.
Отговор в тема
Страница 1 от 20 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 490

Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    Да не прекалява с Пиенето
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Edit: забравих най - важното;
    За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

Ъпдейт на темата:
    *Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така )
    *Не ме разбирайте грешно
    *Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
    Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
    Е ?
    sdfsfsdf

Град
    София
    Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
    Само един въпрос?
    Какво като слуша чалга? Какво я прави по-малко човек?
    Който иска можем да си попишеме

Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc

Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
    Само един въпрос?
    А ми ...
    1.Като поиска да ходим на дискотека какво ще стане като каже " аре в някоя чалговека" .... или пък като си пусне някоя чалга да слуша ....
    2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc
    Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !
    sdfsfsdf

Град
    Shumen
    Ami znachi az ne pusha Slushkam super malko chalga...Ne sym prekalqvala nikoga s pieneto i daje ne obicham da se nalivam s alkohol Ne sym i kurva ...Taka che ima svestni momicheta mnogo v BG...Ne si se natyknal prosto na takova...Sigorno si popadal na nqkoq typa i razgonena feshanka Bazikam se Abe ima mnogo svqsni momicheta v BG ne si misli che nqma
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    София
    Еми нали в 1 нормална връзка трябва да има компромиси. Както и да е стана ми ясно..
    Който иска можем да си попишеме

emi ako tova sa kriteriite na momchetata za momicheta az ne vlizam v tqh inache slusham malko chalga ne prekalqvam s alkohola no pusha :] ne sam Kurva !!! no vse pak dori i da ne otgovarqm na teq kriteriii se gordeq s sebe si i si mislq che ne e tova nai vajnoto za 1 momche apo vashata logika nie trqbva da imame podobni iziskvaniq za men teq iziskvaniq sa tapi

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Аз отговарям на описанието

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Ami znachi az ne pusha Slushkam super malko chalga...Ne sym prekalqvala nikoga s pieneto i daje ne obicham da se nalivam s alkohol Ne sym i k***a ...Taka che ima svestni momicheta mnogo v BG...Ne si se natyknal prosto na takova...Sigorno si popadal na nqkoq typa i razgonena feshanka Bazikam se Abe ima mnogo svqsni momicheta v BG ne si misli che nqma
    Предполагам както каза Scared Straight
    си заета вече

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat

И сигурно си имаш и гадже нали ?
    sdfsfsdf

Град
    Shumen
    Ami da...No ako jelaesh da si polafim vinagi sym otkrita za novi priqtelstva ... Skype mi e: game_master_f Chakam da si polafim
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat

И сигурно си имаш и гадже нали ?
    Мда

Супер фен
    Прекалено много искаш. Научи се да чакаш !

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Em..az pu6a..ne prekalqvam s pieneto ama HE slu6am 4alga.. !!! ha qvno ne sam v kriterite ti za svqsno momi4e..ama kfot e

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Само един въпрос?
    А ми ...
    1.Като поиска да ходим на дискотека какво ще стане като каже " аре в някоя чалговека" .... или пък като си пусне някоя чалга да слуша ....
    2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !
    не чалгата е просташка! Просташки са изпълненията на ПОВЕЧЕТО, НЕ ВСИЧКИ момичета, които слушат чалга.
    А момичета каквито търсиш има, повярвай ми
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз пък си търся момиче дето друса пуши и има як задник.
    Смятам,че критериите ми са по-яки.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    е как да нема?

ама аз си търся според мойте критерии, както знаете противоположностите се привличат, затва търся някоя която да е всичко което аз не съм:
    а аз съм грозен, тъп, беден, лош, с увиснал гъз, без цици е па туй е

Ако това бяха критериите за идеално(или нещо такова) момиче, сега нямаше да съм сама.Или просто аз пък не познавам момчета,които да харесват и оценяват тези качества
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Според мен лично не би трябвало да изолираш хората който слушат чалга ... всеки има право да слуша това което му харесва ... и на всеки му харесват различни неща .... колкото до момичетата ... все още се намират такива .. но трябва малко повече да потърсиш
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми ако това са критериите аз влизам. като се замисля обаче малко момичета с такива, каквито сте ги описали(да не пушат, да не пият, да са хубави, да не слушат чалга и т.н.)
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Аз не пуша, пия в много малки количства само по празниците, НЕ слушам чалга, красива съм, умна съм, не съм курва... Въобще точно отговарям на критериите ти.
    По темата: Рядко се намират такива момичета, но аз съм доказателство, че все още ги има тук-там
    P.S Ако авторът на темата или някой друг има желание, да ми пише на Skype: cut_lady111
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]

Re: Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Цитирай Първоначално написано от fudankoo
    Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
    А ?

Не пуша.
    Да пия изключено.
    Чалга изобщо. (Слушам нео-метъл, мелодичен и симфоничен метъл.)
    Не знам какво имате предвид под курва, но на съм на 14 и до сега съм имала само едно гадже. Отличничка съм и наскоро взех стипендия.
    И въпреки всичко никога няма да се "котирам" като например от една курвите, защото истината е, че повечето момчета харесват курви. Това е!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_pisankaaa
    Аз не пуша, пия в много малки количства само по празниците, НЕ слушам чалга, красива съм, умна съм, не съм курва... Въобще точно отговарям на критериите ти.
    По темата: Рядко се намират такива момичета, но аз съм доказателство, че все още ги има тук-там
    P.S Ако авторът на темата или някой друг има желание, да ми пише на Skype: cut_lady111
    О Боже.... убеден съм,че приличаш на Едуард Ножиците и не мога а да бъда разубеден.....
    Пък и къде е кирията като не пиете..

и last.fm-ец

Да не Пуши
    Да не Слуша Чалга
    А ?

Към автора - да има такива момичета, но просто не си попаднал на такава. Повечето ми познати не отговарят изобщо на описанието, но има и такива които си пасват до последния детайл...
    И мога да кажа че аз съм една от пасфащите (до някфа степен) - пия много рядко и не по много, пуша - да но слаби цигари и не повече от 2 макс 3 на ден... слушам метъл (следователно НЕ слушам чалга)... и нататъка съвпадам по мое мнение...

Несмятам че има много момчета с такова мислене като тебе... ако имаше нямаше да съм поредната без гадже...
    Абе авторе не се притеснявай... но няма да е зле да си посмениш критериите - направо такива божикравички без абсолютно никфи пороци и недостатъци не са чак толкова срещани... зависи къде търсиш

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    То всички отогваряте на описанието....
    ебал съм му майаката хем сички отговарят хем нищо общо... пък и момчето не иска некви момичета, които повече приличат на лешояди отколкото на хора.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Буахахах как сипваш с големия черпак
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си