- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможна бременност ?
Значи на приятелката и закъснява вече повече от седмица
правихме го и бях с презерватив като дори не съм свършвал единствения шанс е когат слагах презерватива и се докоснах част от предекулационната течност да ми е попаднала на ръката и възможно ли е след това при допир с нейните части от там да е станало много ми е странно ?
Тя се оплаква от болки и днес ще вземеме тест но все пак възможно ли e според вас![]()
Болките, които мъчат приятелката ти ПМС ли са? Иначе може и от ред други причини да и закъснява. Иначе не мисля, че е възможно да е бременна.
еми най-вече отпадналост болки в гърдите и долната част на корема и гадене и болки сутринПървоначално написано от SeXyMaCka
Честито, момиченце еПървоначално написано от asd_asd
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Смях се с глас на последното!Първоначално написано от MojoJojo88
![]()
![]()
![]()
По темата: Няма шанс да е бременна, най-вероятно й закъснява защото се притеснява прекалено много. Направете тест, за да сте спокойни и ще й дойде. Може да има и други причини да не й идва, прочети малко за да се информираш. А такова нещо да си барнеш леко предякулационната течност а след тва да я пипнеш по нейния полов орган и да забременее е като да я оплоди господ. Запомни, че сперматозоидите не са черни нинджи! (а и много рядко в тази течност въобще има сперматозоиди)
На мен тези симптоми ми приличат досущ на ПМС само, че от онези дето минават малко по тежкоПървоначално написано от asd_asd
Споко не е бременна, но ако искате да ви е мирна главата, кажи и да си направи тест за бременност
![]()
Трябва да сте най-големите каръци на света,че да е бременна.![]()
Споко,няма как да е бременна,малко да се успокой и ще и дойде.
Брях,брях
не съвсем малко и хванах завивката за да я оправя преди да я барам долу, но ми се оплаква 3-4 дни и вече започнах да въртя всички възможни начини да е станал гафПървоначално написано от Me4encety
![]()
като цяло излиза, че шанса да съм татко е нулев така ли ?![]()
утре като си направи теста ще казвам мерси за отговорите![]()
Едва ли е бременна, ако е сте мнооогооо големи каръци. Но такова закъснение е сериозно, най-добре да посети гинеколог.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
според мене не възможно да е бременна.. кажи й да отиде на генеколог, защото е възможноо болките да са от киста![]()
освен ако не се е плякала с някой друг-няма шанс![]()
Ти не знаеше ли, че жената само като подуши течност съдържаща сперматозоиди може да забременее![]()