.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Възможна бременност ?

Значи на приятелката и закъснява вече повече от седмица
    правихме го и бях с презерватив като дори не съм свършвал единствения шанс е когат слагах презерватива и се докоснах част от предекулационната течност да ми е попаднала на ръката и възможно ли е след това при допир с нейните части от там да е станало много ми е странно ?
    Тя се оплаква от болки и днес ще вземеме тест но все пак възможно ли e според вас

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Болките, които мъчат приятелката ти ПМС ли са? Иначе може и от ред други причини да и закъснява. Иначе не мисля, че е възможно да е бременна.

Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    Болките, които мъчат приятелката ти ПМС ли са? Иначе може и от ред други причини да и закъснява. Иначе не мисля, че е възможно да е бременна.
    еми най-вече отпадналост болки в гърдите и долната част на корема и гадене и болки сутрин

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от asd_asd
    еми най-вече отпадналост болки в гърдите и долната част на корема и гадене и болки сутрин
    Честито, момиченце е

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Честито, момиченце е
    Смях се с глас на последното!
    По темата: Няма шанс да е бременна, най-вероятно й закъснява защото се притеснява прекалено много. Направете тест, за да сте спокойни и ще й дойде. Може да има и други причини да не й идва, прочети малко за да се информираш. А такова нещо да си барнеш леко предякулационната течност а след тва да я пипнеш по нейния полов орган и да забременее е като да я оплоди господ. Запомни, че сперматозоидите не са черни нинджи! (а и много рядко в тази течност въобще има сперматозоиди)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    На мен тези симптоми ми приличат досущ на ПМС само, че от онези дето минават малко по тежко Споко не е бременна, но ако искате да ви е мирна главата, кажи и да си направи тест за бременност

Супер фен Аватара на Me4encety
    Наистина,едва ли е бременна.Освен ако докато си докосвал пениса си си загребал цяла шепа и после си си пъхнал ръката във вагината й. Направете един тест и пиши да кажеш,дали ще купуваш количка.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Трябва да сте най-големите каръци на света,че да е бременна.
    Споко,няма как да е бременна,малко да се успокой и ще и дойде.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Наистина,едва ли е бременна.Освен ако докато си докосвал пениса си си загребал цяла шепа и после си си пъхнал ръката във вагината й. Направете един тест и пиши да кажеш,дали ще купуваш количка.
    не съвсем малко и хванах завивката за да я оправя преди да я барам долу, но ми се оплаква 3-4 дни и вече започнах да въртя всички възможни начини да е станал гаф
    като цяло излиза, че шанса да съм татко е нулев така ли ?
    утре като си направи теста ще казвам мерси за отговорите

Шансът ти да си татко е колкото Мария Илиева да вземе Грами.

Hey!Wait!
    I've got a new complaint
    Forever in debt to your priceless advice

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Едва ли е бременна, ако е сте мнооогооо големи каръци. Но такова закъснение е сериозно, най-добре да посети гинеколог.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

според мене не възможно да е бременна.. кажи й да отиде на генеколог, защото е възможноо болките да са от киста

Guest
    освен ако не се е плякала с някой друг-няма шанс

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ти не знаеше ли, че жената само като подуши течност съдържаща сперматозоиди може да забременее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си