.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли че съществуват?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

17 50,00%
  • Не

17 50,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99

Тема: Рай и Ада

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ поне знаем че това не е втория ник на неймлес. нали той все мастурбира ли, мастурбира.

това ми напомня - известно ли ти е какъв процент от християните чикибойстват? 75%
    Само !????
    Не мога да си представя да не си бях използвал пишката до сега ,че и в следващите няколко години (т.е. докато се оженя ... ). Те сигурно затова са толкова некоординирани.
    Вече разбирам израза "ходи си набий една чикия и се успокой".

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ поправка - толкова ПРИЗНАВАТ

извинявам се за грешката

Ква зависимост,бе пич ти вред ли си?Мастурбацията си е полезна за здравето,ест. не да лъскаш по 10 пъти на ден,но 2-3 пъти в рамките на 1 седмица,примерно,си е напълно нормално.Абсолютно съм сигурен че 99% от християните мастурбират,останалите 1% са най-вероятно монаси,но и за тях не съм сигурен...

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Да, как можах да забравя.. иначе Неймлес напоследък май изчезна някъде, сигурно се е отказал да ни просветлява или върши нещо друго..

commando1, ти като истински християнин пазиш ли се до брака?

^ силно подозирам че не му се налага

Banned Мега фен
    Момчета. Без никаква мастурбация - физически е невъзможно, който и да е човек да живее, независимо дали му се иска или не.
    При младите тиинейджари - когато хормоните бушуват ,ако не изпуснат тапата макс 4 , 5 месеца и може се пръсне нещо...
    Е ако не мислиш въобще за другия пол и за секс - тогава е др..

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ силно подозирам че не му се налага

Повече от фен
    Въздържането от алкохол,секс,тютюнопушене, дене на месо и др. пречиства тялото и духа на човека. Това се прави с духовна цел да се отърве организма от вредните светски пороци. Затова и в Православната вяра се пости и се ограничава яденето на месо. Този ритуал освен че помага на човека да се пречисти духовно от греховете си,помага и физически,защото зависимостите вредят на човешкото тяло.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от commando1
    Въздържането от алкохол,секс,тютюнопушене, дене на месо и др. пречиства тялото и духа на човека. Това се прави с духовна цел да се отърве организма от вредните светски пороци. Затова и в Православната вяра се пости и се ограничава яденето на месо. Този ритуал освен че помага на човека да се пречисти духовно от греховете си,помага и физически,защото зависимостите вредят на човешкото тяло.
    колко пуйки и агнета се колят по празниците - християнските
    Tа едно е въздържане - друго е пълна забрана...

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Има ги,но когато душата се отгели от тялото след смъртта тя отива при Твореца т.е в Рая,но не е там за постоянно Там е докато не намери ново тяло.А Адът за мен е място където отиват душите не могли да намерят мястото си както на Земята така и в Рая

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Защо пък сексът да е порок? Ти как си се появил?

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Има ги,но когато душата се отгели от тялото след смъртта тя отива при Твореца т.е в Рая,но не е там за постоянно Там е докато не намери ново тяло.А Адът за мен е място където отиват душите не могли да намерят мястото си както на Земята така и в Рая
    Откъде си толкова сигурна в това което пишеш?? Къде го прочете?!

малее, к'во се наблъска с тъпаци тука
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Варна
    Задръж си духовния сапун.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Откъде си толкова сигурна в това което пишеш?? Къде го прочете?!
    Не съм го прочела,така мисля че е А ти къде прочете,че не е така?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Ако го нямаше светския порок - секс, дали щеше да пишеш жалки постове?
    А месото е основен продукт и няма заместител! Соята е пълен боклук и не става! Довежда до редица проблеми!
    Im back...

^
    ^

глупости на таркалета кьофтьо. и соята и месото си имат лоши страни, но тези на месото (без риба) са много повече, особено ако не е домашно. соята наистина не е пълен заместител, но ако плюскаш една порция свинско на месец и от време на време пасеш малко бобец, хляб или млечни продукти на ден (което кой не го прави) си набавяш каквото ти трябва
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Banned Мега фен
    Вегетарианци ли сте?

Мега фен
    Ми аз не съм ,но съм на абсолютно същото мнение. В соята липсва точно един витамин ,който е жизнено важен и се набавя само от месо. Останалото си е окей.

ПС: накарай вашите да ти направят нещо със кайма от соя и ще видиш ,че разлика няма.

Banned Мега фен
    НЕ знам за соята, ама аз много обичам месо - свинско, агнешко, пилешко, пъдпъдъче ;д , и др. Ям и тъпча пържоли и наденици, както и шкембе чорба като ненормален. И мисля,че за младите хора в нормални количества си е много полезно.
    Не ги слушайте западняците ,че шкембето било вредно - напротив , полезно е! Както и дробчета и тнт. И мозъка на агнешката глава :Д

Мега фен
    Ти хубаво ми обясняваш ,но не съм казвал ,че и аз не си хапвам шкембе чорба или пилешки пържолки Но е факт ,че и соята си е окей. Това е.

месоядци гнусни

Banned Мега фен
    handalfepi4 нямаш си представа какви вкусотии изпускаш .

oт година-две съм вегетарианец, като преди това съм закусвал с пастърма немалко пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си