.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Помощ!! Внимавайте със фейсбукаа

Здравейте, искам да помоля за помощ!

Вчера с един приятел си писахме във фейсбук.. на английски (той не знае много, много) и нали аз са учудих ама продължих да му пиша на английски.. Днес сутринта ме попита дали наистина участвам в това видео? Попитах го в кое и той ми изпрати линк. . и нали отворих го пишеше че трябва да си обновя флаш плеяра за да го видя изтеглих го и несхто са бамна и ся немога да влизам във фейсбук.. също и антивирусната ми програма има някакъв бъг.. моляяя помогнетеее .. ;(;(

Грешен раздел
    cucko0

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    пробвай System Restore ако не стане писни CCleaner ако и този път не стане предлагам ти да си преинсталираш Ц диска ако искаш да влизаш в фейсбук

МИ пробвах всичко, но нестава.. ;( .. дори вече нямам звук...

Цитирай Първоначално написано от mai4ka3
    МИ пробвах всичко, но нестава.. ;( .. дори вече нямам звук...
    Сигурен ли си, че пробва да преинсталираш компютъра мисля, че когато преинсталираш няма да имаш никакви проблеми, ако не си пробвал пробвай.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Някой е закачил вирусче.

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Оу много кофти : / и на мен вчера така ми писаха..нещо от сорта на "hi.how are you?",но аз не отговорих.Чувала съм за познати на познати,на които също им се е случвало това с клипчето.Направо тоя фейсбук

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Да наистина някои мои приятели ми пишат съобщения на англииски пишем си но до сега не ми е давал подобен линк

Пусни си Malwarebyte's Anti-malware. Много е вероятно да изгони гадта !

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ! НОВ ВИРУС
    ВЪВ FACEBOOK, ПОЛУЧАВАТЕ ГО В ЧАТА НА АНГЛИЙСКИ, ОТ ПРОФИЛ НА ВАШ ПРИЯТЕЛ С ЛИНК
    КЪМ ВИДЕО, КОЕТО УЖ Е С ВАС И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА АКО НЕ ИЗТЕГЛИТЕ ФЛАШ ПЛЕЪР, В
    КОЙТО Е ВИРУСА! Не го правете! Поставете това на стената си, за да предпазите
    приятелите си! НE ОТВАРАЙТЕ ЛИНКА КЪМ ВИДЕОТО И НЕ ТЕГЛЕТЕ Вируса започва със
    съобщението: hi, how are you
    Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Пусни си Malwarebyte's Anti-malware. Много е вероятно да изгони гадта !
    да и аз имах този вирус, но на мен комютъра ми се изключваше през около 15 мин. и си сканирах компа чрез тази птограма и тя намери вируса и го изрих и вече компа ми е наред препоръчах я и на други и помогна сега я препоръчвам и на теб !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си