.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    California.*
    Намери причината защо се мразят, опитай да оправиш нещата.
    Ако не стане, просто зарежи и двамата.Няма да е честно спрямо единия, ако избереш някой.
    “Never sneak up on a vampire.”

Повече от фен Аватара на peace95
    И при мене беше така.Отначало излизах с него тайно и с нея избягвах да говоря за това.След като връзката ни се задълбочи и минаха 2месеца , тя ни видя заедно , завъртя се и си замина , а после като й се обадих каза , че е видяла погледите ни и че одобрява ;д
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти сама трябва да решиш кого да избереш. Сядаш и мислиш сериозно,и правиш правилния избор. А все пак няма ли друго решение ? Например да говориш и с двамата,и да им обясниш,че няма смисъл да се държат така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Явно приятелката ти има някакъв проблем с гаджето ти. Щом се лигави, обижда го и се цупи в негово присъствие... Сигурна ли си, че тя нещо няма някакви чувства към него и не се опитва да ви раздели?

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Приятелката ! Но по-правилно би било да заебеш и двамата за седмица - егоисти такива. Ти дори мислиш и за двамата, те... капризи проявяват. Ами хубаво, не се търпят ,ама защо, когато ти се жертваш и излизаш поотделно с всеки се сърдят? Питай ги ти какво трябва да направиш. Ако имат смелостта да кажат да зарежеш другия , зарезваш и двамата. И,да, възможно е тя да го харесва, затова да се прави,че не го. Аз например така правя.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Я представи си приятелката ти го харесва и му се натиска,а той затова не я понася
    Това си е твой избор,те нямат право да те карат да избираш единия.Ако избереш приятелката,може да изпуснеш момче,което си заслужава,а ако избереш него обратното...

Ако и двамата държат на теб,не трябва да те карат да избираш между тях.Твърде детинско и егоистично е.Не схващам защо когато излизаш с единия,другият се цупи.Поговори поотделно и с двете страни и се изяснете какъв им е проблемът,че не се търпят.В крайна сметка никой не ги задължава да се обичат,но трябва да уважават избора ти.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от fLoweRrR
    Цитирай Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
    Избери гаджетууууууу
    Какво по дяволите ?? Ти да не си няква бета версия на xKifLa ??
    Хахаха, и аз това погледнах като видях поста

Иначе, защо "приятелката" ти се държи толкова ужасно с момчето, съмнявам се, че няма основателна причина.

ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

Хауc

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Mishoka93
    da priqtelstvoto e predi vsi4ko i az mislq 4e trqbva da zapazish priqtelkata si a ne priqtelq s kogoto si zashtoto mom4eta ima mn ako dnes e toi utre 6te e dr kakto se kazva aa priqtelstvoto e ne6to po golqmo i mn po razli4no
    Тя и приятелката и като гледам и е голяма "приятелка". Ако наистина бяха в такива отношения, момичето дори и да не харесваше въпросното гадже на близката си, нямаше да се обажда.

Избери момчето.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Бях с подобна ситуация,беше ми трудно,но се случиха неща,които ме накараха да избера гаджето ми,не сгреших,сега не сме заедно,но понякога някои хора си отиват от живота ти за да отстъпят място за други.Ако тя не може да те разбере сметни каква приятелка ти е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си