- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Рай и Ада
Aко си ,защото мислиш,че месото е много вредно - не е така.
Но иначе пак добре. В Европа както отглеждат във ферми животните... по нечовешки и мъчителен начин...
Гледал съм една ферма огромна за крави в Испания. Тя се разпростираше на километри дължина и ширина и беше разположена на пустинна и пясъчна земя. Като е разделена на различни клетки , в които се тъпчат една до друга хиляди крави. Прокарани пътища има между секторите и постоянно се движат камиони и тирове разнасящи храна,вода или пренасящи нови и стари крави. Тези камиони вдигат огромни кълбета прах от пясъчния път и вятъра ги разнася между кравите.. Тез крави живеят постоянно на шум и мръсотия. Не са пускани никога на пасища да пасат трева... Тъпчат ги само с лайна. Не ги пускат на свобода.
Докато тук в България е направо РАЙ за кравите:Д
![]()
Постите за подрастващите са напълно противопоказни!
Соята - блокира функцията на щитовидната жлеза! Фитиновата киселина в нея спира действието на много полезни ензими и пречи на тялото да усвои белтъчините! Алуминият може да доведе до деменция! Фитоестрогените повишават нивото на женския хормон естроген често над допустимите нива! А и вече няма соя която да не е ГМО!
Im back...
А ти кво си мислиш, че месото по магазините е био ?
Какво ще рече био...? Много дразните с това - био, еко и тн! Няма небио! Това, че е генно изменено и наблъскано с мизерии е втори въпрос! В магазина отдавна няма нищо ненатъпкано с нещо! Затова ние си отглеждаме зайци, прасета, кокошки, кози! Рядко от магазина! Но лошото е че и те не са чисти, защото храната която приемат е замърсена от дъждове, препарати и тн!Първоначално написано от ZipFail
А и соята е продуктът най-засегнат от ГМО!
Im back...
Ако си отглеждаш животни и растения , произвеждаш сам продуктите за консумация - това е добре. Но чернобилската авария мина от давана. Ако живееш далеч от града- дъжда не ти носи мръсотии в храната...
А пък свинското от дива свиня - е ПОЛЕЗНО.
Необходими продукти:
1 ч.ч. прясно мляко
една и половина ч.ч. брашно
2 яйца
1 с.л. доматено пюре или сварено и пасирано червено цвекло
щипка захар
сол
Начин на приготвяне:
Яйцата се разбиват, прибавя се прясното мляко, брашното, пюрето, захарта, солта. Бърка се и се пържи.
Първоначално написано от Auriss
Ааааааааа....КАКВО?Първоначално написано от Auriss
Im back...
ми гледам за манджи се заговорихме та викам да ви пусна някоя рецепта. (доста противно звучи на вкус бтв xD)
Мене пък си ми звучи окей..
И какво като цяло трябва да излезе...?Първоначално написано от Auriss
Im back...
От тва палачинки се правели ....Първоначално написано от ZipFail
Да де, не знам кво всички викат гадост, пък не вярвам да не обичат палачинки![]()
Единствено тея домати са странни..
А цвеклото? Препечено доматено пюре(лютеница) върви почти навсякъде!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
В Германия едни приятели дето живеят там от свечеряване цяла нощ са наблюдавали някакъв обект в небето , който не светил. Нито хеликоптер, нито балон , нито нещо познато - извънземни или нещо ново човешко!
Еми повечето летящи чинии/космически кораби и тн, са от хора! Така че не е изключено!Първоначално написано от loveca777
Im back...
е па точно ти как можа да го кажеш...Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Първоначално написано от loveca777
Защо...?
Im back...
Да, със сигурност съществуват и са точно така, както са описани в Библията. Някои си изграждат собствени представи за добро и зло, за животът след смъртта, вярват в съдбата, в прераждането и т.н. Интересно е, че болшинството от хората се водят християни, но същевременно посещават врачки и баячки например. Това са несъвместими неща. Човек трябва да си зададе въпроса- християнин ли съм, или не съм. Ако се възприема като християнин, то би трябвало да е с такива принципи и ценности. Тъй като на този етап не може да се появат окончателни доказателства за съществуването на Бог, то и на хората им е трудно да повярват и намират Библията едва ли не за някаква съвкупност от митове и легенди (и аз съм минал през този етап)Първоначално написано от dinqta
Разболях се от психично заболяване. Не искам да описвам симптомите, последиците и т.н. Представях си несъществуващи неща, но сега вече не, лекувам се. Правейки си изводите от преживяното, стигам до заключението, че съществува Бог и то точно християнски Бог. Не се стремя да убеждавам никого в това, защото така или иначе няма да има резултат.
поднасям искреното си съчуствие за състоянието ти. надявам се да се възстановиш
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Да не мислиш, че бог ти е помогнал...има доста други причини по които може да се оправиш...това с бог е свързано главно с самовнушението, че някой ще ти помогне(в случая бог)...и внушението те оправя....а не дъртак...има си и друг начин...визуализация примерно....Първоначално написано от Lychezar
Im back...
Благодаря ти, Gandalfepi4. Начинът за лечение на шизофрения е медикаментозен, а преди се е използвала електро-шокова терапия, когато науката не е била напреднала. Не мисля, че Бог ми е помогнал или че той ме е докарал до това положение. Всичко е в резултат на действията ми.
Познавам човек с шизофрения и наистина е много лошо. Дано се оправиш![]()