- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Ами аз точно това искам - 5 под ръста миАко са повече съм сигурна,че няма да се харесам ...
Аз съм с широки ханш и рамене и ако стана по-малко супер много ще придобия форма на пясъчен часовник,а за мен това е грозно
Да не говорим,че по принцип съм си с голям бюст,който също не си харесвах когато бях доста по-слаба
![]()
А какъв тип структура на тяло имаш?
Сега си добре. Определено нямаш нужда да сваляш повече.Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В какъв смисъл к'ва ми е структурата?
Ако трябва да избирам между екто-,ендо- и мезоморф съм по-скоро Ендоморф заради забавения метаболизъм,малкото физическо натоварване и дебелите и тежки кости,но не мисля,че съм чак толкова шишава като примерните снимки,които се слагат до описанието
Ако става дума за форма - вече казах,че съм си едра,малко тип пясъчен часовник,с проблеми в бедрата и зоната под пъпа (както е при повечето момичета с подобна структура)![]()
Шоколадче,браво,супер резултати имаш. В лицето направо все едно гледам друг човек.
И аз съм с подобна структура,като ЗоРиТу.
Лесно може да направиш и нещо по въпроса![]()
За кое мога да направя нещо по въпроса?!
Ако става дума за проблемните зони - правя,но всеки месец имам по 2 седмици почти пълно обездвижване заради тежки ПМС и МЦ ...![]()
Тогава мисля,че е ясно кво да правиш![]()
Kато ви чета малко се объркахЗначи според вас, човек дето е 1.75 трябва да е 70 кила ???!!!! Това не е ли малко много
Айде 65-63 - кажи речи, идеално, ама 70 ?!
Така.. понеже вчера си бях направила една мнооогоо хубава тортичка, днес закусих от нея (към 11:30) и до сега не съм гладна... мисля да ям направо утре, защото като казах за мнооого хубавата торта - не преувеличих. Закусквах направо от тавата и сигурна съм изяла към 2 парчета и нещоАма.. то и не ми пречи да ям направо утре.. и без това не съм особено гладна
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз не съм писала от супер много време.
Днес съм изяла 2 малки пълнени чушки и мисля да не ям нищо друго до 9 някъде, освен една праскова към 6-7 часа, преди да изляза.
Преди 2 седмици си купих 2 чифта къси панталонки, които ми бяха добре в талията, а сега са ми широки, падат ми![]()
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Поуката е: НЕ ОТСЛАБВАЙТЕ , ЗАЩОТО ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА НОВИ ДРЕХИ !!Първоначално написано от Pamaa
![]()
justasmile,при всеки е различноАз съм 1,68см. и когато бях 63кг. си бях супер,а когато бях 55-58 приличах на скелет
Отвсякъде стърчаха кокали
Просто някои сме с по-широки кокали и не изглеждаме добре в прекалено слабо тяло
![]()
Дай насам рецептата, че утре ми е въглехидратенПървоначално написано от justasmile
![]()
Love is everything!
Здравейте![]()
при мен пък костите ми са дребни.. около талията са доста тесни и аз като имам сланинка ииобщо взето да.. сега съм слаба но.. въпреки това като съм с каси дрешки изглеждам сланинеста.. не съм отпусната и не се друсам но това е защото тренирам и все пак като се пипна някаде има поне 1 шепа сланина
![]()
бях си купила един ластичен колан, а те са много.. гадни
като го закопчея ми щръкваха паласките и седеше супер грозно, сега е доста по-добре но пак щръкват ии това ме дразни..
а и незнам защо но на снимките изглеждам по-слаба. Даже майка ми казва, че почти нямам разлика.. и до ся почти никой не е забелязал, че съм на диета..
Главния ми стимул е, че тази година имам бал, а той е веднъж в живота.. искам да съм най-хубавата..
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Искам да ви попитам какво мислите за менюто ми днес,дали е прекалено- закуска: праскови
Обяд: омлет + 2 филийки пълнозърнест хляб
Междинно-праскови и 1 филийка пълнозърнест хляб с някакъв крем за мазане
Вечеря: кордьон бльо и таратор
Тичах 20 минути и отделно упражнения и малко йога.
Според мен менюто ти е добреи аз искам да попитам пълнозърнест хляб какви количества може да се хапва долу-горе? преди малко седнах да ям и дядо ми и баща ми се върнаха от язовир и донесоха риба.. дядо ми зе да я чисти томно пред мен на масата въобще не му дреме, че ям.. и си зех чинийката в хола ама то ми се отяде.. супер много се нервя като прави така..не се съобразява хич..
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Днес..
З: 2 праскови
О: леща + филийка хляб![]()
В: същото, на половина.
ЛелееПравих една тренировка на Nell McAndrews , толкова не съм се потила и от Pump it up-a
, сега едвам си движа прасците
- ето за какво става дума, това е част от тренировката http://www.dailymotion.com/video/x5i...core-and_sport ( цялата е 1 час, но 10 минути разгрявка , около 30 минути същинското кардио и 20 минути разгъвания и др. упражнения за мускули след кардиото ) . Признавам си, че до този момент никога , ама никога не съм бягала толкова дълго време без почивка, дори и с почивка
И искам да ви кажа нещо за калориите... гледайте един филм, много е смислен. Казва се "Тайна между приятелки" , това му е едното заглавие, трудно се намира с него, ако някой има желание да го гледа - да пише .Някой по-напред бе казал, че плод + салата + малко месо или нещо такова е 500 калории... е, в този филм момичето започва диета като нас, обаче ... се случват разни неща и даже диетоложката като я пита какво яде и тя казва " За закуска - чай, парче плод, предобедна закуска - дъвка, обяд - 1 бисквита + моркови/консервирани краставички + вода/диетична сода , следобедна закуска - дъвка, вечеря - салата/ зеленчуци (сварени или задушени) и 1/2 чаша варен ориз " , след което онази веднага си прави извода, че приема максимално 500 ккал на ден, максимум 650 ако яде обезмаслено кисело мляко. А за човек, който спортува и е на нашата възраст, минимално - 1700 ккал![]()
Love is everything!
Оле това си е наистина страшничко.. и не е нормално.. да смяташ дъвката за 1 хранене.. че то аз значи по цял ден се тъпча, защото без дъвка немога.. отделно.. това вече прилича на психично заболяване, когато се вманиачиш толкова и започнеш да броиш всяка калория.. и да 500 определено са много малко.. преди 2 дни гледах епизод на от местопрестъплението, ставаше дума за една моделка-анорексичка, която брои вкяка 1 калория и всичко което е изхвълила от тялото си.. и освен, че почти не яде, тя повръща всичко.. нещо като булимия но не се тъпче.. е това е ужасно.. наистина неискам да се превърна в това.. всичко си има мярка и се надявам, че всяка от нас знае каде е границата..
За филма- искам да го гледам![]()
![]()
justasmile,за ръст 177см колкото съм аз нормалното тегло в граници е от 65 до 70 най-много.Демек за 175см нормата ще е 60-65кг.
Примерно аз преди 3г.,когато бях 175 висока бях свалила до 73кг и бях бях добре.
Тити, незнам ама на профилната ти снимка изглеждаш супер, много яки крачка имашБрово !
![]()
shokolad4e , вземай типов/пълнозърнест хляб.. Гледай въглехидратите,2 филийки на ден не са фатални ииии...Яж рибата дето е донесъл дядо ти без да се замисляш много-много !![]()
Но тя е пърженаи благодаря, за инфото за хляба. До нас в ЦБА-то правят супер як типов хляб, докато пазаруваш го изпичат и после става много вкусен. Чувала съм, че не е хубаво да се яде топъл хляб затова изчаквам поне 2 часа. Сега гледам горе споменатото филмче.. много е интересто наистина.. и те кара да се замислиш струва ли си..
![]()
![]()
![]()
Еми ако се изкушаваш много нема какЗа рибата , печена става също хубава..Тя е мазна така,че..