- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спомняте ли си първата целувка
Спомняте ли си първата целувка и ако да разкажете за нея. Нека си припомним някои хубави спомени с тази тема
+Е не говорим за целувка по бузата а истинска ;d
Спомням си я. Но нататък в живота се случва така, че да има и целувки, изпълнени с по-силни чувства и оставили по-скъп спомен от първата. Поне при мен е така.
Спомням си я. Имаше вкус на семки![]()
![]()
![]()
Но както казаха преди мен. След това има целувки, които за разлика от първата няма да избледнеят.![]()
~девойче съм~
Аз не помня преди 3 дена с коя съм се целувал .... първата ще помня. в детската градина ще е било - бях плейбоя на групата!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
wallmart
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 5:07 am Заглавие:
Спомням си я. Но нататък в живота се случва така, че да има и целувки, изпълнени с по-силни чувства и оставили по-скъп спомен от първата. Поне при мен е така.
i pri men e taaka![]()
Спомням си я. Беше под лунна светлина, тебето беше обсипано със звезди, а щурците пяха!Като се сетя и сърцето ми трепва!
![]()
![]()
Спомням си я . Бях на 6 или 7не ми беше тръпка честно казано , все едно го правя от както съм била зародиш хД
Първоначално написано от fenkaaa
Добре си!
ПТ: В 1ви клас в даскалото, след тва се гледахме много шокирано и се изчервихме и двамата![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Спомням си, да![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Първоначално написано от MojoJojo88
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Тази най-най -първата е била детска глупост,не я помня добре ;д
Първата с човека,който още обичам си я спомням много,мноооооого добре...той ми предложи и валеше малко дъжд и хихихихихихии![]()
и аз съм така ;/ .. [/b]Първоначално написано от Done
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Спомням си я естествено. Кой ли не я помни?![]()
Странно, но бях 4 клас... Доста малка за парва истинска целувка. Тогава се харесвахме с едно момче от моя клас. Казваше се Борислав. Повика ме да си говорим и докато усетя вече се беше нахвърлил върху менХубаво беше. След това ми каза, че съм най-хубава от гаджетата, които е имал до сега и се целувам най-добре. Деца!
![]()
Най-първата е била още в детската градина, но истинската първа целувка не искам да я помня, защото не беше с човека, с който трябваше да бъде.
NOH8
Как да я не помня,имах синилка на гърба.
Stand Your Ground
беше зимата през един декември тва ни беше първата среща и докато чакахме да и доиде реиса се бяхме гушнали в студа и се целунахме.. беше хубаво![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Помня я, но не бих казала, че тва е най-хубавата целувка.![]()
Дето се казва с опита идва кефа.![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Първата ми с момче или момиче? ..![]()
Сериозно .. няма как да я забравя и определено беше нещо, което се съмнявам да изпитам с друг! (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми бях в детската градина, ама не помня дали първата беше с Миро(или Вальо) .. или със Стелито ;д
Еми да спомням си я беше когато бях в родилното и мама ме целуна по бузката беше яко.![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха от малка си била палавницаПървоначално написано от dream1707
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!