- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най - добрият ексфолиант за лице
От кой ексфолиант сте доволни, от кой не? И с каква коже сте.
Аз ще започна, с мазна кожа съм; ползвала съм на Collagena, Clean & Clear и още много. За нега не съм си намерила някой хубав.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Някои ползват и утайката от кафето. На мен ми харесват триците за лице.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
и аз със сода за хляб .. иначе тези тоалетни трици трябва да ги пробвамможе ли малко инфо за цена и за марка
..
Сода.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Мойте са на Jankar (пшеничени), струват едва 50 ст. и вършат страхотна работа. Много добре почистват порите, подходящи са за третиране на пъпки и черни точки... Има и други видове: кестенови, кайсиеви, черешови, седефени, оризови. От аптека се купуватПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
^ мерси много![]()
я кажете това със содата как го получавате
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
http://www.ekak-zdrave.bg/joga/domas...oliant-za-liceПървоначално написано от LoveHurT
Днес мисля да изпробвам този ексфолиант.
Humans need fantasy to be human.
А ще стане ли ако заместим зехтина с олиото ? Защото в момента нямаме зехтин вкъщи ?
What i want is obvious , what i love is unique
не,не става до колкото знам.олиото с нищо не е полезно за кожата..Първоначално написано от Fiki_
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
БлагодаряПървоначално написано от neeDaBosS
What i want is obvious , what i love is unique
Незнаех, че сухата кожа трябва да се ексфолира 3-4 пъти седмично![]()
Неее, 1 път седмично трябва. А мазната поне 2-3 пъти.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Май и аз се спрях на тези пшеничени трици, ще си взема задължително. Намерих тези маски с тях: http://www.hera.bg/s.php?n=443
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
О не, с олио недей. Вместо зехтин сложи розова вода.Първоначално написано от Fiki_
Humans need fantasy to be human.
ей супер тъкмо днес майка ми е взела нов зехтин![]()
утре ще я пробвам маската.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
http://www.boots.com/en/Eucerin-Derm...-100ml_954669/
От скоро съм с него (2 дни), а трябва да минат 3 седмици, за да видя какъв е, пасва ли ми и т.н.
Успех ти желая ! И едно хубаво лято с невероятна кожа !![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
най-добрия ексфолиант за мен е 1 ч.л. сода за хляб + още толкова сол.след 1-2 минути кожата ми е като преродена![]()
От около две години вече ползвам този:
Но и аз мисля, че домашните ексфолианти са по принцип най-добрите...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
BrokenInnocence,откъде ти е този ексфолиант и за колко пари?Иначе аз също мисля,че най-подходящи са домашните,но има хубави и на други марки.
Аз също имам на The Body Shop ексфолианти,но най-доволна съм от този с минерали от Мъртво море.Плюс това ти отваря порите много добре.
Днес си купих един немски. Много съм доволна,много икономичен и на супер добрата цена!