.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

не ми идва ;х

Здравейте съфорумници!Извинете ме ако темата не е за този раздел,но съм нова тук. От няколко месеца насам всеки път ми закуснява поне с 10 дена Този месец трябваше да ми дойде на 21,а днеска вече сме 25 и още не ми е дошло.Девствена съм,на 15.Не мога да отида на лекар,защото майка ми като разбере ще започне да ме разпитва няма да ми вярва,че съм девствена,ще ми се развика.Каква може да е причината Много ме е страх да не е нещо лошо Благодаря ви много предварително. :*

Има някакви тестове за девственост (само при момичета) за това е по добре да те заведе майка ти на гинеколог (или др. лекар) и да се определи от какво е... Защото почти никой тук (освен някой лекар) няма да ти каже съвсем точно какво ти е

Абе ти като отидеш на гинеколог и той ще каже,че си си девствена,какво се притесняваш.Отивай на лекар,това не е шега работа.
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Девствена съм да,но май съм отворена.А на гинеколог мога ли да отида сама без родител?

Re: не ми идва ;х

Цитирай Първоначално написано от cvety1996
    Девствена съм,на 15.
    Не съм девствена да,но май съм отворена.
    Вече 4 години следя форума, но такова нещо не ми се бе случвало

^ объркала съм се.И аз не знам вече какво пиша ;д. Толкова съм притеснена в момента.уфф ..

А като отида на гинеколог като ми каже защо е така после ще ми даде да пия някакви хапчета ли какво?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Може да е някоя киста.. ( свързано е с яйчниците ) не се предава по полов път ( пък и ти си девствена ).Както на мен гинекологът ми каза "идва и си отива само".Няма определена причина,поради която се е получило.. всъщност има,ако ходиш с гол кръст и ти изстинат яйчниците и готово.. Е,по добре е да се лекува,защото може да доведе до рак мисля.. На мен ми предписаха едни хапчета,те са и противозачатъчни.. Пият се 21 дена и след това ти идва.. почивка 7 дена и на 8-мия пак се започват и така ;д И наистина помагат .. Не ти казвам,че ти имаш нещо такова,но най-добре отиди на гинеколог и виж.. дано няма нищо

Не ходя с гол кръст абсолютно никога.

Все пак отиди и се прегледай.. хубаво е едно момиче/жена поне 2 пъти годишно да посещава гинеколог ако няма проблеми.Вече ако има.. по-често.

А мога ли да отида без родител тъй като нямам 18?Но пък като си ми дойде ми е нормално,само дето ми закъснява с по толкова време

Да може да отидеш,но задължително трябва да си вземеш направление от личния лекар преди това.

А храниш ли нормално?ако се подлагаш на диети или гладуване е нормално да ти закъснява или да ти спре

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    Пловдив
    A от колко време имаш цикъл?Нормално е първите 2-3 години да е нередовен. Можеш да отидеш сама на гинеколог.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Защо по дяволите, децата са толкова глупави.

Хайде,авторке, обясни ми как майка ти ще разбере, че си била на гинеколог? И защо смятате, че тези хора са едва ли не смъртна опасност за вас, ебати

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Не мога и не спазвам диети.А иначе имам някъде от около 2 години.

ходете на лекар не се правете на интересни бе !!!

Едно не разбирам. Как майка ти ще разбере, че си била на гинеколог ?
    Вариант номер 1 : Ще си купи телескоп и ще те шпионира
    Вариант номер 2 : Ще те следи чрез GPS

Избери си от 2-та
    То бива бива такива хора ама чак пък толкова

Град
    Green Street
    Бременна си в 13-тия месец от годината
    Stand Your Ground

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от DespicableMe
    тва дупе на аватара твое ли е ?

Град
    Green Street
    Цитирай Първоначално написано от Done
    Цитирай Първоначално написано от DespicableMe
    тва дупе на аватара твое ли е ?
    Не е.Аз съм момче!
    Stand Your Ground

Кво са заяждате ве?Кога съм казала,че майка ми ще разбере ако отида?Питах само дали мога да отида сама без родител,а не дали ще разбере ако отида.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Кво са заяждате ве?Кога съм казала,че майка ми ще разбере ако отида?Питах само дали мога да отида сама без родител,а не дали ще разбере ако отида.

15.Не мога да отида на лекар,защото майка ми като разбере ще започне да ме разпитва няма да ми вярва,че съм девствена,ще ми се развика.
    Хайде да четем какво пишем, а?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Понеже няма едно нормално момиче, което иска да ти отговори, ще се опитам аз да го направя.
    Можеш да отидеш на частен гинеколог, който ще ти вземе пари, за да те прегледа. Или можеш да отидеш при личната си лекарка, да й обесниш за проблема си, и ако тя реши, че ще е по-добре да те види специалист, ще ти даде направление за гинеколог. Отиваш при него преглежда те и вече ако той реши, че имаш нужда от някакви манипулации, МИСЛЯ (не съм напълно сигурен?!) че ще трябва майка ти да се подпише, защото нямаш 18. Но разбери, че може да намериш решение на проблема си, много преди да ти трябва родител. А пък ако стигнеш до мястото, където ти е нужен родител, то ще е нещо, което наистина ще е по-добре майка ти да знае за него. Така че без да се притесняваш.

Отиваш на гинеколог и почти сигурно ще ти предпише противозачатъчни.
    Доста от тях успешно регулират цикъла. Успех.

Hey!Wait!
    I've got a new complaint
    Forever in debt to your priceless advice

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си