Здравейте! Харесвам едно момче, но си нямам идея как да се запозная с него. Имаме общи приятели, но ако ги помоля да ни запознаят ще разберат, че го харесвам и ще му кажат.Той по принцип не живее в моя град, но идва на гости. Разпитах едно момиче за него и поразбрах някои неща... Не мисля, че между нас е възможно да стане нещо, но поне искам да се запозная с него.
Предварително благодаря!
![]()
Питах го това момиче за facebook-а му и тя каза, че май няма. Тя му няма и скайпа, и албума..Първоначално написано от fenkaaa
![]()
отиваш при него и му казваш : "Здравей ! Аз съм ... " едно време без фейсбук и скайп пак е имало социални контакти.При това само с едно здравей може да завържеш разговор : )))
Обади му се? На мене ми се обадиха от телефона на една приятелка. Обаче ако реаргира като мен, няма да е хубаво.![]()
Със сигурност, така ще му привлечеш вниманието!Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Излез с тези, които излизат с него и сама се запознай с него.![]()
Не разбирам защо се заяждате..Първоначално написано от LambOfGod
Не съм пуснала темата на шега. Д**ба във всяка една тема се намира поне един такъв човек като теб, който да се заяжда.
На останалите- мерси за съветите!
![]()
Като го видиш го заговори .. Може да го питаш за мнението му по някакъв въпрос ако има други хора при вас питай и тях за да не е толкова очевидно и после да го питай за името му .. Или питай общите ви приятели за скайпа му![]()
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
o_0Първоначално написано от hayely
Anyway...Ако приятелите ти са ти истински приятели няма да му кажат, че го харесваш..Завържи разговор..като начало намери общи неща между двама ви и всичко ще е окей![]()
Или събираш смелост - отиваш при него и се запознавате.
Или пък просто помоли някой да те запознае с него. Няма нищо срамно в това. А това,че искаш да се запознаеш с него - не винаги означава,че харесваш даден човек.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥