- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да избирам..
Приятелят ми и най-добрата ми приятелка не се търпят. На нея държа адски много, но и с него ми харесва. Ако изляза с него, се сърди тя. Ако изляза с нея, се сърди той. На мнение съм, че приятелството е преди всичко друго и обмислям да се разделя с него..
Вие как мислите?
Това е избор, който самата ти трябва да направиш. Пределно е ясно, че дори сега да ти кажа "Избери него" ти няма да го направиш само защото аз съм ти казала.
Според мен седни сама, помисли, претегли нещата и така.
Иначе - това е супер детинско от тяхна страна. Не можеш ли да ги събереш на едно място и да поговориш с тях ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Вчера излизахме тримата. Тя почна да му се лигави,да го обижда. Той се ядоса. Накрая я изгони..
Всеки от двамата трябва да направи компромис. И не спрямо другия а спрямо теб. Покажи им, че е добре да уважават решението ти. Излизаш, с който и когато ти решиш и тук повод за сръдня няма. Ако си го позволява значи този човек се опитва да те манипулира и притежава.
Ако момичето ти е истинска приятелка би трябвало да те подкрепя и да се радва че сте заедно, а ако момчето те обича истински би трябвало да уважи приятелката ти заради теб.....мисля че трябва да си поговориш и с двамата![]()
![]()
![]()
Бъди верен като часовник, но не позволявай на всеки да те навива
Заедно сме от 5 дена, едва ли ме обича ...
виждай се отделно и с двамата.
не знам защо се дразнят,това са пълни глупости..
живота си е твой..не са те тези,които да ти поставят ултиматоми
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Организирай си времето и бъди с двамата.Това е супер тъпотия приятелката ти да се сърди за глупости.Вероятно може дори да харесва приятеля ти...Първоначално написано от wasch0
ПисалчицеБая голяма струя от егоизъм има и в двамата... да не би да имат някаква история преди това?
Мъжете са умни, измислили са си фраза "Заради путка, путка не ставай" ...
Тази приятелка я имаш повече от пет дни със сигурност, не знам с какви очи ще се гледаш, ако избереш него.
И аз не понасям приятеля на най-добрата ми приятелка по простата причина, че е супер дразнещ и се държи нормално единствено с нея.. тя много добре знае, че не се понасяме и просто си е разпределила времето така, че с него да не се засичаме много,многовсе пак е щастлива с него и той с нея.. така че аз нямам думата за отношенията между тях
![]()
Попринцип нямат. ПростоПървоначално написано от BloodRunsCold
е супер дразнещ и се държи нормално единствено с нея
На колко годинки си, миличка?Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
![]()
btw: Поговори и с двамата. Рано или късно момчето ще си иде, според мен.
Все пак, ТИ решаваш, не ние.![]()
А няма ли начин да можеш да прекарваш време и с двамата ? Според мен винаги има начин за компромисно решение.Но все пак на твое място бих избрала приятелката си.
Ето защо съм на мнение, че приятелство м/у две момичета е невъзможно...
Не мога да си го представя това да тръгна с някое момиче и поради простата причина, че най-добрия ми приятел не я харесва да ми се муци и т.н. той трябва да е пълния кретен за да го направи ако вижда, че на мен ми е приятно с това момиче ..
Преди ходих с едно момиче и доста от приятелите ми не я харесваха като характер, но пък всички са се държали нормално и са я уважавали
Какво по дяволите ??Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
Ти да не си няква бета версия на xKifLa ??
стегни се, бе момиче...Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
![]()
Т'ва да зарежеш приятелите си заради гадже, дето ще си с него има няма 2 месеца си е страшно тъпо ... така че, ако сте отскоро му казваш как седят нещата и "довиждане"
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Аз мисля, че ще е по - добре, да избереш приятелката си. Иначе и двамата, се държат като идиоти. Ако можеш по някакъв начин, да им обясниш, че не искаш да се занимаваш с детинщини и те се осъзнаят, малко - ок. Ако не - или избираш някой от двамата, или им биеш шута и на двамата. Накрая, сами ще разберът какво са загубили с държанието си и сами ще те потърсят. Ако ли не, значи не са държали на теб и по - хубаво, че си се оттървала от поредните боклуци.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Официално ме е страх да ти гледам коментарите.Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
говори сс тази твоя приятелка да се държи прилично ...Първоначално написано от wasch0
![]()
awerw♥
Ако държат на теб не биха те карали да избираш ... но все пак приятелката ти е много по-важна от едно гадже,но пак казвам,ако тя и той искат да си щастлива не биха те карали да избираш някой от тях . Това е адски глупаво ..
Защо за бога ти не можеш да решиш. Приятелството е преди всичко - да. Но все пак ти имаш гадже и предполагам не си тръгнала с него за модата, а защото го обичаш. Все пак и двамата са супер егоисти и трябва да проумеят, че ти не си предмет и нямат право да те имат поотделно за себе си. Гаджето ти едва от 5 дена. Бъди по-търпелива и виж как ще се развият нещата по нататък. Недей веднага да отрязваш единия или другия.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥