.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Голям фен Аватара на beb4yy

Явно съм глупачка

Здравейте отдавна не съм писала тук,но преди като пишех ми помагаше. Значи да се оточня че съм хомосексуална и сега вече мога да премина към историята... На 18 съм и преди време ходех с едно момиче обичах я ,но тя ме заряза предпочете да е с друга нищо че дълго време говореше колко ме обича и аз и повярвах както се сещате... Видях я на един концерт, а тя дори не поздрави вярно е беше с нея, но не и пречеше да си дигне ръката.. Сега вече и аз си имам приятелка, но все още ме боли от бившата ми онзи ден и писах смс и май беше грешка да тя ми отговори, но едва ли е влагала смисъл колкото аз... Исках да споделя с вас сигурно ви се е случвало незнам какво да правя вече как да я забравя... Разделихме се януари, а мене още ме боли вместо да си гледам приятелката която дава... всичко за мен аз се обръщам назад...

Град
    Пред учебника

Re: Явно съм глупачка

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Здравейте отдавна не съм писала тук,но преди като пишех ми помагаше. Значи да се оточня че съм хомосексуална и сега вече мога да премина към историята... На 18 съм и преди време ходех с едно момиче обичах я ,но тя ме заряза предпочете да е с друга нищо че дълго време говореше колко ме обича и аз и повярвах както се сещате... Видях я на един концерт, а тя дори не поздрави вярно е беше с нея, но не и пречеше да си дигне ръката.. Сега вече и аз си имам приятелка, но все още ме боли от бившата ми онзи ден и писах смс и май беше грешка да тя ми отговори, но едва ли е влагала смисъл колкото аз... Исках да споделя с вас сигурно ви се е случвало незнам какво да правя вече как да я забравя... Разделихме се януари, а мене още ме боли вместо да си гледам приятелката която дава... всичко за мен аз се обръщам назад...
    Вкарай всичката си енергия в сегашната си приятелка. Ако трябва със самовнушение. Когато изживеете достатъчно хубави моменти, няма да ти се иска да погледнеш друга. Просто и се раздай както и тя на теб. Помни, че този който иска само това което няма накрая няма да има нищо.

Да мисля че накрая от толкова глупост ще остана сама със себе си !

Град
    Пред учебника
    Да мисля че накрая от толкова глупост ще остана сама със себе си !
    Можеш да останеш сама, можеш и да направиш каквото те посъветвах и да си щастлива. Топката е изцяло в твои ръце, само не прави глупости .

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ехе, отдавна не съм те засичала ...

По темата: Съгласна съм с мнението преди мен. Според мен просто трябва да се продължи напред ( колкото и клиширано да звучи ) . Щом момичето държи на теб, обича те и т.н. дръж я здраво и не я пускай.
    Все пак - в миналото не може да се живее. То е като раничка. Ако не я чоплиш ще закърнее и ще изчезне, но ако продължаваш - може даже и белег да остане. Така че .. дай шанс на новото момиче.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на Done
    супер яко, много обичам лесбо истории позволяват ми да развихрям въображението си
    по темата не мога да помогна, но много ме човърка един въпрос, ще се радвам да ми отогвориш :
    трудно ли се намират хомосексуални жени ? в смисъл - как се намирате, би трябвало да е по-трудно отколкото да тръгнеш с момче примерно...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз не съм хомосексуална, ама във Варна мога да ти кажа 3-4 кафета, в които стабилно си има такива компанийки. Не е много трудно, много повече са, отколкото си мислим
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Done
    супер яко, много обичам лесбо истории позволяват ми да развихрям въображението си
    по темата не мога да помогна, но много ме човърка един въпрос, ще се радвам да ми отогвориш :
    трудно ли се намират хомосексуални жени ? в смисъл - как се намирате, би трябвало да е по-трудно отколкото да тръгнеш с момче примерно...
    Еми незнам за мен не е трудно то си личи също като при хетеросексуалните че те харесват и или едната отива при другата или обратното която е по смела и така не сме адски много но аз с намирането нямам проблем

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Аз не съм хомосексуална, ама във Варна мога да ти кажа 3-4 кафета, в които стабилно си има такива компанийки. Не е много трудно, много повече са, отколкото си мислим
    Да ест в София също е така ! Мерси за съвета междудругото!

Голям фен Аватара на Done
    еее, издай някое кафенце да ходя да се полюбувам на любовта м/у две жени

Цитирай Първоначално написано от Done
    еее, издай някое кафенце да ходя да се полюбувам на любовта м/у две жени
    Има определена тема ако обичаш ако няма да говориш по нея то тогава по -добре не пиши !

Възбуждам се..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Изобщо не е необходимо да търсиш компанията само на себеподобни. Търси всякаква компания и забавления. Това може да е със или без приятелката ти. Просто не оставяй време лошите мисли да те завладеят.

Добре минаха 7 месеца откакто се разделих с оная мацка и все още е в главата ми незнам как да го обесня а тя кви ле не гадости ми направи..

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Много добре те разбирам. И на мен ми се случва нещо подобно. Единствения изход е просто да избягваш човека и да се стараеш да не мислиш за него. А когато почне да ти се появява в главата, започни да си мислиш за филми (на ужасите) за книги за разни неща далеч от човека.

Вложи усилия в сегашната си връзка. Изисква малко напъване и е малко битка сам срещу себе си, но резултатите рано или късно ще се появят.

Не може да се живее само с миналото и призраците, човек трябва да продължава напред и да го прави, каквито и усилия да му коства това. Егото просто ти е по-назад от настоящето ти съществуване.

Случвало ми се е, кофти е, но се преодолява.

Повече от фен Аватара на Taam
    (С риск да вляза в разрез с горни мнения...)

Не се насилвай. Няма смисъл. Когато се появи човек, който да ти направи истинско впечатление и (един вид) те накара да почувстваш пеперудите отново, тогава ще си напълно готова. Иначе само лъжеш човека отсреща без да си надживяла проблема вътре в себе си. И така не е истинско, никога няма да бъде.
    Познавам потребността да имаш някого наоколо и да се хвърляш без мисъл на различни брегове. А после да осъзнаваш в колко неправилна посока си. Избързването не е начина. Но истинското премисляне на обстоятелствата е. Тогава когато сама достигнеш до заключението, че смисълът да се бориш за старото липсва и така или иначе нищо никога няма да е същото. Тогава не те е страх- въпреки празнината. : )
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

^ Това е яко, но важи главно за идеалистични ситуации.

Реално хората са си хлабави и лабилни същества и не действат по този начин, макар че той е оптималния.

АЗ ХАРЕСВАМ МОМИЧЕТО ДО СЕБЕ СИ ПРОСТО Я СРАВНЯВАМ С БИВШАТА СИ И ОБИЧАМ БИВШАТА СИ ЯВНО МАМКА МУ НЕЩО ТАКОВА СЕ СЛУЧВА ПОСТОЯННО СРАВНЕНИЯ....

Повече от фен Аватара на Taam
    Ох, Цаш, ти си идеалистична ситуация :д
    Добре.

Някои хора (визирам себе си) действат по този начин. Други хора (визирам други хора) действат по другия начин. Избираш си един начин в зависимост от това какъв човек си и си се бориш с него. Реално хората не са еднакви, значи и методите не са.

//и тука можем да спрем темата, или да я продължаваме на лс, че има потенциала да стане безкрайно дълго и лично събеседване :д
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Факт, но пък говорим за общия случай и как реагират хората в него (повечето от тях). Единичните ситуации са единични ситуации...с единични избори.

Авторке - възприеми, че новият партньор е и нова история, която си има собствените измерения и + и -. В смисъл, постарай се да оцениш момичето като нов, тотално различен човек, не реплика на другата. Някак О.о

хубаво е че има кой да ти помага тук аз съм гей и всички ми се присмяха на историята

Мега фен Аватара на Hilary_
    ох авторке .. напомняш ми на една приятелка ..

По темата .. клише знам, но все пак:
    Опитай се да "отвориш" сърцето си за сегашното момиче, дай й шанс .. наивно и безмислено е да мислиш за бивши .. замисли се какво очакваш от постъпките си? Да се съберете? пф .. щом веднъж е свършило НЯМА връщане (или поне аз смятам, че щом се е стигнало до тук е имало защо) .. недей да живееш със спомени и стари чувства .. продължи напред и съм сигурна, че ще си намериш щастието!! (:

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ох авторке .. напомняш ми на една приятелка ..

По темата .. клише знам, но все пак:
    Опитай се да "отвориш" сърцето си за сегашното момиче, дай й шанс .. наивно и безмислено е да мислиш за бивши .. замисли се какво очакваш от постъпките си? Да се съберете? пф .. щом веднъж е свършило НЯМА връщане (или поне аз смятам, че щом се е стигнало до тук е имало защо) .. недей да живееш със спомени и стари чувства .. продължи напред и съм сигурна, че ще си намериш щастието!! (:
    Колко мило благодаря ти...

Цитирай Първоначално написано от LazyTownFanEver
    хубаво е че има кой да ти помага тук аз съм гей и всички ми се присмяха на историята
    Хората са консервативни към тея неща не се впрягай..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си