.
Затворена тема
Страница 14 от 32 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 781
    Като гледам интересен спор се заформя...
    Някои казват, че 90-дневната е полезна, други не и всъщност кое е вярното?
    Иначе днес ми е въглехидратен и сигурно ще ям пица със зеленчуци или кус-кус.

А тая лунна диета е голяма простотия...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не е много водата,нито плодовете Доста от момичетата хапват и зеленчуци в плодовите дни.Общо взето смисъла от този ден е да се хапват плодове и зеленчуци за да се разтовари организма от въглехидратния ден.
    Съгласна съм,че с голям енергоразход е по-лесно,но не всички имат време за редовни упражнения и т.н.
    А и не разбрах с к'во точно се лишаваш при тоя режим?!Аз съм я спазвала и от нищо не се лишавах,а съм страшно капризна на тема храна и нещата,които ям са в пъти по-малко от тези,които не ям.

Мега фен
    Как от какво се лишаваш ?

-Ден на вода
    -Ден на плодове и зеленчуци
    -Дни при които трябва да ядеш определени храни без заместител - пълен абсурд

Както ти сака душата така си подбирай диетата,ама искам лично диетолозите да ми кажат аргументите си , ако имаш сайт на тези диетолози или нещо,където споменават защо,да ги видим и да обсъдим..

И да знаеш,че мога да аргументирам мнението си , ще го наложа на 100%

Град
    За мен това не е лишение.Днес може да не мога да ям спагети,например,но утре ще мога ... Лишение е да не можеш да ядеш дадено нещо през целия период.То и без диета днес може да ти се яде нещо,но да нямаш възможност да си го хапнеш ... Аз лично харесвам режима (казвам режим,защото за мен това не е диета),защото само с него успях да се преборя с подутия стомах.До колкото знам и доста други момичета също.
    При НВД също се лишаваш от много неща,но почти няма момче,което да тренира редовно и да не я хвали
    Общо взето всичко си е въпрос на нагласа и на хранителни навици.Аз,например,мога цял ден да карам на плодове и зеленчуци,но за сметка на това не мога да ям нещо различно от плод на закуска,не мога да ям и за обяд и за вечеря месо.Като цяло не мога на вечеря да ям нещо по-тежко от салата.
    Има диети,които са къде,къде по-тежки и с по-големи ограничения.Точно за това са диети - защото има нещо,което ти е забранено в даден ден или за даден период от време,но е по-добре да ти е забранено за 3 дни,вместо за целия период и след като свърши диетата да си наваксаш с въпросното нещо и да си върнеш килограмите,плюс някой отгоре

Голям фен Аватара на alehole
    ^Аз също се преборих с нередовния и подут стомах,заради този режим.Преди това съм пробвала много други,както и лекарства,но нямаше ефект.Но тези принципи на хранене ме спасиха.
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    DownloadVirus, не знам защо се мъчиш толкова да убедиш някой от тази тема в неефективността на диетата. Всички имаме глави на раменете си,следователно сами взимаме решенията. Честно казано,която и диета или режим да хванеш,ако след това започнеш да се тъпчеш с всевъзможни глупости няма начин да не качиш отново. Съмнявам се да чаткаш нещата повече от диетолог,така че.

Мега фен
    Съмняваш се,ама тези диетолози да ти кажа само кви са диетолози,нулев опит,слабо образование,щом ползват фруктоза за енергия са ми пределно ясни и.[/i]

^Ох,а ти какво предлагаш за тая енергия ??? Единствения източник на енергия са моно- и полизахаридите.И фруктозата е монозахарид.Да в чисто състояние е вредна за черния дроб и увеличава лошия холестерол,но можеш ли да твърдиш,че плодовете са отровни.Пък и в тях се съдържат фибри.В комбинация с фибри фруктозата е безвредна.
    * Най-богатите на фибри зеленчуци са: артишок, аспержи, бамбук, бамя, бобови кълнове, броколи, брюкселско зеле, домати, зеле, зелен фасул, зеленолистни зеленчуци, краставици, лук, маруля, патладжани, репички, спанак, тиквички, чушки и др.
    Най-богатите на фибри плодове са: ябълка, слива, праскова, нектарина, ананас, грейпфрут, боровинка, ягода, малина, череша, киви, пъпеш, диня и др.

Мега фен
    И като са богати на фибри , к'во ? Ядем само плодове ?
    Само не знам как "не се лишавате от нищо" при положение,че ви казват какво точно да ядете и нямате право на отклонения- днес ядох пилешко,утре свинско,нали се сещаш

^Закусваме само плодове.Добре ти какво предлагаш?И какво по точно искаш да ни вмениш?Да,всеки ден ядем точно определени неща,но явно това е цената за жените,за да имат хубава фигура и това не ми създава пречка да си живея нормален живот.
    Само с трениране не става,трябва и хранителен режим и всеки трябва да открие подходящия за него.За мен този е супер.За друг-не е, и така.......

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    ^Закусваме само плодове.Добре ти какво предлагаш?И какво по точно искаш да ни вмениш?Да,всеки ден ядем точно определени неща,но явно това е цената за жените,за да имат хубава фигура и това не ми създава пречка да си живея нормален живот.
    Само с трениране не става,трябва и хранителен режим и всеки трябва да открие подходящия за него.За мен този е супер.За друг-не е, и така.......
    Какво да предложа?

-Протеин на първо място,който е много важен след сън

И като ядете точно определени неща,тогава защо казвате,че "не се лишавате от нищо"

Грамаж няма,нищо не пише абсолютно?

По принцип не само тази,но и други хранителни режими изготвени не само за момичета,но и за билдъри (културисти) са напревени за хора,които не разбират много-много и евентуално не знаят ако им се дояде вафла в нисковъглехидратен ден какво да правят,нали разбираш ?

Не мисля,че аргументите да ядеш САМО ПЛОДОВЕ са валидни и да караш 1 ден САМО на вода,такъв шок общо взето за целият организъм за мен е излишен...

Хората на които давам съвети (така де ,говоря за приятели , познати и момичета и момчета) остават доволни от резултатите,въпреки,че хранителният им режим е доста разбъркан,защото им е трудно да спазват 365 дни в годината подобен)

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Добре де DownloadVirus защо не ни оставиш да си спазваме диетата,тъй като както се каза по горе имаме глави на раменете си и имаме правото да избираме какво да ядем! Щом на нас ни помага какъв точно ти е проблема. Ти си спазваш свой си режим,ние наш си Ние избираме какво да ядем ако искаме ще ядем само плодове,ако искаме ще пием само вода. И наистина не се лишаваме от нищо,ако щеш разбирай
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Град
    Я ми обясни,господин Всезнайко,в коя диета не ти казват,какво да ядеш?!
    И кое в 90 дневната е забранено?!Дори чипса е позволен,но в определен ден ... Можеш да ядеш ВСИЧКО,проумей го!
    Това,че в даден ден не можеш да ядеш картофи,например,не означава,че се лишаваш от тях ... То по твоята логика всеки човек се лишава от нещо постоянно,защото дори и да не си на диета в момента може да ти се дояде черен хайвер ама ако нямаш под ръка или нямаш достатъчно средства да си го осигуриш си е лишение ...
    И к'во като цял ден караме на плодове и ЗЕЛЕНЧУЦИ?!За нас момичетата това си е нормално,най-вече в тия жеги!!!Освен това водния ден НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!Всеки сам решава дали да го прави или не,а и въобще не е труден ...
    Що се отнася до по-стабилната закуска - да си се замислял,че всеки организъм е различен и не може всички да закусваме това,което ти закусваш?!За едно момиче,дори което не е на диета,е доста трудно сутринта на гладно да се нахрани с нещо по-тежко и засищащо ...
    Айде стига си ни занимавал с глупости!Както виждаш никоя не е съгласна с теб и не мислим,че имаш работа тук ... Всеки има глава на раменете си и си преценява как да се храни!!!
    А и спри да повтаряш все едно и също - не сме тъпи и можем да четем.Не е необходимо всеки твой пост да съдържа едно и също нещо,написано по различен начин ...

^Зори , кога мога да ям зелева салата?

Мега фен
    Извинявай,не знаех,че тук е само за момиченца ;( Колко сад ;(
    90% от нещата,които казваш са пълни глупости,прочети отново написаното от мен и от теб и ако имаш м.капацитет ще разбереш за какво става въпрос (именно за лишението от храни и тн) Следвайте си я диетата,само не ме учете при момичетата как било "сутрин в тия жеги" ала-бала , три сълзи,тва,че ти не можеш да се храниш както трябва по ред причини , who cares

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Оф аз се отказах да прочитам всички страници,че стана един ГОЛЯМ СПАМ,от който никой не се интересува.Ние си отслабваме,не се ограничаваме,не гладуваме и нямаме проблем с диетата !

Та....мога ли да ям мекичета във въглехидратния ? Защото вече намразих спагети,а пица не ми се яде ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

^Оо,можеш и още как.Аз онзи ден ядох

Мега фен
    Препоръчвам за въглехидратен ден палачинки от трици и яйца с малко орехи и няколко резенчета банани Става наистина доооста вкусно,щом го направих аз дето не мога да готвя вкусно,представям си някой,който може

Град
    Аз пък си измислих едни много яки упражнения за кракааа :Д А DownloadVirus да се Download-wa извън тази тема,щото само глупости говори

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от starr21
    Аз пък си измислих едни много яки упражнения за кракааа :Д А DownloadVirus да се Download-wa извън тази тема,щото само глупости говори
    Садна ли и ти бе Глупости,ама качи някоя снимка да ти видим Или пък се аргументирай Като не ви 'ареса и тва е,само се чудя тия "диетолози" някакви анонимни ли са ? И като знаят толкова много как изглеждат ?

90 дневната е only for women ? Or maybe ... not

Град
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Препоръчвам за въглехидратен ден палачинки от трици и яйца с малко орехи и няколко резенчета банани Става наистина доооста вкусно,щом го направих аз дето не мога да готвя вкусно,представям си някой,който може
    Момичето говори за 90 дневната - спри да се изказваш неподготвен!
    А за моя мозъчен багаж не се тревожи ...
    Айде спри да спамиш в темата - както виждаш никой не ти отразява "компетентните" мнения ... А ако толкова много искаш да разбереш кои са създателите на режима - използвай Гуугъл,не е толкова трудно!!!Или от много протеини и щанги вече не знаеш как се използват тия елементарни търсачки?!
    Що се отнася до снимките - като ти се гледат снимки с резултати на момичета от форума,спазващи режима спокойно можеш да се поровиш из старата тема - не е толкова трудно

Зелето,аз лично,си го хапвах през всеки ден,когато ми се ядеше,защото съм маниак на зелевата салата Само не прекалявайте много,защото си е тежичка храна

^Аз от няколко дни съм на зелева салата непрекъснато.Толкова ми е вкусна.Но иначе в диетата пишеше зелето за белтъчния ден,но

Мега фен
    OFFTOPIC:

@Zority - точно , станал съм тъп и корав от тези щанги ! Дерзай

Град
    Оф аре стига бе братле не схващаш ли че НИКОЙ не се интересува от тва което казваш ? Аре стига!
    И за да не е спам. Аз също ОБОЖАВАМ зелева салата

Мега фен
    Ясно,бе братле,карайте си по 90 дневната диета и правете к'вото ви хрумне! Кой съм аз,че да ви наливам акъл в главата :X Наистина , к'во ли ме интересува к'во ще правите! Ае със здраве и .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си