дeн - въглexидpaтeн, чeтвъpти дeн - плoдoв и oтнoвo пoвтapятe в тaзи пocлeдoвaтeлнocт.

Пълна безсмислица ! Първо имаш 3 дена в седмицата с фулл въглехидрати ,не знам за ква диета за отслабване говорим въобще..

Иначе общо казано ако приемаш калории под ОКБ-то си ще загубиш тегло,въпросът е какво ще е това,което ще загубиш и дали ще го поддържаш

1.Водният ден не е безсмислен-добре е веднъж месечно да си правиш очистване от всички токсини.С помощта на водата нито се качват, нито се свалят килограми. Тя забързва обмяната на веществата, с което и стопяването на килограми.Другите плюсове на водата-кожата е опъната,блестяща....Водата просто е чудо....
    2.Закуската-трябва да е зареждаща с енергия за целия ден.Тук закуската не е точно зареждаща с енергия,но плодовете със съдържащите се в тях витамини и плодова захар, са едно добро начало на деня.Като най-ефективна по отношение на полезност за организма и същевременно за запазване на идеално тегло е закуската, която включва кисело мляко, зърнени култури, плодове.Такава закуска помага за нормализиране на нивата на кръвната захар и регулиране на метаболизма.
    *И твърдиш,че плодовете на закуска не са добро решение.Не мисля,че сандвич или киселото мляко с мюсли,са по-добър и по-нискокалоричен избор.
    3.За солта-спор няма.
    ................
    5.Последователността на дните е така направена,че всеки нов ден приемаш от различните групи храни.А въглехидратния ден е един от най-важните,тъй като тогава хапваш по-малко от т.нар.забранени храни.Ако го нямаше него,нямаше да може да се издържи диетата и като цяло така свикваш на един режим и можеш да контролираш напълно храненето си.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Създателите на режима са диетолози, и то не 1 , а много - за всичко си има обяснение, а това какви храни приемаш на закуска е лично твой избор . Едно момиче от класа ми беше слонче. Една ваканция мина. Идва на училище и най-слабата ( нищо, че после разви анорексия..) - защо? Ами отговорът беше упражнения и 90-дневната. И според мен това е чудесен режим най-малкото за правилно и леко разделно хранене, на дни. Аз например не ям хляб в нито един от дните - така че не приемам въглехидрат и не го смесвам с другите . Спазвам стриктно диетата, никакво олио или зехтин, без пържено, газирано, ограничавам колкото се може тестеното във въглехидратния, а в другите въобще не го ям , сладко - да, но малко. И само в 3тия . Обличам си банските - гледам - седят ми чудесно. Вече досадното коремче е на половина - не съм подута след всяко хранене, а и то намалява от кардио и диетата. Някои хора ядат колкото си поискат - е, аз не. Максимум 10-15 хапки, колкото да ме засити засега и никакви междинни хранения. И има недостиг на калории, а с това се отслабва. Обаче майка ми е вманиачена да ме тъпче буквално - ядяла съм малко и сега прави някакви принцеси с кайма - да не ставам, докатон е ги изям Обясних й, че на закуска искам само плодове и тя не и не ... май заради нея ще се провали деня.. Или поне ще го разменя с белтъчен, а утре ще карам плодов.
    Love is everything!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    DownloadVirus как ти се струва разпределение на макронутриентите като съотношение В-45%, Б-40%, М-15% , ОКБ 2000
    Въглехидрати = 2000 х 45% = 900ккал ; 900:4 = 225гр.
    Белтъчини = 2000 х 40% = 800ккал ; 800:4 = 200гр.
    Мазнини = 2000 х 15%= 300ккал ; 300:9 = 34гр.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    1.Водният ден не е безсмислен-добре е веднъж месечно да си правиш очистване от всички токсини.С помощта на водата нито се качват, нито се свалят килограми. Тя забързва обмяната на веществата, с което и стопяването на килограми.Другите плюсове на водата-кожата е опъната,блестяща....Водата просто е чудо....
    2.Закуската-трябва да е зареждаща с енергия за целия ден.Тук закуската не е точно зареждаща с енергия,но плодовете със съдържащите се в тях витамини и плодова захар, са едно добро начало на деня.Като най-ефективна по отношение на полезност за организма и същевременно за запазване на идеално тегло е закуската, която включва кисело мляко, зърнени култури, плодове.Такава закуска помага за нормализиране на нивата на кръвната захар и регулиране на метаболизма.
    *И твърдиш,че плодовете на закуска не са добро решение.Не мисля,че сандвич или киселото мляко с мюсли,са по-добър и по-нискокалоричен избор.
    3.За солта-спор няма.
    ................
    5.Последователността на дните е така направена,че всеки нов ден приемаш от различните групи храни.А въглехидратния ден е един от най-важните,тъй като тогава хапваш по-малко от т.нар.забранени храни.Ако го нямаше него,нямаше да може да се издържи диетата и като цяло така свикваш на един режим и можеш да контролираш напълно храненето си.
    1.Вода така или иначе приемаш според теглото и енергоразхода и това дали взимаш добавки или медикаменти които товарят бъбреците.Пада се по около 1 литър на 30 кг за неспортуващ човек

2.Пак не разбрах тази захароза и фруктоза защо ти е ? За каква енергия говорим въобще ? Запълване на чернодробен гликоген и вдигане на инсулин до небесата ?

3.Плодовете на закуска са добро решение,защото от части спират катаболният процес след 8-9 часов сън,говорим разбира се за една ябълка около 60-70 грама,не цял ден на плодове

5.Тази последователност с бобови храни като боб и леща със съдражание от 60 грама въглехидрат в 100 грама продукт няма смисъл.

Трудно ще ме оборят най-вероятно тези "диетолози" с валидни аргументи,но както и да е

Peace

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    DownloadVirus как ти се струва разпределение на макронутриентите като съотношение В-45%, Б-40%, М-15% , ОКБ 2000
    Въглехидрати = 2000 х 45% = 900ккал ; 900:4 = 225гр.
    Белтъчини = 2000 х 40% = 800ккал ; 800:4 = 200гр.
    Мазнини = 2000 х 15%= 300ккал ; 300:9 = 34гр.
    Ако е за качване на тегло,добре е

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Имам чувството,че говориш/пишеш ей така,колкото да не заспиш ...
    К'во беше това за фала при солта?!В диетата се говори за обикновената сол - тя трябва да се изключи,а за калиевата - едва ли има човек,който да не е наясно,че тя може да се използва като заместител.Освен това,ако си беше направил труда да прочетеш,обикновената сол не е забранена на 100%,а просто нейния прием трябва да се сведе до минимум - има огромна разлика!
    Що се отнася до плодовете за закуска - хапват се,предимно защото плод на гладно помага за редовното ходене до тоалетна по голяма нужда (това си е по принцип за плодовете на гладно),а и едва ли има момиче,което сутринта може да се нахрани стабилно без после цял ден да не му се драйфа?!
    Разделението на бобови,белтъци,въглехидрат и и плодове се прави за да не се смесват храни от различни групи.Това си е един вид разделно хранене.Ако се поровиш в нета ще видиш,че принципа е същия.
    Между другото не е зле да не забравяш,че ти си мъж,а ние - жени.При двата пола нещата стоят по изключително различен начин ... Вие имате едни цели - ние други.Вие наблягате на мускулната маса/масивното тяло и за това НВД е може би най-подходящата за вас.Ние,обаче,не гоним релеф и масивност,нито пък хипер бързи резултати и точно за това повечето са на 90 дневната диета.При нея няма забранени храни (което е изключително важно за един подрастващ организъм)!Всичко може да се хапва,но в различни дни.Това е РЕЖИМ за момичета,които не бързат с резултатите.Това е най-обикновено разделно хранене,но вместо да си позволяват на всяко хранене да ядат дадена хранителна група,те го правят в определен ден,което помага и на организма да свикне,а и те самите не прекаляват с любимите неща.
    Освен това не ми е ясно к'во точно правиш в темата и като какъв по-точно специалист се явяваш?! Едно е да изказваш мнение и съвсем друго да НАЛАГАШ мнението си

Едит:К'во те интересува к'во ядат момичетата,които са на 90 дневната?!След като те се чувстват добре и свалят килограми и сантиметри не виждам какъв е проблема?!
    Сега ще кажеш "Ами след диетата?!" - Ами всеки си има глава на раменете и ако държат да си запазят килограмите няма да се натъпчат още на първия ден,а ще започнат постепенно да включват и смесват храни.Все пак не са в чужно тяло - усещат си организмите ...

Мега фен
    Съгласен съм с част от написаното @zority , но това далеч не е диета,с която може да не се лишаваш .. По-точно е диета с много лишения,караш доста с вода / плодове и да ти кажа честно знам и при жени и при мъже как е защото не се допитват само мъже до мен и наблюдавам резултатите.. Мога само да ти кажа,че при една РБД с повече енергоразход можеш без да се ограничаваш да ядеш както трябва,качествено и то може би да се тъпчеш и пак да сваляш,но това е далеч от представата на повечето момичета,които спазват подобни диети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си