.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Супер фен

да избирам..

Приятелят ми и най-добрата ми приятелка не се търпят. На нея държа адски много, но и с него ми харесва. Ако изляза с него, се сърди тя. Ако изляза с нея, се сърди той. На мнение съм, че приятелството е преди всичко друго и обмислям да се разделя с него..

Вие как мислите?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Това е избор, който самата ти трябва да направиш. Пределно е ясно, че дори сега да ти кажа "Избери него" ти няма да го направиш само защото аз съм ти казала.
    Според мен седни сама, помисли, претегли нещата и така.
    Иначе - това е супер детинско от тяхна страна. Не можеш ли да ги събереш на едно място и да поговориш с тях ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен
    Вчера излизахме тримата. Тя почна да му се лигави,да го обижда. Той се ядоса. Накрая я изгони..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Всеки от двамата трябва да направи компромис. И не спрямо другия а спрямо теб. Покажи им, че е добре да уважават решението ти. Излизаш, с който и когато ти решиш и тук повод за сръдня няма. Ако си го позволява значи този човек се опитва да те манипулира и притежава.

Ако момичето ти е истинска приятелка би трябвало да те подкрепя и да се радва че сте заедно, а ако момчето те обича истински би трябвало да уважи приятелката ти заради теб.....мисля че трябва да си поговориш и с двамата
    Бъди верен като часовник, но не позволявай на всеки да те навива

Супер фен
    Заедно сме от 5 дена, едва ли ме обича ...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    виждай се отделно и с двамата.
    не знам защо се дразнят,това са пълни глупости..
    живота си е твой..не са те тези,които да ти поставят ултиматоми
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Re: да избирам..

Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Приятелят ми и най-добрата ми приятелка не се търпят. На нея държа адски много, но и с него ми харесва. Ако изляза с него, се сърди тя. Ако изляза с нея, се сърди той. На мнение съм, че приятелството е преди всичко друго и обмислям да се разделя с него..

Вие как мислите?
    Организирай си времето и бъди с двамата.Това е супер тъпотия приятелката ти да се сърди за глупости.Вероятно може дори да харесва приятеля ти...

Banned Фен
    Писалчице Бая голяма струя от егоизъм има и в двамата... да не би да имат някаква история преди това?

Мъжете са умни, измислили са си фраза "Заради путка, путка не ставай" ...
    Тази приятелка я имаш повече от пет дни със сигурност, не знам с какви очи ще се гледаш, ако избереш него.

И аз не понасям приятеля на най-добрата ми приятелка по простата причина, че е супер дразнещ и се държи нормално единствено с нея.. тя много добре знае, че не се понасяме и просто си е разпределила времето така, че с него да не се засичаме много,много все пак е щастлива с него и той с нея.. така че аз нямам думата за отношенията между тях

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    Писалчице Бая голяма струя от егоизъм има и в двамата... да не би да имат някаква история преди това?
    Попринцип нямат. Просто
    е супер дразнещ и се държи нормално единствено с нея

Избери гаджетууууууу

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
    Избери гаджетууууууу
    На колко годинки си, миличка?
    btw: Поговори и с двамата. Рано или късно момчето ще си иде, според мен.
    Все пак, ТИ решаваш, не ние.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А няма ли начин да можеш да прекарваш време и с двамата ? Според мен винаги има начин за компромисно решение.Но все пак на твое място бих избрала приятелката си.

Не ти трябва да избираш, а те!

Дали да се държат детински или да рискуват да те загубят.

Hey!Wait!
    I've got a new complaint
    Forever in debt to your priceless advice

Ето защо съм на мнение, че приятелство м/у две момичета е невъзможно...
    Не мога да си го представя това да тръгна с някое момиче и поради простата причина, че най-добрия ми приятел не я харесва да ми се муци и т.н. той трябва да е пълния кретен за да го направи ако вижда, че на мен ми е приятно с това момиче ..

Преди ходих с едно момиче и доста от приятелите ми не я харесваха като характер, но пък всички са се държали нормално и са я уважавали

Избери гаджетууууууу
    Какво по дяволите ?? Ти да не си няква бета версия на xKifLa ??

Голям фен Аватара на magita
    Избери гаджетууууууу
    стегни се, бе момиче...

Т'ва да зарежеш приятелите си заради гадже, дето ще си с него има няма 2 месеца си е страшно тъпо ... така че, ако сте отскоро му казваш как седят нещата и "довиждане"
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    In the heart of action.
    Аз мисля, че ще е по - добре, да избереш приятелката си. Иначе и двамата, се държат като идиоти. Ако можеш по някакъв начин, да им обясниш, че не искаш да се занимаваш с детинщини и те се осъзнаят, малко - ок. Ако не - или избираш някой от двамата, или им биеш шута и на двамата. Накрая, сами ще разберът какво са загубили с държанието си и сами ще те потърсят. Ако ли не, значи не са държали на теб и по - хубаво, че си се оттървала от поредните боклуци.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Избери гаджетууууууу
    Официално ме е страх да ти гледам коментарите.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Вчера излизахме тримата. Тя почна да му се лигави,да го обижда. Той се ядоса. Накрая я изгони..
    говори сс тази твоя приятелка да се държи прилично ...
    awerw

Ако държат на теб не биха те карали да избираш ... но все пак приятелката ти е много по-важна от едно гадже,но пак казвам,ако тя и той искат да си щастлива не биха те карали да избираш някой от тях . Това е адски глупаво ..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Защо за бога ти не можеш да решиш. Приятелството е преди всичко - да. Но все пак ти имаш гадже и предполагам не си тръгнала с него за модата, а защото го обичаш. Все пак и двамата са супер егоисти и трябва да проумеят, че ти не си предмет и нямат право да те имат поотделно за себе си. Гаджето ти едва от 5 дена. Бъди по-търпелива и виж как ще се развият нещата по нататък. Недей веднага да отрязваш единия или другия.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Защо за бога ти не можеш да решиш. Приятелството е преди всичко - да. Но все пак ти имаш гадже и предполагам не си тръгнала с него за модата, а защото го обичаш. Все пак и двамата са супер егоисти и трябва да проумеят, че ти не си предмет и нямат право да те имат поотделно за себе си. Гаджето ти едва от 5 дена. Бъди по-търпелива и виж как ще се развият нещата по нататък. Недей веднага да отрязваш единия или другия.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си