.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли че съществуват?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

17 50,00%
  • Не

17 50,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99

Тема: Рай и Ада

Banned Мега фен
    Aко си ,защото мислиш,че месото е много вредно - не е така.
    Но иначе пак добре. В Европа както отглеждат във ферми животните... по нечовешки и мъчителен начин...
    Гледал съм една ферма огромна за крави в Испания. Тя се разпростираше на километри дължина и ширина и беше разположена на пустинна и пясъчна земя. Като е разделена на различни клетки , в които се тъпчат една до друга хиляди крави. Прокарани пътища има между секторите и постоянно се движат камиони и тирове разнасящи храна,вода или пренасящи нови и стари крави. Тези камиони вдигат огромни кълбета прах от пясъчния път и вятъра ги разнася между кравите.. Тез крави живеят постоянно на шум и мръсотия. Не са пускани никога на пасища да пасат трева... Тъпчат ги само с лайна. Не ги пускат на свобода.
    Докато тук в България е направо РАЙ за кравите

Постите за подрастващите са напълно противопоказни!
    Соята - блокира функцията на щитовидната жлеза! Фитиновата киселина в нея спира действието на много полезни ензими и пречи на тялото да усвои белтъчините! Алуминият може да доведе до деменция! Фитоестрогените повишават нивото на женския хормон естроген често над допустимите нива! А и вече няма соя която да не е ГМО!
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    А ти кво си мислиш, че месото по магазините е био ?

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    А ти кво си мислиш, че месото по магазините е био ?
    Какво ще рече био...? Много дразните с това - био, еко и тн! Няма небио! Това, че е генно изменено и наблъскано с мизерии е втори въпрос! В магазина отдавна няма нищо ненатъпкано с нещо! Затова ние си отглеждаме зайци, прасета, кокошки, кози! Рядко от магазина! Но лошото е че и те не са чисти, защото храната която приемат е замърсена от дъждове, препарати и тн!
    А и соята е продуктът най-засегнат от ГМО!
    Im back...

Banned Мега фен
    Ако си отглеждаш животни и растения , произвеждаш сам продуктите за консумация - това е добре. Но чернобилската авария мина от давана. Ако живееш далеч от града- дъжда не ти носи мръсотии в храната...
    А пък свинското от дива свиня - е ПОЛЕЗНО.

Мега фен
    Необходими продукти:

1 ч.ч. прясно мляко
    една и половина ч.ч. брашно
    2 яйца
    1 с.л. доматено пюре или сварено и пасирано червено цвекло
    щипка захар
    сол
    Начин на приготвяне:

Яйцата се разбиват, прибавя се прясното мляко, брашното, пюрето, захарта, солта. Бърка се и се пържи.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Необходими продукти:

yжас

Необходими продукти:

1 ч.ч. прясно мляко
    една и половина ч.ч. брашно
    2 яйца
    1 с.л. доматено пюре или сварено и пасирано червено цвекло
    щипка захар
    сол
    Начин на приготвяне:

Яйцата се разбиват, прибавя се прясното мляко, брашното, пюрето, захарта, солта. Бърка се и се пържи.
    Ааааааааа....КАКВО?
    Im back...

Мега фен
    ми гледам за манджи се заговорихме та викам да ви пусна някоя рецепта. (доста противно звучи на вкус бтв xD)

Мене пък си ми звучи окей..

ми гледам за манджи се заговорихме та викам да ви пусна някоя рецепта. (доста противно звучи на вкус бтв xD)
    И какво като цяло трябва да излезе...?
    Im back...

Мега фен
    Мене пък си ми звучи окей..
    От тва палачинки се правели ....

Да де, не знам кво всички викат гадост, пък не вярвам да не обичат палачинки

Единствено тея домати са странни..

Да де, не знам кво всички викат гадост, пък не вярвам да не обичат палачинки

Единствено тея домати са странни..
    А цвеклото? Препечено доматено пюре(лютеница) върви почти навсякъде!
    Im back...

Banned Мега фен
    В Германия едни приятели дето живеят там от свечеряване цяла нощ са наблюдавали някакъв обект в небето , който не светил. Нито хеликоптер, нито балон , нито нещо познато - извънземни или нещо ново човешко!

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    В Германия едни приятели дето живеят там от свечеряване цяла нощ са наблюдавали някакъв обект в небето , който не светил. Нито хеликоптер, нито балон , нито нещо познато - извънземни или нещо ново човешко!
    Еми повечето летящи чинии/космически кораби и тн, са от хора! Така че не е изключено!
    Im back...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Еми повечето летящи чинии/космически кораби и тн, са от хора! Така че не е изключено!
    е па точно ти как можа да го кажеш...

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    е па точно ти как можа да го кажеш...

Защо...?
    Im back...

Re: Рай и Ада

Цитирай Първоначално написано от dinqta
    Някой хора казват че когато човек почине отива или в рая или в ада мислили сте за това нещо дали въобще съществува такова нещо дали въобще има бог.. аз често мисля за това и е много трудно да се убедя дали има бог дали въобще има рай или ада просто е много трудно никой няма доказателства че съществува рая или ада или въобще бог дали го има.. та вие как мислите според вас съществуват ли такива неща?
    Да, със сигурност съществуват и са точно така, както са описани в Библията. Някои си изграждат собствени представи за добро и зло, за животът след смъртта, вярват в съдбата, в прераждането и т.н. Интересно е, че болшинството от хората се водят християни, но същевременно посещават врачки и баячки например. Това са несъвместими неща. Човек трябва да си зададе въпроса- християнин ли съм, или не съм. Ако се възприема като християнин, то би трябвало да е с такива принципи и ценности. Тъй като на този етап не може да се появат окончателни доказателства за съществуването на Бог, то и на хората им е трудно да повярват и намират Библията едва ли не за някаква съвкупност от митове и легенди (и аз съм минал през този етап)

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    А какво те накара да повярваш отново в библията?

Разболях се от психично заболяване. Не искам да описвам симптомите, последиците и т.н. Представях си несъществуващи неща, но сега вече не, лекувам се. Правейки си изводите от преживяното, стигам до заключението, че съществува Бог и то точно християнски Бог. Не се стремя да убеждавам никого в това, защото така или иначе няма да има резултат.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    поднасям искреното си съчуствие за състоянието ти. надявам се да се възстановиш
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от Lychezar
    Разболях се от психично заболяване. Не искам да описвам симптомите, последиците и т.н. Представях си несъществуващи неща, но сега вече не, лекувам се. Правейки си изводите от преживяното, стигам до заключението, че съществува Бог и то точно християнски Бог. Не се стремя да убеждавам никого в това, защото така или иначе няма да има резултат.
    Да не мислиш, че бог ти е помогнал...има доста други причини по които може да се оправиш...това с бог е свързано главно с самовнушението, че някой ще ти помогне(в случая бог)...и внушението те оправя....а не дъртак...има си и друг начин...визуализация примерно....
    Im back...

Благодаря ти, Gandalfepi4. Начинът за лечение на шизофрения е медикаментозен, а преди се е използвала електро-шокова терапия, когато науката не е била напреднала. Не мисля, че Бог ми е помогнал или че той ме е докарал до това положение. Всичко е в резултат на действията ми.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Познавам човек с шизофрения и наистина е много лошо. Дано се оправиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си