- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Колко пари ви е най-скъпата дреха и каква е тя ? Моята най-скъпа дреха е 300 лева и това са дънки
![]()
![]()
Ми по принцип не си взимам много скъпи дрехи, защото знам, че няма да ги нося дълго. С обувките е същата работа. Не знам колко ми е най-скъпата дреха... Може би най-много съм давала за някакви ботуши, но не повече от 70-80 лв...
А в тази тема сега всеки ще започне да се хвали колко са му скъпи и маркови дрешките ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
170 за маратонки...нямам възможност да си купувам прекалено скъпи дрехи![]()
повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва..
o0o0 вернуу бее къде ги изпуснахх о4илатанай-мн до 400лв пове4е не си заслужава
![]()
хаха според мен е голяма глизотия дори и 200 лв да дадеш за очила..Първоначално написано от besnicataa
просто смешно ми звучи.. това си е мое мнение де![]()
най-скъпа дреха оо.. не си заслужава.. като се знам каква съм.. мисля че кецките са ми най-скъпи около 50 кинта....![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Тениска на Chanel 318 лв
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Ренгенови о4ила ли са т`ва ..Първоначално написано от Devilka
600 лева за 2 стъкълца и 1 рамка ... никога
![]()
+1 samo,4e moite sa 150Първоначално написано от ville baby
ехх..хора вижте..реално погледаното е глупост да се дават толкова кинти за такива не6та .. ноо ако имаш пари за6то да не си купиш не6то,от което да ти стане кеф на душата..ина4е и аз съм против мн скъпите дрехи..не си заслужава
kubinki... 170$
Ми най-скъпото ам....италиянски бутуши за 150евро(подарак от майка ми носих ги само 2 пъти),но имаче не давам големи пари за дрехи,за кецове може.....
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
160 за дънки.Не че ми се свидят повече ама няма откъде да ги измъкна
забравих и 120евро за мн як потни от Париж
:P
Най-много съм давала за корсет и пола от изкуствена кожа (рядко се намира хубава материя, затова пренебрехнах парите) - към 120. после спестих от някои списания и глупости и не бях на червено.иначе рядко давам над 30 лв, като това е горната граница. не обичам да хвърлям пари за парцалки.
260 за дънки и 380 за маратонки.Ама са мноооооого яки,щом държат вече втора година.
ЕДИТ:Днес си купих едни очилца за 400 лв.,които биха рекордите.
botushi 95 lv. poveche ot 50 poprincip ne davam za drehi a za obuvki do 100
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аа тука само жени пишат.
Аз няма да казвам![]()
Grumpy old madman
ama ako ochilata ne sa slunchevi...e po dobre da sa po skupi moite sa 150 evro ama inache tes slunchevite mi sa 6 evro ;] inache za dreshka...kupuvam si makrovi ama gledam da ne sa mn skypi...mislq che maratonkite mi sa nai skypi 60 evroПървоначално написано от elmosGirl8
![]()
1250 лв -палто
мисля,че беше от мармот...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Една фанелка Том Тейлър за 170![]()
Дънки към 100 лв. а и маратонките но и те толкова бяхаНе изкарвам сама парите си че да ги хвърлям за неща,които след 2-3 години няма да ми стават
My heart is broke but I have some glue
Кецове - 170лв
Очила - около 200лв, но бяха намалени
И за другото пак си давам пари, макарче повечето не си струват парите![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
мм едно кожено яке си бях взела мин год.. 280 ли колко беше.. и това беше намалената цена .. и наи тъпото от цялата история е .. че това яке сега го нося като тр да хвърля боклука напримерто щото е пред входа боклука иначе хич нямаше да се показвам с него
( не е скъсано просто не ме кефи...)