- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм,повечето момичета не струват:(
Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
Да не прекалява с Пиенето
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
А ?
Edit: забравих най - важното;
За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
Ъпдейт на темата:
*Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така)
*Не ме разбирайте грешно
*Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
Е ?
sdfsfsdf
Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
Само един въпрос?
Какво като слуша чалга? Какво я прави по-малко човек?
Който иска можем да си попишеме
Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata![]()
![]()
![]()
![]()
WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc
![]()
А ми ...Първоначално написано от Scared Straight
1.Като поиска да ходим на дискотека какво ще стане като каже " аре в някоя чалговека" .... или пък като си пусне някоя чалга да слуша ....
2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика
Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !Първоначално написано от pepita87
sdfsfsdf
Ami znachi az ne pushaSlushkam super malko chalga...Ne sym prekalqvala nikoga s pieneto i daje ne obicham da se nalivam s alkohol
Ne sym i kurva ...Taka che ima svestni momicheta mnogo v BG...Ne si se natyknal prosto na takova...Sigorno si popadal na nqkoq typa i razgonena feshanka
Bazikam se
Abe ima mnogo svqsni momicheta v BG ne si misli che nqma
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Еми нали в 1 нормална връзка трябва да има компромиси. Както и да е стана ми ясно..
Който иска можем да си попишеме
emi ako tova sa kriteriite na momchetata za momicheta az ne vlizam v tqh inache slusham malko chalga ne prekalqvam s alkohola no pusha :] ne sam Kurva !!! no vse pak dori i da ne otgovarqm na teq kriteriii se gordeq s sebe si i si mislq che ne e tova nai vajnoto za 1 momcheapo vashata logika nie trqbva da imame podobni iziskvaniq za men teq iziskvaniq sa tapi
Предполагам както каза Scared StraightПървоначално написано от ^Game_Master_F^
си заета вече
Първоначално написано от ^blue_cat
И сигурно си имаш и гадже нали ?
sdfsfsdf
Ami da...No ako jelaesh da si polafim vinagi sym otkrita za novi priqtelstva... Skype mi e: game_master_f Chakam da si polafim
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
МдаПървоначално написано от ^blue_cat
И сигурно си имаш и гадже нали ?![]()
Прекалено много искаш. Научи се да чакаш !
Em..az pu6a..ne prekalqvam s pieneto ama HE slu6am 4alga.. !!! ha qvno ne sam v kriterite ti za svqsno momi4e..ama kfot e
не чалгата е просташка! Просташки са изпълненията на ПОВЕЧЕТО, НЕ ВСИЧКИ момичета, които слушат чалга.Първоначално написано от fudankoo
А момичета каквито търсиш има, повярвай ми
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз пък си търся момиче дето друса пуши и има як задник.
Смятам,че критериите ми са по-яки.
е как да нема?
ама аз си търся според мойте критерии, както знаете противоположностите се привличат, затва търся някоя която да е всичко което аз не съм:
а аз съм грозен, тъп, беден, лош, с увиснал гъз, без цици![]()
е па туй е
Ако това бяха критериите за идеално(или нещо такова) момиче, сега нямаше да съм сама.Или просто аз пък не познавам момчета,които да харесват и оценяват тези качества![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Според мен лично не би трябвало да изолираш хората който слушат чалга ... всеки има право да слуша това което му харесва ... и на всеки му харесват различни неща .... колкото до момичетата ... все още се намират такива .. но трябва малко повече да потърсиш
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ми ако това са критериите аз влизам. като се замисля обаче малко момичета с такива, каквито сте ги описали(да не пушат, да не пият, да са хубави, да не слушат чалга и т.н.)
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз не пуша, пия в много малки количства само по празниците, НЕ слушам чалга, красива съм, умна съм, не съм курва... Въобще точно отговарям на критериите ти.![]()
По темата: Рядко се намират такива момичета, но аз съм доказателство, че все още ги има тук-там![]()
P.S Ако авторът на темата или някой друг има желание, да ми пише на Skype: cut_lady111![]()
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]
Не пуша.Първоначално написано от fudankoo
Да пия изключено.
Чалга изобщо. (Слушам нео-метъл, мелодичен и симфоничен метъл.)
Не знам какво имате предвид под курва, но на съм на 14 и до сега съм имала само едно гадже. Отличничка съм и наскоро взех стипендия.
И въпреки всичко никога няма да се "котирам" като например от една курвите, защото истината е, че повечето момчета харесват курви. Това е!
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
О Боже.... убеден съм,че приличаш на Едуард Ножиците и не мога а да бъда разубеден.....Първоначално написано от sladkata_pisankaaa
Пък и къде е кирията като не пиете..
Към автора - да има такива момичета, но просто не си попаднал на такава. Повечето ми познати не отговарят изобщо на описанието, но има и такива които си пасват до последния детайл...Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
Да не прекалява с Пиенето
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
А ?
Edit: забравих най - важното;
За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !
И мога да кажа че аз съм една от пасфащите (до някфа степен) - пия много рядко и не по много, пуша - да но слаби цигари и не повече от 2 макс 3 на ден... слушам метъл (следователно НЕ слушам чалга)... и нататъка съвпадам по мое мнение...
Несмятам че има много момчета с такова мислене като тебе... ако имаше нямаше да съм поредната без гадже...
Абе авторе не се притеснявай... но няма да е зле да си посмениш критериите - направо такива божикравички без абсолютно никфи пороци и недостатъци не са чак толкова срещани... зависи къде търсиш![]()
То всички отогваряте на описанието....
ебал съм му майаката хем сички отговарят хем нищо общо... пък и момчето не иска некви момичета, които повече приличат на лешояди отколкото на хора.
Буахахах как сипваш с големия черпак![]()
The Spark