- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов..
Здравйте, има едно момче което ми предложи. Докато не ми беше предложил не чувствах нищо към него, но когато ми предложи нещо стана с мен. Просто и аз не знам без да се замисля приех, и сия в мене има чувство сякаш съм го харесвала и отдавна. Незнам дали е нормално, досега никой не ми е предлагал. Това ми е за първи път - моля ви помогнете ми.. плс
Грешен раздел
cucko0
Ако ме уважаваш - ще ме притежаваш,
Ако ли не - ще ме гледаш в чужди ръце!!
1. Има цял рааздел "Любов"
2. Какъв е проблема? Щом го харесваш остани с него...
Какъв проблем само!
Първоначално написано от fenkaaa
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Нали каза,че я има тръпката. Харесваш го. И той тебе. Тогава какъв е проблема ? Не му мисли подобни простотии,а се наслаждавай на моментите ви заедно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не го харесваш.
Просто си поласкана и в теб се е събудило чувството на вина, че не си му отговаряла на чувствата. И изведнъж .. го харесваш .. Глупости. Повече от симпатия - нищо повече!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Хубава реклама, ама не виждам смисъл от темата.
Първоначално написано от nepowtorima
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Имаш право.Първоначално написано от nepowtorima
Макар че от опит не боли,нали?
...но сърцето после кърви.Първоначално написано от jeezloxxy
Тъпотии. Не го харесвам, ама след като ми предложи, го харесах. Я стига!
Харесала си го до следващия, който ще ти каже 'остави го тоя, аз мноу та любя' и оп - като пчеличка на цветче...
Стой си на гзЪ... А, и освен това... щом и си "предлагате" 'начиии сте големи деца и ви трябва още хляб да изядете, докато пораснете за сериозните работи.
Ако ви кефи пък, водете се за ръчичка и се хвалете, че Той ти е гадже. И съответно и той ще се надува с мацка като теб. Рай!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
\Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
/
![]()
тъпа ти е темата
Не че нещо...
Не го харесваш. Харесваш да си харесвана. Поласкана си от вниманието, което ти обръща. Чеше ти самочувствието.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Щом имаш чувства към него незнам какво ненормално в това бъдете заедно в момента си объркана,остави се в прегръдката на любовта и го обичай просто в този момент ти си с смесени чувства и по тази причина ти си притеснена,случва се при някои .![]()
Аз съм Бранник
и мойто сърце принадлежи на царя на българите и на моя народ обречен съм да бъда страж на Родината, борец за нейния живот и да я браня всякога и от всеки, който пречи на нейния възход!
Заклех се!
Добре, но момичето което ми каза че той ме харесвал - призна истината..
Тя е казала на него че много сам го харесвала, а на мен каза че той много ме харесва, какво да правя..?
ОМГ! НА КОЛКО СТЕ?!Първоначално написано от Menischeto
az 14 toi 15
Това обяснява всичко...
Говорете двамата.. не чрез посредници, ама според мен не го харесваш, но ти се иска да е така